Catwoman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek!!!!!!!!!
pedig még jó játékot is ki lehetett volna belõle hozni
Kumiho #2179
Minden refresh progit leírtottam, a tököm már tele lett velük!A megjelenítõ eszközöknél állítottam be: -Frissítési frek. felülírása: 100HZ; Max frissítés:120HZ
Így minden játék rendesen fut 1024x768-120; 1280x1024-100.
Más játékoknál is volt ilyen problémám és azt is teszerinted megoldja ez a hz beállitás?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
http://www.softpedia.com/public/cat/12/1/12-1-12.shtml hogy ne kelljen senkinek keresgelni egyik v1.10 a masik 2.02-es. Gondolom Catalystet hasznalsz es ott irod felul a 60hz-t? Mert ha nem akkor nem fogja az asztal beallitasait hasznalni a game (kivetel egy-ket jatek aminel a beallitasnal a Hz-t is lehet beallitani azthiszem pl.:Halo ilyen), ha olyan moitorod van ami osd-ben kiirja a frekit lathatod. Most lehet hogy eppen a refresh lock miatt nem indulna el mondhatnad (eddig minden muxik szepen tobb eve vele) de akkor a jatek van rosszul megirva. Aha TOEE ahol (tesztelve volt) ha 85Hz-nel nagyobb volt beallitva el se indult, 85 vagy kisebben barmilyen felbontasban elfutott.Nalam 85/100/120-on (LG es Siemens monitorokon) nem akart elindulni de 60-ra allitva mar nem volt gond addig a feher ablak effektus volt. A tobbiek nem irtak vissza hogy akinel ilyen problema volt annal megoldodott-e. Ha van kedved akkor teszteld mar le a mostani VALOS hz-del majd refresh-t fel Hz beallit es utanna is, hatha mashol van a kutya elasva. v1.10v2.02
Talan megvan a megoldas a tobbiek hibajara. En is evvel kuzdottem mar egy ideje (start game -> feher kep oszt semmi). A bug a 60HZ-ben rejlik. 2 gepen is teszteltem (Ati,Nvidia) ahol force hz lock volt es se kompatibilitas allitas se codec allitgatas nem segitett. Aztan eszembejutott a Temple of elemental evil ahol 85hz felett b***ik elindulni a gama. Ez itt is igaz valszeg akinel nem ment eddig probalja 60hz-en mukodtetni ott siman elindult. Koszi a szemnek kedves programozok!
directx, vkártyadriver, Ace mega codek pack professional, ... han nem jön be, pass
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Tölts fel a galériába, vagy valahova és linkeld be!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Hol lehet valamit tiszerintetek álitani rajta?
nehezen forog a kamera erre tudtok segíteni?
mászásokat lehet vele csinálni, de tipikus csapkodós-
mászkálós arcade akciójátéknál többre ne számítson senki
aki még nem próbálta
durva ahol a kamera összevissza forog mint az õrült miközben
te verekszel és mivel a rúgásokat dinamikusan kezeli azaz
arra kell nyomni amerre az ellenfél van, de ha a kamera elfordul
már másfelé kell rúgni! namost ettõl a szûkebb helyeken lehet
idegrohamot kapni.
mindent meg lehet csniálni billentyûzettel is, az ostorral
lengést is, csak egyszerre kell egérrel ÉS billentyûvel is
irányítani.
eljutottam a harmadik helyszinre a gyárba, de ott van egy olyan
rész ahol a levegõben egymás mellett elmenõ tartályokra kell
átugrálni, és mivel a célzott ugrás nem a játék erõssége
(enyhén szolva) kb 10-15ödszörre sem sikerült átugranom
egyikrõl a másikra, ha meg igen, akkor a továbbugrás nem sikerült.
na akkor töröltem le a játékot.
pedig már elõtte is volt idegölõ rész, de ez olyan egyszerü
volt hogy tudtam mit kell csinálni mégse sikerült.. na ebbõl
nekem elegem lett.
Nemtom ,még nem jácctam eleget a gémmel.
"vessetek a mókusok közé" :)
steam, origin: ACE_hun
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

"vessetek a mókusok közé" :)