7046
  • leo10timi
    Köszike a pályákat itt ténleg sooooooook van.De velemi gyorsito progit nem tudsz
  • leo10timi
    Valami internet gyorsito vagy leröltö programokat nem tudtok nekem mondani.És a cimüket hogy honét lehet letölteni.
  • leo10timi
    Nem megy a Counternél az internet ahányszor rákapcsolodok ezt irja ki:Disconnected
    LAN servers are restricted to local clients (class C)

Kérlek segitsetek.légyszi

• leo10timi
    kérlek ha tudtok küldjetek egy pár jó pályát.
  • FLeK0
    Itt van pár ezer.
  • leo10timi
    ez a játék nagyon jó.Csak kéne még egy pár jó pálya
  • Speedbreaker
    Végre felfoghatná minden újreg, hogy ahhoz hogy neten játszani lehessen EREDETI CD KELL !!!
  • Speedbreaker
    Steam-es CS-vel nem lehet "lan"-ban játszani. Csak a régebbi 1.6-tal
  • CCSCsibe
    lenne egy kérdésem! vettem egy cs antologhyt és nemtom hogy az az 1.6-e vagy nem? mert a dobozra csak 1 van ráírva! és ha nem az akkor holkell lefrissíteni??
  • NitroPeet
    Most már azt irja ki h.
    Disconnected
    STEAM authentication required to connect to internet servers
  • seriesfanatic
    vagy sv_lan 1 a konzolba
  • seriesfanatic
    sv_lan 0
  • NitroPeet
    Hello!
    A problémám a köv.: A haverommal összekapcsoltuk a gépet a Hamachi progival és CS 1.6 akarunk Lan-ban játszani. Az egyikunk megcsinálja a servert és mikor a másik csatlakozna rá azt irja ki h.
    Disconnected
    LAN servers are restricted to local clients (class C)
  • Lebowski
    NET SENDPACKET ERROR: WSAEINTR

ez mit jelent??
  • samhun
    hi al.
    valakitöl tok veni accot amiben cs 1.6 van?+ cz is lehet
  • Szabi84
    Értem, köszi! Nálam az asztal felbontásával egyezik meg, igy nincs gond a képfrissítéssel!
  • FLeK0
    Nem ajanlott, de akkor elonyosebb lehet, ha pl. a monitorod nagyobb frissitesi frekvenciat bir azon a felbontason, igy kellemesebb a szemnek.
    Egyebkent mindegy milyen felbontasban jatszol, sokan azert hasznaltak es szoktak meg a kisebbeket regen, mert a gyengebb gepeken csak azokban futott jol a jatek, ma ez mar nem nagyon gond.
  • Szabi84
    Miért a 800*600 felbontás az ajánlott???
  • domewalker
    szia Fleko lenne egy kérdésem:
    nem is olyan rég fel akartam menni a lego warriors (195.56.172.97:27030) serverre és azt irja ki h "steam authentication rejected" ez miért van?
    [a problémát csak ennél a servernél észleltem]
  • Amse
    nemtom mikor értsz haza, de 5től én is tudok menni.
    1x felmentem a szerverre, de akkor egyedül voltam, de ha már 2en vagyunk is jobb:)
    más nem jönne kis funplayre?
  • pihi
    Ma hazaerek es kakkor felmegyek..erre a serverre remelem lesznek rajt azert..egyedul nem fogok jaccani de 5-6 mar jaccanek..majd hirdetem ezt a servert..
  • FLeK0
    megszokás, illetve versenyeken/ligákban kötelező az alap cs modelleket használni.
  • Szabi84
    Sziasztok! Nekem is CS Anthology van. Egy kérdés miért megy "mindenki" a régi skin-ekkel, mikor az új sokkal szebb! Ez csak megszokás vagy van valami jelentősége is?
  • Blave
    Csá!
    Néha vagy 10 percre az összes friendsbe lévő szerver not respondingel!!! Meg egy szerverre nemtok fölmeni mert banned és életemben nem csiteltem... Nem tom mivan nem ezért vettem meg az Anthology-t
  • gcsomesz
    Nekem CS anthalogy van, és megy vele kitünően a Cs1.6 és a CZero is.A frisítések minden eredeti gamednél automatikusan megy.Install, regisztráció és go play.Jah és csak semmi csííítelés, mert abbol már így is sok van. :(

Itt kérdezném, hogy a Valve Hammer Editorhoz hol találok részletes leírásokat, vagy tutorialokat magyar nyelven.Valaki pls segítsen, mert naon xeretnék már mappokat csinálni.Rengeteg jó 5letem van.:P Ha nem ide válaszolsz annak még jobban örülnék:MSN [email protected] email:[email protected] :D:D:D
  • komicic
    Ha másolt a CS 1.6-om akkor hálózatba inkább ne menjek fel???
  • scorpeeon
    hova és mit kell tenni pontosan segitsetek pls
  • scorpeeon
    csinált még egy addons mappát és azzal egyutt betettem és ugyanugy rossz
  • scorpeeon
    hm. nem mukodik..
  • scorpeeon
    ja kösz
  • FLeK0
    ahogy az installer is irja, a cstrike mappaba kell tenni.
  • scorpeeon
    nem megy... csinált egy file-t amit nem ismer fel a gép azt be kell tenni vhova?
  • scorpeeon
  • scorpeeon
    thx. és ezzel mit kell csinálni? simán felrakom azt megy?
  • FLeK0
    ugy, hogy letoltesz egyet a bots-united.com oldalrol, pl. ezt
  • scorpeeon
    hi. nemt tudjátok hogylehet BOTokat betenni ebbe a játékba?
  • domewalker
    és nem lehet valamit ezellen ketdeni?mert rosszul érzem magam h miota ujra koleszban vok nem tudok egy egészségeset mixelni..
  • FLeK0
    cs.hu-rol egy ideje igen.
  • domewalker
    minden sulinetes iskola le van bannolva quakenetröl?vagy akár egész irc-röl?
  • domewalker
    sziasztok!
    miért nem tudok fellépni az iskola netjével #cshu-csatira?
    csak mer egyböl bannol rola...nem lehetne valahogy megoldani a problémát?kollégiumból játszom (illetve jáccanék ha felengedne mircre) és máshogyan nem tudok netre menni...
    elöre is thx