29
Minden ami a filmmel kapcsolatos!
-
#29 Mondjuk a rendezői közel egy órával hosszabb.
Az eredetit olyan régen láttam kb 22-24 éve hogy nem tudom a story-ban mi a különbség. -
#28 Epokelipsz: NÁ! -
#27 Mi a külömbség a rendezői és a sima változat között?
Mert én az előbbit láttam, de úgyhallottam hoy a story is más lett az eredetihez képest! -
farias #26 Viszont Arany pálmát kapott és Oscart is az operatőri és hangmérnöki munkáért.
Kihagyhatatlan film.mindenkinek ajánlom. -
badoer #25 nem.nekem nincs meg.egyik hobbim a klasszikus filmek.onnan tudom -
#24 Ez nem a boritó hátulján van véletlenűl?? -
badoer #23 irok egy par sort hogy hogyan jott létre a film.1979 be rendezte francis ford coppola.martin sheen a forgatas alatt szivrohamott kapott a szelsoseges idojarastol.marlon brando egy ritka bőrbetegsegett kapott ezert tunik fel a film vegen csak.oscar dijat senki nem kapott.elég rossz kritikat kapott a film.pedig sok sztar jatszik benne pl dennis hopper.robert duval.a tobbiek mar fel voltak sorolva.ez volt az elso vietnamos amerikai film mely gorbe tukrott tart a tarsadalom elé. -
#22 Az hát -
Robbb #21 Kultfilm!Tényleg alapmű. -
riviera #20 Meg amikor a tábornok valami ilyesmit mond a végén: a katonáinkat arra képezzük ki, hogy tüzet dobjanak más emberekre de a gépeikre nem engedik meg, hogy felírják a fuck szót mert az obszcén... -
#19 A vietkong falu kiírtása a helikopterről Wagner zenére az valami nagyon eltalált jelenet.
De amikor az ölébe dobják a haverja levágott fejét hát az is valami nagy jelenet. -
blackgamer #18 Vitriol -
#17 ja -
#16 valójában nem kimondottan háborús film, viszont a háború borzalmairól, az emberek belső értékeinek elvesztéséről szól.
A filmtörténet egyik alapfilmje.
Most néztem meg a rendezői változatot dvd-n. A bővítéssel még jobb lett a film.
-
#15 de-de... ^_^ -
#14 Bár "vietnámos" film, de mégse nevezném háborús filmnek. -
#13 Asszem Marlon Brando ezért kapott Oscart. -
#12 Ne! -
#11 kira, ma este akkor meg is nézzük... :) -
#10 én láttam tékában -
Augustus Gigo #9 JA a rendezői vált. biztos bent van a tékában. -
#8 Az egyik legnagyobb film!!
Nemrég jött ki a rendezői változat... -
#7 aham. tékában még bent lehet szerinted? -
#6 aha, Harrison Ford és Laurence Fishburne is benne van... :) -
Augustus Gigo #5 Szerintem az egyik legjpbb vietnámos film, übereli a szakaszt -
Augustus Gigo #4 Télleg szerepel, belenéztem most:D Eddig nem vettem észre:D -
Augustus Gigo #3 Télleg? Nekem nem tünt fel... -
#2 Azt tudom hogy jacck benne a Harrison Ford! -
#1 Még nem láttam a filmet, de nagyon kiváncsi vagyok rá. Bárki bármit tud róla, vagy ha látta már, akkor írjon véleményt! Plíííz! ^_^