Ilyen nincs

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
beszarok...na mindjárt kiderül, hogy igazam van e...lol

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
öccse...

Tuvok
állat, kilökted a postomat !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuvok
Már csak azért, mert volt 1 ismerõsöm, akinek a 0-ás gomb ragadt be, és kitörte a frász, hogy vírusa van, ami mindenhová 0-t ír, nem bírt semmit csinálni tõle, ahova csak lehetett, 0 került, kivette a vinyót, másik gépben leformázta, rakná a windowst, de nem jó, mert 0-kat ír, maradt a vírus, kihullott a haja, 10 évvel rövidült az élete, mire mérgében rábaszott a bill-re, és akkor jött rá, hogy ez nem 0-kat író vírus, hanem a koszos 0-ás gomb ..

Dzsini
ad-aware
spybot search and destroy

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kandurex
Még mindig nem jó 😞((( heeeeelp....

onnan tudom, hogy bármit csinálok azonnal lecseréli a kezdõlapot az SG -rõl erre : http://ptejcs.outhost.info/ aztán még mindig nem hajlandó lefutni a SPYBLASTER 😞 Ötlet?

Volt már NOD32 (talált 3 trójait - kivégezte)
Volt Spy Sweeper (3-4 spy cucc kivégve)

Tuvok
nem lehet, hogy beragadt az Esc gombod ?

The Garrett
átviszed haverhoz és beállítjátok a tiedet slave nek. ahogy tufa írta.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tufa16
nem... A saját vinyódon átrakod a jumperelést és kész...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Adi
Idegesít!!😄 Tök mindegy hova viszem a vinyót, mert az a rendszer vinyó.. az úgy is beleszól nem?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
De felse tudom tenni a far cry-t abba a mappába!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kandurex
na most ráeresztettem a gépre: 2 fajta adware +2 fajta SpyBoot + 2 fajta virnyák írtó....hadd szóljon 😄

The Garrett
szvsz ha nem sok vizet zavar akkor haggyad.
Ha mástnem akkor leviszed haverhoz a vinyót és az õ gépén keresztül letörlitek 😊

The Garrett
farcryból megmaradt? 😄 lol. érdekes 😄

Adi
Ami nem vesz figyelembe semmi hülyeséget csak töröl!!

Adi
Amúgy nekem is vannak gondok.. nem tudom kitörölni a crysystem.dll nevû filet... ez a far cry c. játékból maradt. Próbáltam már csökkentet mód-ba ott se jött, be végig futtatam a Norton-t az semmit se talált... Most a z ad-ware-t az talált de nem segített szóval kész vagyok.. nincs vmi prógi ami töröl?

The Garrett
jahüm

Match
aztán msconfig és leszeded az összes progit ami nem ismerõs 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

The Garrett
amugy meg nyomsz 1 ctrl-alt-del-t és bezársz minden progit amirõl nemtudod mi.

Match
pedig ez biztos mûködne....
a format a legjobb vírusírtó 😊

The Garrett
www.nod32.hu

Kandurex
De bazzeg! Még a readme file-t se olvashatom mert azt is lõvi 😄

Kandurex
hmm...

Kandurex
te állat

DeXoSZ
Már volt nekem is olyan vírusom, ami bezárta az írtó progit... 😊 Free online webes víruskeresõvel (pl. mcafee, panda) a végén legyalultam.
Match
format, partício del, be a win cd oszt haccóljon!

Kandurex
Na, szal. Vlki. HELP!. Történik egy olyan, már - már Sci - fci -be illõ dolog amitõl szép lassan de biztos kezdek megõrülni. A windows -om MINDEN olyan próbálkozást ami a SPYBLASTER programmal kapcsolatos azonnali bezárással megtorolja. Tegyük fel, hogy el nézzek e program hivatalos oldalára...bezárja az ablakot!!!...DC++ -ról letöltöm a progit és Installom azt is bezárja!!....kész...ok...nagy nehezen villámkezûen feltelepítem, tényleg sietni kell mert bezárja 😊, elindítom a progit...mit csinál..?? bezárja!...és most jön a legdurvább: total commanderrel belenézek a readme.txt fileba...SZERINTETEK??? BANYEK AZT IS BEZÁRJA! KÉSZ. SEGÍTSÉG!

traXion
várjuk 😄

Kandurex
Elõször is 1. Írom a többit.

← ElőzőOldal 2 / 2