Távolkeleti kultúrák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
sokan szarnak az utcára?
5000 éves irott történelmük van,szal nagyon nem kell rajta csodálkozni 😉
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Én úgy tapasztaltam hogy minden kínából származik.De komolyan!A japán kultúra sokkal késõbb alakult ki!Minden kínából származik meg indiából.
ezen lehetne vitatkozni napokat. sztem maguk a japánok és a kínaiak sem tudják, hogy melyik dogukat honnan szedték, saját-e vagy átvett.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A szín vajon mennyire határozza meg az embert?
Ha belegondoltok a kínai és japán kultúra nem igazán hasonlít egymásra.Amiben hasonlít azt a japánok csórták a kínai kultúrából.
Ha belegondoltok a kínai és japán kultúra nem igazán hasonlít egymásra.Amiben hasonlít azt a japánok csórták a kínai kultúrából.
az más kultúra. én pl. jobban örülnék neki ha az lenne a nõk célja, hogyha már szerelmesek vkibe, akkor azt boldoggá tegyék. és nem csak vele lenni, és azt tenni ami neki a legjobb. nagyon önzõek sajna az európaiak...
Bizalom és becsületesség?Hát nem tudom...Talán az a különbség hogy ott lenézik azt aki nem erkölcsösen él.Itt meg szarnak rá úgymond...
Én meg úgy gondolom pont e téren kéne tanulniuk a japánoknak az európaitól.Bár a maga módján õk is megbecsülik a nõt...
LOL 😄
én annak örülnék, ha a fehér nõk csak fele annyira gusztustalan perverz szolgalelkû ribancok lennének, mint a japán szukák 😊
Riszpekk
elsõroban bizalmat, becsületességet és tiszteletet kéne tanulnia az európai embernek... szvsz