57
Mátészalka és környéknén ADSL vagy hasonló net
-
2kilóméter -
tudom, ez a rádió net volt, az meg afalunet -
Baszki!!!! Ez lehetettlen melletünk van egy falu ott van!! És lehet hogy még fel is tudnák menni rá, mert kábé 2 Kb még annyi se a távolság! Jehaa!! Vajon mennyi embert kéne szerezni, hogy itt is lehessen netezni?? Kapasból tudok 5 mebert,meg még talán 3-4, de az még kevés:-(( Írtam a COvinak, majd meglátom mi sül ki belőle.
Ez az aktuális ár: 64/kbs korlátlan 1POP3 levél, 6000FT ez nem rossz, mert ennyit (vagy többet) szoktam fizetni a xar analógért. -
Hát nemtom, de annyi bitzos: Nálunk Covisoft: 128 kb/s = 10000, 64 kb/s = 6000, és - ha jól tudom - 256 kb/s = 12500 Ft/hó -
Nah, haver mondta, hogy ő hallot valami szamos Programról és az pont itt van melletünk! Jehaa!! De én néztem ezt a Covisoft és ezt írta
Határozatlan 99.000.- 13.900.- 15.900.- 24.900.-
1 év 79.000.- 11.900.- 12.900.- 21.900.-
2 év 39.000.- 10.900.- 11.900.- 19.900.-
3 év 19.000.- 8.000.- 9.000.- 16.000.-
Nah, tehát akkor, én három nyomorult évig kellene szerződnöm hogy havi 8.000 Ft ért egy türhető 256Kbs Rádiós Netet kapjak??? És mi volt az a 128Kbs 10.000 ért???
Sajnos a Falunet Videt nem tudom megnézni valaki elmondaná mi van benne??? NAGYON FONTOS már csak pár napig tudok otthonról írni, mert 1800FT jár a számla ű:-((( -
Szalkán van, de Géberjénben nincs!!! Mátészlka és környéke!!! Mellesleg szalkán is csak az északi felén van, a többin csak Chello -
Szalkán még nincs ADSL? Én Kisvárdáról vagyok, kb. egy hónapja kötötték be, itt csont nélkül megy az 512/128 (még egy kicsivel jobb is) és három szolgáltató is kínálja a csomagjait. Bár az is igaz, hogy nincs a teljes város lefedve, de én még jócskán belül vagyok a határon.
Próbáld ki ezt a keresőt a pontos címedre, hátha van még remény. Egyébként az értékesítési listán szerepel két hivatalos 'szalkai viszonteladó is, szerintem érdeklődj náluk személyesen.
-
LEgjobban jársz, ha elkezdesz érdeklődni a faluban, és ha nincsen még senkinek jó nete, akkor elkezdessz aláírásokat és címeket gyűjteni. Aztán írsz a Matávnak, a Covysoftnak stb. Ha komolyan érdekel, e-mailben egyszerűbb megbeszélni. -
Épp azért írtam mert tudtommal a Covysoft a rendszereit vidéken elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében telepíti. Itt nálunk mégis volt valaki aki felvette velük a kapcsolatot. És íme megcsinálták. ( Nem Covisoft reklám ) -
Kössz az győr én meg a világ másik végében élek:(((( -
Én is sok rosszat olvastam már a C.S.-ról. Gondolom majd hosszú távon lehet érdemleges ítéletet mondani. Egyenlőre AXELERO dial-upnál lényegesen jobb. ( Volt már ugyan leállás amikor szarrá ázott a torony a viharban de elég hamar kijavították. - Vagy kiszáradt? - Legalább azalatt nem romlott tovább a szemem, meg a gerincem :))) -
No, neked szerencséd van a CovySofttal, nyilván ott egy nagyobb project indult, és annak keretében szerelték be, mert a népnek alapjában véve nem lehet jó tapasztalata a CovySofttal. De hát ha 70 jelentkező összejött, az már nem rossz létszám. Asszem ennyi jelentkezőnél beszerelnék az ADSL-t is, bár attól függ hol. -
Nincs internet cím. Szomszédokat kell megkérdezni vagy siránkozni a HWSW fórum megfelelő szegmensében, hogy nem bírod net nélkül :)
Én is úgy találtam netet. -
Nálunk ( Győr-Sopron megye ) ilyen működik egy pár hónapja. Nálam szépen megy, de a minőség és beszerelhetőség házanként változhat. Br. 10 ezerért 128 kb/s ugyan nem a leggyorsabb, de állandó és korlátlan. A környéken csak ezen az 1 településen van ilyen. Egy helyi srác majdnem 1 év talpalással összeszedett 70 jelentkezőt, megkereste a céget és szervezte a dolgokat. (THX B.L.!) -
Itt semmi sincs:-((( A 4-az mégis hol nézzem van valami Internet cím???? -
1., Műholdas net (kétiránú), szerintem ez 60 ezer havitól indul, de az jó kicsi sávszél lehet, nem annyi, mint az ADSL.
2., Bérelt vonal, ez műholdas net árban van, 60-tól indul, de az csak 64 Kbit. 2 Megabit belefáj 200k-ba havonta.
3., KábelTV-s net, általában ADSL árban vvan, a helyi kábeltv szolgáltatótól kell kérni, már ha ki van építve.
Leggyakoribb szolgáltatók: , Chello (UPC)Axelero
KábelNET
4., Ahol semmi sincs, ott lehet reménykedni abban, hogy van egy mikrohullámú szolgáltató, aki elfogadható áron ad jó netet, ezek mind lokálisak, tehát helyben kell érdeklődni. Itt nagyobb a rizikó, hogy nem lesz jó, ezért hűségszerződést szerintem nem érdemes kötni. -
Szeretnék ADLS vagy hasonló Netet, de mivel olyan helyen lakunk, ahol még NINCS ADSL ezért ez nehéz lessz. De olvastam olyanról, hogy 2MB korlátlan NEt meg miegymás... Szóval hogyan tovább?
Ide a suliba Műholdas Netet vezettek be, enne mennyi a havidíja??? Mert gondlom a kiépitési díjt már nem kell kifizteni. Minden megoldást várok EZERREL!