7046
-
Makkr #632 köszi -
#631 nem kell patch, a steam letölt neked mindent ami kell a játékhoz
cdgalaxis, 576.hu, mediamarkt..ezeken a helyeken nézz szét
bár én szemény szerint a numero7.com -ról rendeltem -
Makkr #630 Szevasztok
Valaki irja le hogy mi kell ahoz hog tudjak játszani szervereken azt tudom hogy kell eredeti half life és hozzá 1.6 de PATCH vagy VALAMI még kell hozzá?ÉS HOL TUDOM MEGVENNI AZ EREDETI HALF LIFE-ET?lehet még kapni?
Köszz -
FLeK0 #629 Nincsen, nemreg 1500Ft-ba kerult a jatek, mindenki megvette akit picit is erdekelt. Most sem sokkal tobb az uj kiadas. -
#628 Nah az utolsó kérdésem:
Van-e egyeltalán tört szerver amin lehet játszani non steam-el -
FLeK0 #627 Nem ahhoz csinaltak. -
#626 Segítsetek hogy hogyan tom beletenni a CS 1.6 non steam-ba a botokat... PLS -
#625 http://www.jfft.atw.hu -
#624 Hl anthology t baszhatod emgvetted 5e ft ert amivekl alapban atbasztak mer en 2 ropiert vettem regen de enmbaj az 1.5 menne vele..de sajnos mar ingyenes...de tudsz vele HL ezni..elobb kellene kerdezni vegyel Counter strike-anthologyt..
-
#623 AMX Rate Manager-t honna tudnék szerezni? mert amxmod.com-ról csak hibásan jön le, és nem lehet megynitni... -
FLeK0 #622 CS anthology-t kellett volna venni, ahhoz jar a CS. -
eLk36 #621 Valaki tudna segíteni mert nagyon kéne.. :'(
-
eLk36 #620 Hali!Figy az a gáz, hogy tennap vettem egy HL:Antológia dvd-t és regeltem is már a steamen de nem engedi a CS-t hogy leszeggyem meg semmi már leszedtem külön de telepítés után még úgy akarja hogy vegyem meg.Ez most nagy sz4r mert 5e volt a dvd és már tiszta heppi voltam erre meg nem jó!Arra is gondoltam , hogy visszamegyek (Tesco) és mondom hogy nem müxött és cseréljék be 1 másikra (HL2)....
VAgy lehet vmit tenni?
Előre is thx.
-
#619 thx -
FLeK0 #618 ha az internetkapcsolatod megengedi, es magasabbra allitod, akkor tobb adatot kuld es fogad a jatekod, ezaltal novelve onmagad es ellenfeleid jatekelmenyet. -
#617 Sziasztok! A rate mértékének miben van szerepe a jatékban? -
#616 Valve Software alkotása
Témaindító: M@TriX
de sebaj :D -
hup #615 ja de a kutya fejti meg a jelszot meg már probáltam is -
#614 :D -
FLeK0 #613 altalaban minimum 70ezren jatszanak egyszerre, fogsz partnert talalni. -
hup #612 -
hup #611 valamikor kéna interneten játszani -
#610 Source FAQ
KEresd meg ezt a kérdést: "Most vettem meg a cs:s-t, aktiválni akarom a STEAM-en a cd kulcsot, és azt írja, hogy már más accounthoz aktiválták ezt a kulcsot (duplicate cd-key), pedig teljesen újonnan vettem!"
Az jó 1.6 esetében is. -
Lebowski #609 namost jah.mi a tököm ez a metamod.ehhez naonhülye vagyok türelmet kérek pls:) -
FLeK0 #608 www.unitedadmins.com -
Lebowski #607 sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy tudnátok-e abban segíteni hogy 1.6hoz honnan tudnék letölteni statsme-t h lanon működjön, meg azt is hogy hogy állítsam be v milyen modot töltsek le az adminság gyönyöreihez.
előre is kösz -
#606 igen, ezt egyből gondoltuk :DDDDDDDDDDDD
-
peti94 #605 nekem se fogadja el pedig eredeti -
XerPY #604 na a gagyi steam nem fogadja el a kódomat ez bitch jó -
#603 az igaz pihi hogy a kolonia tele van csiterrel sajnos :( -
#602 nemtom en koloniat imadom de telivan cheaterrel altalaban klantarsaimmal 1v1, 3v3 ozni szoktam -
#601 35 évesnek szerintem több eszének kéne lenni. Am bocs hogy beírtam. Én kérek bocsánatot. -
#600 -
#599 ne már :( -
#598 35. köcsög -
#597 mi van te vagy az ász .
csira -
#596 Életkor: 35-40 között
amúgy neked most mi bajod? -
#595 TEATYAÚRISTEN!!! ÉS ILYENEK VANNAK PUBLIKON IS
rem azért már 14 elmultál... -
#594 Lehet, én is azt használom.
(Game Of The Year Edition)
-