Mátészalka Net

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
Én is sok rosszat olvastam már a C.S.-ról. Gondolom majd hosszú távon lehet érdemleges ítéletet mondani. Egyenlõre AXELERO dial-upnál lényegesen jobb. ( Volt már ugyan leállás amikor szarrá ázott a torony a viharban de elég hamar kijavították. - Vagy kiszáradt? - Legalább azalatt nem romlott tovább a szemem, meg a gerincem 😊))
Taranov
No, neked szerencséd van a CovySofttal, nyilván ott egy nagyobb project indult, és annak keretében szerelték be, mert a népnek alapjában véve nem lehet jó tapasztalata a CovySofttal. De hát ha 70 jelentkezõ összejött, az már nem rossz létszám. Asszem ennyi jelentkezõnél beszerelnék az ADSL-t is, bár attól függ hol.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nincs internet cím. Szomszédokat kell megkérdezni vagy siránkozni a HWSW fórum megfelelõ szegmensében, hogy nem bírod net nélkül 😊
Én is úgy találtam netet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

lck
Nálunk ( Gyõr-Sopron megye ) ilyen mûködik egy pár hónapja. Nálam szépen megy, de a minõség és beszerelhetõség házanként változhat. Br. 10 ezerért 128 kb/s ugyan nem a leggyorsabb, de állandó és korlátlan. A környéken csak ezen az 1 településen van ilyen. Egy helyi srác majdnem 1 év talpalással összeszedett 70 jelentkezõt, megkereste a céget és szervezte a dolgokat. (THX B.L.!)
ALCATELGOD
Itt semmi sincs:-((( A 4-az mégis hol nézzem van valami Internet cím????

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Taranov
1., Mûholdas net (kétiránú), szerintem ez 60 ezer havitól indul, de az jó kicsi sávszél lehet, nem annyi, mint az ADSL.
2., Bérelt vonal, ez mûholdas net árban van, 60-tól indul, de az csak 64 Kbit. 2 Megabit belefáj 200k-ba havonta.
3., KábelTV-s net, általában ADSL árban vvan, a helyi kábeltv szolgáltatótól kell kérni, már ha ki van építve.
Leggyakoribb szolgáltatók: , Chello (UPC)Axelero
KábelNET

4., Ahol semmi sincs, ott lehet reménykedni abban, hogy van egy mikrohullámú szolgáltató, aki elfogadható áron ad jó netet, ezek mind lokálisak, tehát helyben kell érdeklõdni. Itt nagyobb a rizikó, hogy nem lesz jó, ezért hûségszerzõdést szerintem nem érdemes kötni.

ALCATELGOD
Szeretnék ADLS vagy hasonló Netet, de mivel olyan helyen lakunk, ahol még NINCS ADSL ezért ez nehéz lessz. De olvastam olyanról, hogy 2MB korlátlan NEt meg miegymás... Szóval hogyan tovább?
Ide a suliba Mûholdas Netet vezettek be, enne mennyi a havidíja??? Mert gondlom a kiépitési díjt már nem kell kifizteni. Minden megoldást várok EZERREL!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

← ElőzőOldal 2 / 2