Távolkeleti kultúrák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

sokan szarnak az utcára?

bcsirke
Én Indiában élek. És büdös van. De már nem, mert megszoktam.

K.András
5000 éves irott történelmük van,szal nagyon nem kell rajta csodálkozni 😉

http://druglord.buzz.hu/ ;)

The Garrett
akik kínából és indiábol hozták át >😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tetsuo
meg az araboktól..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Astaroth
Én úgy tapasztaltam hogy minden kínából származik.De komolyan!A japán kultúra sokkal késõbb alakult ki!Minden kínából származik meg indiából.

Sadun Tryst
ezen lehetne vitatkozni napokat. sztem maguk a japánok és a kínaiak sem tudják, hogy melyik dogukat honnan szedték, saját-e vagy átvett.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Astaroth
A szín vajon mennyire határozza meg az embert?
Ha belegondoltok a kínai és japán kultúra nem igazán hasonlít egymásra.Amiben hasonlít azt a japánok csórták a kínai kultúrából.

Sadun Tryst
az más kultúra. én pl. jobban örülnék neki ha az lenne a nõk célja, hogyha már szerelmesek vkibe, akkor azt boldoggá tegyék. és nem csak vele lenni, és azt tenni ami neki a legjobb. nagyon önzõek sajna az európaiak...

Astaroth
Bizalom és becsületesség?Hát nem tudom...Talán az a különbség hogy ott lenézik azt aki nem erkölcsösen él.Itt meg szarnak rá úgymond...

Astaroth
Én meg úgy gondolom pont e téren kéne tanulniuk a japánoknak az európaitól.Bár a maga módján õk is megbecsülik a nõt...

LOL 😄
Sadun Tryst
ezzel teljesen 1et értek... 😊

FREAK
LEGALÁBB fele annyira....

Riszpekk

FREAK
én annak örülnék, ha a fehér nõk csak fele annyira gusztustalan perverz szolgalelkû ribancok lennének, mint a japán szukák 😊

Riszpekk

Sadun Tryst
elsõroban bizalmat, becsületességet és tiszteletet kéne tanulnia az európai embernek... szvsz

Astaroth
Szerintem nagyon sok dolog van amit a "fehér" ember tanulhatna a keletiektõl,arról viszont nem esik szó hogy õk is tanulhatnának tõlünk!