367
Milyen gyors, mennyit fizetsz érte stb.
-
davos80 #87 Itt van egy csomó IP, amit nemtom honnan szedtél, ugyanazt meg nem írhatom, mert más mint neked.
Pl: az uccsó sor : route -p add 192.168.0.0 mask 255.255.0.0 SajatIP -
Prank #86 a műholdas nethez is kell egy vonal, amivel lekéred az adatokat, szal az csak letöltésben űberel... -
#85 annak azt mondják hogy gyors és relatíve a szám csábító de nem jön csak 128-cal vagy lejjebb... és az nem gyors de nem is lassú... -
davos80 #84 liírni=kiírni -
davos80 #83 És ami előőte van, azt a 2. lépés eredményeként kijött ipékből kell liírni? -
praksi #82 fizetős :-( -
davos80 #81 "Ezt a három sort kell egyesével beírni a parancssorba, a sajatIP helyére behelyettesítve
a korábbi IP címet majd enter."
Szóval : A saját Ip helyére az én Ípémet? -
#80 ja és ezzel nem azt akartam mondani hogy 1km a hatósugara a szolgáltatónak,hanem hogy 1km-re vagyok tőlük...így jobb!:))) -
#79 hatósugarilag... -
#78 nem igazán...inkább attól függ hogy mikor áll le az antenna,vagy mikor indítják újra az antennát...különben is én tőlük 1km-en belül vagyok hatósugailag...szal annyira nem vagyok messze... -
#77 Nekem Chello van. -
#76 Az rossz időben nem szaraxik? -
#75 256kb/s Wireless -
#74 Nekem ezt kellett beírnom:
1. lépés
El kell indítani a parancssort:
Start gomb/Futtatás/be kell írni CMD majd enter
2. lépés
A parancssorba be kell írni: ipconfig, a végeredmény a lentihez hasonló képernyőkép lesz.
Ethernet-adapter Helyi kapcsolat:
Kapcsolatspecifikus DNS-utótag. . . . :
IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : 192.168.100.2
Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . : 255.255.255.252
Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . : 192.168.100.1
Az IP-cím a gép azonosítója, továbbiakba SajatIP-ként fogok rá hivatkozni és ahol ezt teszem
oda ezt a négy számjegyet kell behelyettesíteni.
3. lépés
Ezt a három sort kell egyesével beírni a parancssorba, a sajatIP helyére behelyettesítve
a korábbi IP címet majd enter.
route -p add 195.56.78.0 mask 255.255.255.0 SajatIP
route -p add 195.56.144.0 mask 255.255.255.0 SajatIP
route -p add 192.168.0.0 mask 255.255.0.0 SajatIP
-
davos80 #73 Sima kábel, csak hálózaton belüli. Én is meg akarom csinálni. -
davos80 #72 milyen -
_Vegeta_ #71 Pontosan mien net ez ? -
davos80 #70 És mik voltak azok a parancsok?
Nem tudsz valami leírást? -
#69 hát az enyém ilyen www.chello.hu
és egyátalán nem gyors és annyit kérnek érte mint 1 iternetért :/ -
#68 ésaz milyen gyors ? -
#67 Azért nem ilyen egyszerű. Valami route parancsok egész hadát kellett begépelnem, mire ez jó lett. De ha ismersz valami netgurut, akkor Ti is meg tudjátok csinálni. -
#66 íyg=így -
#65 ja ez íyg igaz!!! van a műholdas net ami ért fizetni kell 40000ezret amit bárhova lehet rakni és 256kbps.... lol... -
#64 maszek :D -
K.András #63 Kb két éven keresztül dühöngtem mert nem tudták bekötni nálam a netet,beszélünk europárol mindenröl de arrol nem,hogy mennyire szutykos kis hely ez a magyarország,még a netet sem lehet bekötni akárhol.Na ez a szégyen,meg az amilyen árakat kérnek érte... -
#62 más fajta netet nem lehet csinálni ide? -
#61 sajnos nekünk nincs kábelnet... :((( -
#60 jó nektek! szajnosz nálunk még nincs... de milyen a kábelnet? -
#59 valoszinü hogy nem, sry -
#58 enyim meg 6eze lakosú kis város, itt már kiterjedt ez a net :D
befont minket mint a pók
már a környező kis falukban is előfordul :D -
#57 hát ezt nem is mertem volna gondolni rólad, hogy interneted van... :D azt hittem csellód van... -
#56 egyébként nagykereki egy 1300 lakosú kis falu, ahol található a Bocskai Várkastély... -
#55 hááát, olyat lehet ide?
nagykerekiben lakom... nem tudom mondj róla egy pár szót! -
#54 tudom hogy vanna kserverek is..
de ez amiről én beszéltem egy alap csati a magyar serevereken
kápís ? :) -
#53 kábel? -
K.András #52 Egy darabig nem lesz neted...Voltam ilyen gondban én is egy joideig... -
K.András #51 Vannak szerverek is irc-n,bizonyos parancsok beütése után tudsz böngészni letölteni,anno rengeteget töltöttem le irc-röl,föleg grafikus prg-ket...
A témához visszatérve,nekem mezei adsl van 512/128 kb 14ruppo havonta(axelero,korlátlan),felháboritonak tartom hogy ennyi pénz elkérnek a nagy semmiért... -
#50 mert az a 56kbps es dög lassú!
a modern modot 1 hétig folyamatosan töltöttem este nyolctól hajnal négyig... -
#49 na egy kérdés:
Mondjon már valaki olyan netet amit faluba is lehet kötettni! (mert bazz ide se chellót, se adsl-t nem lehet,szélessávú legyen)
és olyan 10000ft ölnék bele havonta... -
#48 szép, nekem tetszik