18
Kína,Japán,India...
-
#18 indiai kultúra -
Ronny #17 sokan szarnak az utcára? -
#16 Én Indiában élek. És büdös van. De már nem, mert megszoktam. -
K.András #15 5000 éves irott történelmük van,szal nagyon nem kell rajta csodálkozni ;) -
#14 akik kínából és indiábol hozták át >) -
#13 meg az araboktól.. -
#12 Én úgy tapasztaltam hogy minden kínából származik.De komolyan!A japán kultúra sokkal később alakult ki!Minden kínából származik meg indiából. -
#11 ezen lehetne vitatkozni napokat. sztem maguk a japánok és a kínaiak sem tudják, hogy melyik dogukat honnan szedték, saját-e vagy átvett. -
#10 A szín vajon mennyire határozza meg az embert?
Ha belegondoltok a kínai és japán kultúra nem igazán hasonlít egymásra.Amiben hasonlít azt a japánok csórták a kínai kultúrából. -
#9 az más kultúra. én pl. jobban örülnék neki ha az lenne a nők célja, hogyha már szerelmesek vkibe, akkor azt boldoggá tegyék. és nem csak vele lenni, és azt tenni ami neki a legjobb. nagyon önzőek sajna az európaiak... -
#8 Bizalom és becsületesség?Hát nem tudom...Talán az a különbség hogy ott lenézik azt aki nem erkölcsösen él.Itt meg szarnak rá úgymond... -
#7 Én meg úgy gondolom pont e téren kéne tanulniuk a japánoknak az európaitól.Bár a maga módján ők is megbecsülik a nőt... -
Takezó #6 LOL :D -
#5 ezzel teljesen 1et értek... :) -
#4 LEGALÁBB fele annyira.... -
#3 én annak örülnék, ha a fehér nők csak fele annyira gusztustalan perverz szolgalelkű ribancok lennének, mint a japán szukák :) -
#2 elsőroban bizalmat, becsületességet és tiszteletet kéne tanulnia az európai embernek... szvsz -
#1 Szerintem nagyon sok dolog van amit a "fehér" ember tanulhatna a keletiektől,arról viszont nem esik szó hogy ők is tanulhatnának tőlünk!