Motherboard Monitor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Tudna valaki mondani egy motherboard monitort ami az asrock K7VT4A+ alaplappal is müködik.Elõre is köszi
RelakSfromhome
Értelmes választ tud valaki?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Eddig ez volt, de szeretném most máshogy megoldani. 😄 Valahogy a speedfan-nek nem kell lerohasztania egy méréshez a gépet 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Met
kapcsold ki<#zavart1><#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

RelakSfromhome
Lehet azzal kezdeni valamit, hogy az mbm 10 másodpercenként (amikor ránéz a rendszerre) ne zabálja le a fél procit?

honosito muhely lapon mekktalalod a motherboard monitor progit es a magyaritasat is
😊

M0Dair
Ha még mindíg nem megy, akkor írj privit!

M0Dair
Ha szoktad a géped tuningolni az a legszükségesebb dolog!
Sztem meg a proci hõn kívül a többi a szükségtelen!

cSuwwi
Ehune visszaolvasol: Hogy néz ki az asztalod?

shit happens

Cat: Leírnád, hogy kell belõni a Samurize-t, hogy kiírja a tvmûsorokat???

shaba23
De asus alaplapom van (a7n8x dölukksz), de már megoldottam a motherboardot...ami nekem volt verzió, az alapból volt szar, most szereztem másikat, az magától felismert-megkeresett-kijelzett mindent, amit akartam 😊
Met
Nem Asus lapod van?
Ahhoz van a PCProbe progi.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

shaba23
egyetlen szükségtelen dolog érdekelne, a proci hõmérséklete...
gondolom õ azt akarja, hogy a desktopján állandóan látni lehessen a procija hömérsékletét, a ventillátor fordulatszámát meg hasonló totálisan szükségtelen dolgokat

a samurize egy hasznos kis progi, a desktopra rakhatsz be általa dinamikus dolgokat
itt egy példa (a bal felsõ sarokban a tvmüsor online figyel, jobb felül pedig az idõjárás)

Taranov
A samurize-on kívül mindent tudok, szóval nem tudok hasonlót mondani 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

shaba23
mégvalaki hasonló bõcseletet? 😄
Pyx
mit akarsz kiiratni? mindegy nem tudom hogy kell, sry 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
szamurájz?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mi az a Samurize? 😄

shaba23
Feltelepítettem a Motherboard Monitor 5 progit, mivel a Samurize igényli az általa nyújtott szolgáltatásokat...
Az csak egy dolog, hogy a Samurize-hoz is láma vagyok, de a fõbb problémám, hogy nem tudom konfigurálni a MBM-et..
kb ott akadtam el, hogy megnyitom a settings menüt...
Jó volna, ha valaki oylan magyarázná, aki a Samurize-ban is otthon van, mert reményeim szerint akkor egyszerûbb lesz 😊 neki magyarázni, nekem pedig megérteni 😊

köszi