7046
  • Czdano
    Vagy megveszed tescoban vagy akárhol vagy megrendeled steamen (olcsóbb) ha veszed boltban akkor a cd kulcsot be kell regisztrálni..

Az egészhez szükséged lesz egy steam accountra amit a steam kliens letöltése után meg is csinálhatsz
  • girlsy
    hali.
    steam használatával tudtok segíteni?vmi olyan oldalt ami leírja a használatot?
    vagy a játékot(cs) regisztrálni kell,vagy megvenni?
    sry sok hülye kérdésért,de most kezdtem.:P
  • Tupek
    Akkor üdv újra a cs 1.6-ba
  • Énvagyokazapád
    én is elkezdtem újra :C
  • gergobaby
    Visync-et nem használnék szal 100, de amugy nem is engedélyezett max 200-ra állitani?
  • Nivea
    nem is igaz! csak fix 60!
  • Czdano
    Ennyi :)
  • Tupek
    De te is szoktál rajta lenni :D Nem baj együtt játszunk úgyis
  • Czdano
    Qrva! SpawN beteg lett az ESWC csoportmér közések közben emiatt az SK gaming megint esélytelen..
  • Czdano
    :D Te meg DM függő vagy :D
  • Kmarha
    áhhh egész nyáron hanyagolnom kellett a CS-t.. de 5 nap múlva újra móka :D Tiszafüred rulezz, a sok hülyeség miatt már érdemes odajárni :)
  • Nightwish006
    1.6 ban fix 100 fps-ed lenne. Nem is értem, hogy miért kérdezed:D
  • gergobaby
    Sziasztok! Vmi tapasztalatra lenne szükségem, hogy egy olyan gépen mint az enyém mennyi fps-em lenne kb.? Szerintetek megéri Source mellett egy 1.6 ot is tartani?
  • Tupek
    Lücker ő tiszafüred függö :D Ha publicot emlitek neki akkor egyből odamegyünk fel...
  • Czdano
    193.221.95.183:27070 Magyar KZ szerver ipje..asszem /cpvel mentesz és /gcvel mész a checkpointra
  • Pepsi Twist
    sztem shotival lehet a legjobban lőni ugráskor :D
  • belcure
    jah.és az Angel jump? Amikor a karakter szétteszi a kezét?! (amugy találtam mapokat)
  • belcure
    Kösz az infokat,egy kérdés még,,, KZ mapok? sosem hallottam még roluk, a KA rol igen (knife arena) de enmtalálok KZ kiterjetsztésu mapokat (FPSBANANA.COM) -on
  • Kandurex
    mák, mák, mák, a CS -ben sajnos óriási a mák faktor
  • Czdano
    Kezdj el kz_ mapokon játszani ott lehet gyakorolni igazán az ugrálást
    Nézz sok videót youtubeon ilyen szavakkal hogy longjump, counter strike, bunny jumping, nuke jump..

Ugrás közben célzások általában nagy mákok és főleg glockal vagy famassal torténik (néha ak-val közelre..) ha burstre van rakva

• belcure
    Sziasztok!
    Sokfelé olvasgattam már,kérdezösködtem,de seni sem mondott konkétumot!
    Már körülbelül 5 éve játszom a counter-strike al, és mostanában már az foglalkoztat,hogy hogylehet olyan Nagyokat ugrani mint egyes videokban, vagy az Angel Jump -titka! Valaki tudna segiteni nekem? valamint az érdekelne,hogy mi a trükk a célzásban,mért van az,hogy némelyik filmben,a célzo abszolutt nincs a célponton,mégis megöli,vagy akár headshot a vége! Esetleg,ha valakinek lenne kedve akár csak dumálni irjon emailt vagy itt [email protected] -köcc elöre is!
  • John Cena
    azé me enm tom:D amit találok szervert azon tolom amúgy ez cska 1 jó napom volt:D másikor akár 30 halál 5-6ölés:D
  • Blacksheep333
    Régebben játszogattam héba-hóba faterom accjáról, meg LAN partykon, de úgy igazából pár hete vettem elő.
  • Czdano
    Én igen általában LuckeR` néven vagyok fent..
    Mióta játszol?
  • Blacksheep333
    Köszi Ti is itt szoktatok játszani?
  • Czdano
    Tiszafüred szerver 88.151.99.36

Lehet zavarni fog a sok beszélő és káromkodo ember és sok a ratehaxor is..
  • Calogeero
    Tiszafüred
  • Blacksheep333
    Tud valaki egy jó server -t, ami eredeti, sok férőhelyes (30-32), és sokan is szoktat rajta enni? A Waterwave -n már unom a cheatereket, de más "népes" servert nem ismerek.
  • Tupek
    Nw ma is láttalak :D HUN ARENA 88...Nuke és Nw-nek csak úgy ment az hogy csiter meg blablabla.
  • Czdano
    :DDDDDD
  • HunnernesKonge
    Ha nem lősz fraget a lan alatt, vasárnap este meghívlak egy sörre
  • Czdano
    Ancients powa :D
  • Nightwish006
    Köszönöm szépen! Tessék szórítani, mert félő, hogy nem lövök fraget:o
  • Czdano
    Heffan :)
  • Nightwish006
    váá vááá LAN van !