665
-
#145 és mit kell a kulcsal összeilleszteni? és egyáltalán hol van kulcs?:D:D -
#144 de hogy illeszted össze a kulcsot? -
#143 csak kulcs -
#142 hol van kulcs vagy fémdarab? -
#141 Thnx :) -
Haversrác #140 A kurblival kombináld a nagyítót utána magátol tudja hogy hova tegye, bármelyik fénysugárra kattintasz. -
Haversrác #139 Szasztok a második pályán tartok:-kéne egy fénykép magamról, a tengerparti gépnek adtam már tápot, de nem tudom a zsetont kiszedni a platform alól!
- a néma faszinak kéne még kréta, valami port beleszórtam a szivartartóba oszt ennyi
- kiástam a műlábat de nem tom mit kell vele csinálni
- kéne valaki aki megjavítja a bikás rodeógépet
Hogyan tovább PLS HELP!
-
#138 Hogy a halálba kell összeheggeszteni a kulcsot az elején? Van nagyító is, van kulcs is, fénysugár is, de kombinálni azt sehogy sem lehet... -
#137 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a repcsiben van egy kitört üvegdarab azt vedd fel a mocsárban jobb oldalt ahol kicsit árnyékosabb ott a szemüveg, halászd ki üveggel vágd le a szemüvegről a gumit majd a bot szárát is vágd le az üveggel csuzlizd le a táskát :) -
csgj #136 nekem meg már csak meg kéne szerezni a játékot... -
NyMark #135 már csak a hidon kéne átjutni :) -
#134 táskát hogy veszem le fáról? -
#133 Csak kattintgatni. -
Djemba #132 az irányítás egér billentyű vagy csak katingatni kell? -
#131 hogy tudom levarázsolni azt a hülye táskát? -
Giggs11 #130 Bázze én meg a németet nyomom :S -
#129 TESSÉK FELRAKTAM KIPRÓBÁLTAM!!!
ANGOL SZÖVEG ÉS ANGOL FELIRAT -
#128 hm a majom már belebaxta a homokba a kutyát^^
-
Giggs11 #127 Valaki mondja meg a hajón az 5. részen hogy szerzem meg a Helmet??
-
Giggs11 #126 nos : - megtisztítod a sziklát hogy ne csússzon
- megpróbálsz felmászni
- a kutyát megtöltöd vízzel
- utánna szesszel
ennyi lenne -
#125 és pontosan hogy mert mikor eljövök a hydroplan-tol mikor átmegy a mási kképernyőre a játék a majom ott van de rögtön el is huzza a csíkot probáltam lerakni a kutyát is meg a piát is de nem engedi.... -
Giggs11 #124 Na cső!!A majmot szesszel+azzal at elemes játékkal lehet likvidálni -
BKrisz79 #123 A házsák megvan már csak a majommal nem tudok mit kezdeni. -
BKrisz79 #122 Hali,
Hogy kell leszedni a fáról a hátizsákot vagy a majmot elüldözni. Mindig bedobj a kutyát az iszapba. -
#121 en mar megneztem, es angol -
#120 Hát mittudom én. Letöltitek és megnézitek. Én ezt csak olvastam.
Bár goldolj bele, 2007 márciusában fog megjelenni. Akkor mennyi a sansz, hogy ez már az? -
valaminick #118 ja és : "Focus Home Interactive and PMD Logisoft have the pleasure to inform you that Runaway 2 has just been released in Canada. So join Brina and Gina and enjoy this fantastic new adventure!" -
valaminick #117 ez angol miért adna ki francia relizt a Reloaded :) -
#116 Elvileg ez francia.
De kíváncsian várom a véleményedet. -
#115 És angol?
A Crack-et rakd már fel valahov külön.
Bár félő, hogy a némethez úgyse lesz jó. :( -
#114 nekem már jön is hol 200 al hol 10 el:D -
#113 Hát az angol elhalasztották jövő évre, valaki itt írta.
De hát gondolom hamarosan úgyis megtudjátok, nekem jó a régi német is. -
csgj #112 jeeee!!! Már csak meg kell találni vhol, ahonnan gyorsan jön :) Ja, de gondolom ez már angol...ugye? -
sorted #111 Runaway.2.The.Dream.Of.The.Turtle-RELOADED -
vigeza #110 Csak azok fikázzák a konzolt akiknek nincs! -
vigeza #109 Nem csak elképzelni tudnám,mivel meg is jelent konzolra a Syberia mindkét része nembeszélve a Still Life-ról stb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
htibor #108 "Focus Home Interactive is glad to announce that Runaway, the Dream of the Turtle will ship to US in 2007.
The game, which will be distributed by CDV in North America, will be released on March 12, 2007.
English players have also reasons to be happy as the game, which is distributed by Ascaron in the UK, has officially been announced for release on March 9, 2007."
Megjelenés:
Március 9. UK
Március 12. USA -
csgj #107 de miért nincs már angolul? :( -
#106 Kiadták a demót is, a teljes után. -
csgj #105 ő Brian Basco xD