Az ATI bejelentette az X300 és X600 chipjeit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ez a cikk az ati új kártyáit mutatta be! Miköze hozzá az Nvidiához.
Ha az ember okos úgyis a jobb ár/teljesítményú kártyát veszi!
Nekem pl. tökmindegy, hogy ATI v Nvidia.
Nekem úgyis:
S3 forever
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
TETO! neked kötelezõ olvasmány Gabest hozzászólása... 😄
Forza.
Hû de kafaaaaaaaa, DX10 meg pixelsóder nyóc. Csak 200.000!! Ilyen kell nekem is.
Kockuljatok - kockuljatok.
Amúgy meg ArtX rulez.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
De hát sajna ez Hungary...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
If you want to die, I\'ll kill you in the blink of an eye right now. If you want to live, I\'ll protect you no matter what.

Te akartál ennyire akadékoskodó lenni...
A DX9 alapvetõ követelményeinek tökéletesen megfelel az R300-tól kezdve az összes RADEON. Az NV40-tõl kezdve pedig az összes nvidia is (meg fog).
Az hogy a directx 9.0 szintjén melyik mennyire mutat túl, az teljesen más kérdés.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3