31
Hogy ilyen is legyen.
  • arnold27
    #31
    megvettem tegnap a Cataclysme-t,most fogom tesztelni.valaki próbálta már?vagy van róla véleménye?az 576-ot pedig csak ajánlani tudom,sorban állás és fagyoskodás nélkül át tudtam venni.
  • spoxi
    #30
    Sziasztok!

    egy nagyon jo tört szervert szeretnék ajánlani nektek! szinte minden müxik (BG, arena, insták full blizz boss scriptekkel) és szeretettel vár minenkit! Web: www.abcwow.net és realm: wow.abcwow.net

    Hamarosan 2.3 patch!

    Probáld ki megéri!
  • Tsippsy2
    #29
    Aki játszani akar!

    WoW ingyen
  • Balukapitány
    #28
    Sziasztok.Egy barátom javasolta ezt az oldalt.Remélem tudtok majd segíteni. Az a problémám, hogy fent van a gépemen az RoC, és a TFT is(feltört).Leszedtem hozzá a HUNCRAFT magyarosítását(RoC+TFT), csak nem tudom, hogy milyen patch-eket, crack-eket, meg hasonlókat kell még feltelepíteni a gépre, és persze hogy milyen sorrendben.(nincs is még egy se).Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!! A mailem: [email protected] !Ha nincs kedved irkálni küldj egy telszámot amin felhívhatlak! Még 1X köszönöm. Üdv:Balu
  • Laza
    #27
    WoW-rol:
    nekem ugyanazok a dolgok nem tetszenek benne, amik mar akkor is szurtak a szemem, mikor Warcraft, mint olyan, eloszor 3D-be bujt... :)
    a nehol durvan szogletes alakzatok, es az animaciok 'durvasaga'
    persze nem a grafika a minden, de az animaciok azok akkor is zavarnak.... persze ettol meg varom a gamet.. :)

    csak 2 farkas :))))



  • s0n1c
    #26
    "karaktertápolásról meg anyit hogy minden mmorpg-k ez alényege, csak van ahol unalmsabban, van ahol szórakoztatóbban zajlik"

    Ez igaz (részben), csak lehet normálisan és idióta módon is csinálni, és ez nem mindegy!
  • s0n1c
    #25
    Na egy kis vélemény részemről is:

    wow: sajna nekem abszolút nem jön be ez a fajta grafikai megvalósítás (mézeskalács házak, és hattonnás pala kalapácsok), persze nemcsak az elnagyoltság miatt, és ez ugyan ízlés kérdése, de egy elf ne nézzen ki így , sok helyen hallom egyébként a "ehhez a világhoz ez illik" szólásokat, nos én nem vagyok benne warcraft témában (1-2 bejött, 3-on sírtam/röhögtem) de első két rész grafikája nem illik akkor bele a világba vagy mivan?? (lehet, hogy hülye vagyok, de én ezt nem értem). Bár ez a "Ret a gnóm harcos" videó nagyon tetszett. Mindezek mellett legalább annyira várom, mint eq2-t, vsz egy gammat nem igazán lehet megítélni képek alapján.

    eq2: műanyag, lehet, ezzel nem vitatkozom, amit eddig láttam az szép és jó, soe kétségkívül egy lób***ó társaság, viszont bazira tudnak (swg), reméljük a legjobbakat.
  • s0n1c
    #24
    Van magyar oldala is:

    dark n light hungarian fanpage

    olvasd el a dev-chateket, érdekes dolgokat írnak tényleg, ez is esélyes egy nagy durranásra (pozitív negatív értelemben egyaránt)
  • Jockey
    #23
    hát lehet valaki elitségnek veszi, én speckó nem veszem annak:)
    lehet elitségnek tűnhet mikor több hónapot belefeccölsz egy kariba, és kiderül marhára nem kell, és lehet elitségként tünhet, de ez elég dühítő tud lenni ha tényleg a játékélmény rovására megy:)
    ekkor két lehetőséged van, vagy vársz és majd egyszer rendberakják akarid a fejlesztők, vagy csinálsz ujat
    az, hogy semmi nem változna meg nagyon remélem egyiknél sem lesz, elvégre i a fejlesztők a playerek véleménye alapján is alakíják a gammát..
    ilyen problémák mind swg-be, mind daoc-be, mindenhol vannak, és leszarjuk nem szarjuk le igensak fontosak szvsz:)
  • dracoon
    #22
    tessek.. en nem kimondottan a balance-ra gondoltam, csak felvetettem egy tipikus temat, amirol szonokolni szoktak, erre irsz ra fel oldalt :D errol beszeltem.. :D

