107
Ki találja meg?
  • Loál János #27
  • Dzsini
    google dobta ki, nem vártam meg amíg betölti, szori... de digitalglobe-éknak impozáns képeik vannak
  • Csacsi
    nálam is error.
  • cyrus #24
    akkor kabbe ! :D
  • Dzsini
    vagynem..
  • Loál János #22
    Error
  • Dzsini
    http://www.digitalglobe.com/gallery/baghdad/baghdad_dwntwn_psh_sept10_2002_dg.jpg
  • Loál János #20
    2db gép közti kapcsolat még nem az internet.
  • cyrus #19
    miért, szerinted mi ?

baghdad_dwntwn_psh_sept10_2002_dg.jpg

Egyébként HWB vagy Independence hub, [HUN]Gizda
  • hen-tes
    hát majd felrakod és akkor te nyersz :)
  • menta
    a kép nevét pls.
    de még nem nyertél, mert a DC nem internet :)
  • cyrus #16
    nincs.. dcről van meg.. de ha kell magedom a gyerek nevét és hubját, most is online.....T1-es, hamar leszeded...
  • menta
    url?
  • Dzsini
    arra emlékszem, az kb 2inch/pixeles kép volt... pusztultak is a gépek mire lehúzták :))
  • cyrus #13
    amit neten talátam eddigig legnagyobb az egy 50 megás műholdelvétel irakról (bagdad, belváros) a bombázások után, nappal.
    Mérete : 12786 X 10763 X 16m szín

:D
    nyertem ? :DD
  • tomsolo
    van egy nasa-s satellite image digitalizáló program (most nem emléxem a nevére) ott ha jól emlékszem 2 millió pixel volt a határ
  • Dzsini
    az 1 inch/pixel azt jelenti, hogy az útszélen eldobott gyufásdobozt is látod... szerintem amúgy ez az adat pontosan jellemzi a "zoom"ot
  • menta
    Akármekkorát tudnék gyártani, a kérdés hogy mekkora az interneten (publikus tárhyelen) fellelhető legnagyobb felbontású képfile.
  • I.C.ram
    De mekkora a zoom? Tehát, mondjuk látom Budapestet?
  • Taranov
    Végülis egy vektoros képet jól fel lehet nagyítani, vagy az csalás?
  • Dzsini
    meg ezzel lehet jókat szórakozni, sajna ez is fizetős a trial után, de addig kiváló szórakozás...
  • Dzsini
    vannak területek ahonnan 1 inch/pixel-el
  • I.C.ram
    Mekkora zoom-mal?
  • Dzsini
    van egy szatelites site, ott lehet kérni szabadon választott felbontásban képet bármelyik területről... persze fizetős.
  • Loál János #3
    Nagy sávszélről nyomom, szal nemérdekel. :DD
  • Z
    he?
  • menta
    Linkeld be (ne szúrd be) a legnagyobb felbontású képet amiről tudomásod van, htx.