Motherboard Monitor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki mondani egy motherboard monitort ami az asrock K7VT4A+ alaplappal is müködik.Elõre is köszi
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
😊
Sztem meg a proci hõn kívül a többi a szükségtelen!
shit happens
itt egy példa (a bal felsõ sarokban a tvmüsor online figyel, jobb felül pedig az idõjárás)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az csak egy dolog, hogy a Samurize-hoz is láma vagyok, de a fõbb problémám, hogy nem tudom konfigurálni a MBM-et..
kb ott akadtam el, hogy megnyitom a settings menüt...
Jó volna, ha valaki oylan magyarázná, aki a Samurize-ban is otthon van, mert reményeim szerint akkor egyszerûbb lesz 😊 neki magyarázni, nekem pedig megérteni 😊
köszi