Mátészalka Net
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is úgy találtam netet.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
2., Bérelt vonal, ez mûholdas net árban van, 60-tól indul, de az csak 64 Kbit. 2 Megabit belefáj 200k-ba havonta.
3., KábelTV-s net, általában ADSL árban vvan, a helyi kábeltv szolgáltatótól kell kérni, már ha ki van építve.
Leggyakoribb szolgáltatók: , Chello (UPC)Axelero
KábelNET
4., Ahol semmi sincs, ott lehet reménykedni abban, hogy van egy mikrohullámú szolgáltató, aki elfogadható áron ad jó netet, ezek mind lokálisak, tehát helyben kell érdeklõdni. Itt nagyobb a rizikó, hogy nem lesz jó, ezért hûségszerzõdést szerintem nem érdemes kötni.
Ide a suliba Mûholdas Netet vezettek be, enne mennyi a havidíja??? Mert gondlom a kiépitési díjt már nem kell kifizteni. Minden megoldást várok EZERREL!
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,