    persze, fontos, de en nem errol beszeltem, hanem arrol, hogy beszel rola a koma fel orat, hogy az milyen ize meg huha de ezt igy kell azt meg ugy, csak azt nemtudom minek, mert ezt mindenki tudja, es attol, hogy leirja, nem valtozik semmi, de azert lassuk mar o milyen elite hogy meg ezt is vagja..
  • Chaos Mad
    #21
    :)
    akkor én kiszállok :)
    még egy mmorpg-t sem probáltam ki :)
  • Laza
    #20
    A Dark and Light-ot nezte mar vki?! Az E3-as video alapjan igeretesnek tunik :) engem a repules fogott meg...

    www.darkandlight.com
    www.darkandlight.net

    Idojaras valtozas





  • Laza
    #19
    lehet, majd megnezem megint :)
    de a harc, ahogy kapalodzott a harcos figura, az eleg kiabrandito volt :)

    de en orulnek, ha jol sulne el a gamma, mert mar az elod is igen nagy multtal bir :)
  • Jockey
    #18
    ja és annyit hogy minden mmorpg szép pár hétig, aztán derül majd fény a tartosságára, mikor eléred a közép szintet vagy kcsit fentebbit (vagy akkor jössz rá mennyire fontos a balance...)
    én mint írtam, meg látszik, jópárat tezsteltem, és nem 2-3hétig:)
    persze ez az én véleményem, egy uj mmorp-snek teljesen más élmény lesz, mint nekem is volt anno vagy 4 3évvel ezelőtt a DAOC:)
    féltréértés ne essen, én nagyon várom a wow-t, és remélem kellemes meglepetés lesz, és az eq2 is, én drukkolok mind2-k:)
  • Jockey
    #17
    háát, nemtom:)
    nem kell nagy mmorpg mult ahhoz, hogy a balance-t fontosnak tartsd
    persze ez főképp a pvp alapú gammákon ütközik legdurvábban, de máshol is
    balance egyszerűen arrol szól ez esetben, hogy bármilyne kari ténylegesen játszható legyen, azaz partyba pl ne azt mondják, hogy bocsi ez nem kell mert nem elég hatékony
    ez minden mmorpg gond, ezért is egy fontos mérce, végül is ki akar olynakarival játszani, ami kevésbé kívánatos egy teambe, amikor csak teambe lehet igazán fejlődni..
    karaktertápolásról meg anyit hogy minden mmorpg-k ez alényege, csak van ahol unalmsabban, van ahol szórakoztatóbban zajlik
    ez akét fő szempont nálam egy mmorpg-l, ennek megfelelően érétkeltem a gammákat
  • ZsZso
    #16
    mázlista !
  • dracoon
    #15
    wow: heh, hát én játszom vele már pár hete, és szerintem nem nagyobb a füst :D sőt talán még annál is jobb, mint amit vártam.. egyébként grafikailag nemigazán lehet összehasonlítani mondjuk az eq2-vel, mert teljesen más stílus, így valakinek ez jön be, van akinek az, és persze vannak, akiknek mindkettő :) nekik nehéz lesz választani :D

    eq2: ezzel viszont még nem játszottam, láttam a trailert ami tök jó volt.. viszont láttam ingame trailert és screenshotokat, amik szerintem rondák voltak.. nem úgy rondák, mert tényleg high poly meg minden, de tényleg olyan "műanyag" beütéses. SZERINTEM. A játékmenet meg nemtudom milyen lesz, de nemtudom elképzelni, hogy a wownál hangulatosabb lehet..

    tipikus eqst inkább amolyan hardcore mmorpgernek képzelem el, aki karaktertápolást nyomatja, meg mmorpg balancingról és hasonlókról szónokol, mint inkább jól szórakozna a játékkal.
  • ZsZso
    #14
    UPDATE : VERSION 0.2 ALFA
    Húúú a(z) X az olyan szar. Pocsék grafika, meg jácahatatlan. Rohadjon meg a(z) Y !!!

