52
  • Falconer
    Valahol láttam, az új Gef FX5600-al hasonlították össze.
  • grebber
    Van valami teszt az X300 és X600-asról???
  • janos666 #41
    Azért hagyták ki az SM3.0-t az x800-ból, mert van egy csekéj valóságalapja az indokuknak, miszerint most még nem kell, de ha mégis kéne akkor meg kijöhetnek az SM3.0-s kártyájukkal és lehet újra 100000-t kérni a kártyáért amivel megy majd az SM3.0-s játék (ugye az agyonshaderezett játszhatatlan játékok stb.) is, sőtt mondjuk 20%-al veri is majd a 6800U-t SM3 alatt, hú, csak 5 hónappal jött ki később.
  • GABOR16
    Nemértem mitkell itt veszekedi!
    Ez a cikk az ati új kártyáit mutatta be! Miköze hozzá az Nvidiához.
    Ha az ember okos úgyis a jobb ár/teljesítményú kártyát veszi!
    Nekem pl. tökmindegy, hogy ATI v Nvidia.
    Nekem úgyis:
    S3 forever
  • asysoft
    Na, kíváncsi leszek, mit nyújtanak, és főleg, mennyiért
  • arty
    ne erőlködj, ez itt az SG :) itt a te hozzáértő hozzászólásod hatására nem fogja senki elismerni a hülyeségét :)

TETO! neked kötelező olvasmány Gabest hozzászólása... :D
  • NeoMaN
    nem, a 64bit rulz... neveccséges ez a háromdékártya őrület "beszopatás". A sok kis majmocska meg benyalja egyből.
    Hű de kafaaaaaaaa, DX10 meg pixelsóder nyóc. Csak 200.000!! Ilyen kell nekem is.
    Kockuljatok - kockuljatok.
  • valaé valaé ná
    Ássátok az árkokat rendesen :)
    Amúgy meg ArtX rulez.
  • Z
    Lényeg, hogy valahogy a jó magyar emberben olyan ingerenciát kelt egy ilyen cikk, hogy le kell fikázni a "szomszéd kertjét"... ezt én nem érteni. Nem értem, hogy az nVidia fan-ok minek jönnek ide flémelni? Az ATI fanok meg minek vesznek fel ilyesmit?

De hát sajna ez Hungary...
  • deyo
    Hát valahogy úgy... lehet, hogy én vagyok igénytelen bunkó, de a magam kis 7500-as Radeon-ján a jelenlegi játékok többsége szépen elfut és még szép is:-))
  • Troll
    Köszönjük szépen a köpködést, nV és ATi fanok, most akkor mutassatok pár szoftvarét, ami "teljes DirectX 9.0 támogatással rendelkezik", azaz ki is használja a hardvarét 100%-osan.
  • Gabest
    Teljes dx9 támogatás azt jelentené, hogy az összes cap bit-je be van állítva, az összes surface tipust lehet használni és a dokumentációban felsorolt összes vs/ps 1,2,3 utasítást megeszi. De ezt tulajdonképpen a ref rasterizeren kívül soha semmi nem fogja megcsinálni.
  • Tetsuo
    Lollipop!
  • Borg
  • Borg
    Az NV30 nem teljesen DX9 bocs. A hardveres displacement mapping az alapkövetelmények között van, és azt nem tudja egyik FX sem.
    Te akartál ennyire akadékoskodó lenni...
  • Borg
    A DX9 követelménylistája, és az hogy mit támogat ELVBEN nem ugyanaz.

A DX9 alapvető követelményeinek tökéletesen megfelel az R300-tól kezdve az összes RADEON. Az NV40-től kezdve pedig az összes nvidia is (meg fog).

Az hogy a directx 9.0 szintjén melyik mennyire mutat túl, az teljesen más kérdés.
  • SinClaiR
    relativ
  • davos80
    Ja, így már értem. Nekem Radon 9000 van, és azt hittem arra érti (R9000, 9200...stb.)
  • davos80
    Az most is lennt van.