15
Ingynenes Internettel POP három E-mail, de hogyan?
-
Sütő Péter #15 Sziasztok!
Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok hozzátok, hogy az alábbi problémámra eszközöljetek / / légy szíves / valamilyen alternatívát!
Az Outlook levelező programom nem működik, mert állandóan a pop3- ra hivatkozik.
Ezt hol tudom beállítani?
A www.tvn.hu felajánlja ennek a file -nak a letöltését de nem tudom, sem a szervez ill. egyéb felkínált ablakokhoz tartozó infókat.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
tegretol #14 Segíííííítség!
Öt-tizpercenként kinyílik egy ablak a monitoromon:
Generic error
[email protected]
Server dopped the connection. Maybe it requires
authentication?/Server response:-ERR authorization
first/
Elküldtem ezt a [email protected],mire a következőket válaszolták:
Ez a hibaüzenet a POP3 levelezőprogramtól jön, a postafiókkal magával semmi probléma.
Most mit csináljak?
Aki tud, kérem segítsen. -
#13 Én is ezt mondom:-)))) -
Oti777 #12 Hát freemail lenne jó, vagy Mailbox, de jó a többi is csak lényeg legyen jó Frenettel is (ALCATELGOD VOLTAM) -
#11 POP3-mal nem lehet levelet küldeni, csak smtp-vel. Illetve te azt használod gondolom. Milyen mailcímről akarsz küldeni? Melyik ingyenes mailszolgáltató címéről? -
#10 Nem Freeweb vagy Index szolgáltatónál már nem tudok küldeni POP3-as levelet:-(( De a régi Axival tudtam. Ezért kérdem hátha van valmi megoldás -
#9 a freemail nak nincs netje, egyszerűen csak a pop3 kiszolgálóhoz tudsz közvetlenül csatlakozni a megadott behívószámon keresztül. ezért nem tudsz más smtp-n keresztül mailt küldeni.
regisztrálj a www.freestart.hu -n, azzal tudsz free netezni. smtp szolgáltatónak állítsd be az ott megadott szervert. -
#8 Alcatelgod, légyszíves és írd le a problémát értelmesen, mert az első üzenet szerint freemaillel csatlakozol az internetre.
"Szeretnék Indexxel vagy Freewebbel E-mailt küldeni a The BAt programmal, de nem lehet freemailen csak Axeleroval SEGITSETEK!!!!"
A címben meg Freenetet írtál, feltételeztem, hogy a free net akar lenni pontosan a freemail. -
#7 Hát persze, hogy van. De hát te mit használsz? én azt hittem ezt. -
Takezó #6 mé nem jó a fríszar? -
#5 Hee?? Freemnailnak van Free Netje????? -
#4 Ha freemaillel csatlakozol a netre, akkor csak freemailes címről tudsz küldeni és csak a www.freemail.hu-t nézheted meg. -
#3 Igen, de lejárt:-((( Más milyen internetes levelező helyről (mailbox) lehet küldeni??? -
#2 A Freemail korlátozott internethozzáférést ad, csak a freemail szerveréhez, tehát nem tudsz freemail internettel küldeni freewebről és indexről. Gondolom az Axeleros neted egy teljesértékű hozzáférés. -
#1 Szeretnék Indexxel vagy Freewebbel E-mailt küldeni a The BAt programmal, de nem lehet freemailen csak Axeleroval SEGITSETEK!!!!