    Szabályok uazok ;)
  • Jockey
    #13
    no pár vélemény:)
    L2: jó kis gamma, bejön nekem, de hosszútávon eszméletlen unalmassá válik, esélyed nincs az ultrazombik ellen, csak akkor ha talán vársz félévet, vagy picit többet mire eléred a max szintet, de akkor a kövi pecs ismét feljebb tolja..:) Iszonyat buta csetrendszer, szinte hazsnálhatatlan, szőrnyű rossz team rendzserrel, quest problémák stb, de amúgy jó kis játék
    DAOC: hát, ez alegjobb pvp alapu gamma, bár a kieggel rendesen szétkurták a gammát, szintén sok idő mire esélye sleszel, legjobb pvp rész viszot, és nagyon jó team rendszer, közepes grafika, ajelnlegi állpotában szvsz nem érdemes velekezdeni, talána frontiers kieg segít a dolgokon
    SWG: sztem ez is jó, sok lehetőség, gyatra team rendszer, szép grtafika, aki kedveli az univerzumot szeretni fogja, jön az űrkieg nemsoká, akkor ismét befüzetek én is pár hónapot:)
    city of Heros: uniqum sztem, nincs pvp része (még, de tervezve van) szuperhős feeling, jó csetrendszer, sztem élvezetes, balance problémák vannka sajna
    Planetside: nos, egyetlen fps alapú mmo ahogy én tom, ha van egy összeszokott csapatod nagyon nagy feeling, bár nekme pár hónap után unalomba fulladt, szép grafika, fps rajongoknak tuti bejön:)
    ezekről tudok nyilatkozni, mert ezekhez van acountom mindhez:)
    eq2: én várom kivi vagyok, egy kukkantást mindenképp megér
    WoW: sztem nagyobb a füstje mint alángja, de ezt is várom, és meg is nézem, grafika nálam nem jön be(avatarok legalábbis, álá troll stb..), remélem balance lesz, és normális pvp is, különben hamar unalmassá válhat ez is számomra
    ti gyüsztök:)
  • repro
    #12
    Húúú a MS Pinball az olyan szar. Pocsék grafika, meg jácahatatlan. Hogy adhatott ki ilyet a kezei közül a MicroSoft ?!


    kicsit át kellett fogalmazni, mert kevés céget lehet úgy ragozni, mint pl. Bélá-ék :)
  • ZsZso
    #11
    Húúú a(z) X az olyan szar. Pocsék grafika, meg jácahatatlan. Hogy adhatnak ki ilyet a kezeik közül a Y -ék ?!

    Ez egy univerzális ócsároló üzenetet tessék behelyettesíteni az X helyére a játékot, az Y helyébe a céget, aki kiadta. Tudom, tudom ... meg se kell köszönni :). De hogy mennyi időt takarítotok majd meg, azt el se hiszitek :)))
  • Hunnenkoenig
    #10
    Lehet, hogy csak az arnyekok hianyoztak?

    Az szokott olyan erzest adni, hogy a kari csak ra can ragasztva a hattergrafikara :-)
  • Laza
    #9
    Latta EQ2-bol egy ingame videot, ahol harcoltak... humm... elso ranezesre kva pocsek volt... ossze-vissza hadakozas... a karakterek nem igen vannak fizikai kapcsolatban sem a talajjal sem pedig az ellenfelekkel :))))

    tobbet vartam ettol a gametol, de majd meglatjuk, mert erdekel :)
  • Hunnenkoenig
    #8
    De, hogy valaki elkezdje:

    Szerintem a Warhammer online nagyon ronda. Bar a jatekrendszere lehet, hogy jo lesz, de a grafikaja valami iszonyu pocsek. Tul realisra akartak es egy hanyadek lett belöle...

    Alapjaban nekem az ilyen komor hangulatu dolgok jobban bejönnek rpg-ben, de azert megis az EQ2 müanyag grafikajat valasztom.
  • Hunnenkoenig
    #7
    Tetszes szerint valasztott MMORPG-t :-)
    Ha kedved tartja, össze is hasonlithatod mas jatekkal, szinten tetszes suerintivel, es ugy fikazhatod, miközben a masikat magasztalod.

    A korlat a csillagos eg.
  • Chaos Mad
    #6
    mi ez? mit kell itt fikázni? :DDD
  • Hunnenkoenig
    #5
    :-) hat ja, van benne valami...
  • ZsZso
    #4
    Haha .. jó ötletet adtam,mi ? Szerintem senki se fog ide írni. Az úgy nem izgi :). Az ad egy kis feelinget a dolognak, hogy az ellenség bázisánál baszogatjuk az általuk oly kedvelt programot :)
  • Piksz
    #3
    bf sux :)
  • Hunnenkoenig
    #2
    Ja, de ittfikazhattok mindent minden ellen! :-)

    Lineage2-t a ragnarok online ellen, meg ami epp eszetekbe jut :-)

    Tartsuk a többi topikot tisztan!
  • Hunnenkoenig
    #1
    Na itt lehet mindent fikazni :-)