7046
-
#1793 Mitszólnátok a legközelebbi időpontnak, pontosabban ma este 8 órának? Szerzünk vmi idiota külföldi ellent .. Vagy tőlem egymás ellen is nyomhatjuk.
Az állás míg mindig a következő:
-CzGobe
-SeLFisCH
-Boconádi
Gondoltam hogy jó lenne ha jönnének többen is. Pl akire gondolok még:
-ColdFire
-HunnernesKonge
-Laky
-zoli122 -
#1792 Tactic -|---------- Skill
-
#1791 Akkor átmek másik publikra
One shot one kill, no luck just skill ! -
#1790 Nagy mennyiségű izom szagot érzek. -
zoolee #1789 Áj kill jú ha feltévedek oda és szÍÍÍvvvacc! -
#1788 én nem mert én is az vagyok az egyis szerveren muhahahaha... :D -
zoolee #1787 Utállom a "korrupt" adminokat... -
#1786 Publik & War server powa.
[ Szereti szopatni az újregeket, és a newskilleket ] -
zoolee #1785 Jáccá a csirkeolon...
Zsír szerver...:)
-
#1784 Azóta csak külföldi jó neves híres szervereken jáccom na meg persze sokat szörfölök :) -
#1783 persze le szedettem a bann-t aztán rá hagytam -
zoolee #1782 Csak pöcsök...
Mint tudjuk a kolónia láma PÖTS ök eggyesülete....
Kis ovisok...
-
#1781 haggyad már engem eccer azért bannoltak kolóniáról mert úgy lövök hogy közbe rángatom az egeret mert úgy jobban szór azt azzal jönnek hogy körbe lövöm a tagot mint aim én attól nagyon ki akadok (akik ismernek azok tuggyákmár) vagy elő jövök a fal mellől vagy mügül és fejbelövöm egyből WHz-nak emg hőbörögnek (eccerűen csak irigyek) -
zoolee #1780 jájj....
Meg multkor egy magyar szerverre beesett egy amcsi gravity vel.....
uff bazz.....
Felpattant minden tetejére azt osztott awp vel....
Ottan elkeddi, hogy you are a chiter mert az awps lábastól nem pusztultak meg páran.... -
#1779 hát sok szörnyüséget, de ezt azért nem :DDDD -
FLeK0 #1778 mit vársz egy ilyen szervertől? :D -
zoolee #1777 na ja, és ha ezeknek beesik egy "hecccssátt"(Copyright by zooleeX))akkor elkezdik ugatni mekkora whs vagy...
Ezektől szoktam kiakadni és faltövébe b@szni a 12 eft s egereket.... -
#1776 milyen emberek vannak már?? Néha ha nincs kedvem igazán hajtani vagy éppen csak első akarok lenni, fel szoktam lesni egy kicsit nosteames szerverekre. Hát hogy ott mit csinálnak ezek a szerencsétlenek?! Feljön speed, aim és wallal nem is egy, és elkezdik szórni a népet (persze angolul): "szar ez a szerver, gyertek a miénkre, nincs lagg!) És ott futkároznak és késelik le fél másodperc alatt az összes játékost órákon keresztül.
Ezt tényleg nem hiszem el. Ezeknek a csírányi kis agysejtjükbe megfordul értelmes gondolat is, vagy csak valami hasonló zajlhat odabent: "búú.. búú.. búúúúú.. KAJAAAA.. búúúú ...." Nem értem, tényleg nem értem. Ez egy IQ szegény selejt.. nem, még annak sem lehet nevezni őket.
Maradok csak a steamnél :D -
#1775 Én csak remegtem xD -
#1774 Az elsőnél mindenki fél -
SeLFisCH #1773 #1761 -
#1772 Megvolt az első! :) Csak nagyon izgultam, de eltaláltam a fejét valakinek! :P Meg valaki az enyémet is, meg volt olyanis, amikor minden fehér lett! Ez egy felejthetetlen esemény volt az életemben.
Igen, még mindig a war-ról van szó! :) -
#1771 Alternatív megoldás: Szarakodik a neted, vagy a steam központi gépénél húzott ki egy kábelt a takaritónő a szervergépből. :D
Amugy mikor tanuljátok meg hogy azért van a steamsupport hogy használjuk??
User ID-s hibákra megoldás: Ez itt a support oldalra mutató link(angol lesz a megoldás) -
zoolee #1770 Én. is beszállok de csak a későbbiekre... -
#1769 oké sok a wariácio akkor most a mi a megoldás ? csorják az accom or szar a video kártyám ? -
#1768 én meg nem játszom intenzíven és nem is fogok :PP -
#1767 Ez az után jön be ugye hogy verifying data...
Bazz ilyet egy steam ujratelepítéssel tudsz orvosolni. Figyelmedbe ajánlanám a gps configot. -
#1766 Nálam is elő szokott fordulni ilyen, de általában magától megoldódik. -
#1765 Próbáld meg firssíteni a videókártyád driver-ét amit videókártyádhoz letölthetsz a honlapján (Ati, nVidia).
Ha ez sem segít akkor majd max megoldjuk egy pause-val.
Eddig játékosok:
[szin=green]
-CzGobe
-SeLFisCH
-Boconádi
-
zoolee #1764 höm???első???
Én 1 éve mikor intenzíven kezdtem neten jáccani a 2 . héten már war oztam. -
#1763 ma este lehet lesz életem első warja :P az is lehet h ha van kedve vkinek jöhet velem jáccani. micsoda megtiszteltetés :) -
zoolee #1762 Nekem ez akkor volt mikor egy genny csórni akarta az accomat..
Megoldás??
hömm....én jelszóváltoztatással orvosoltam. -
SeLFisCH #1761 erre az 1.6 mixre jelentkeznék. Cs skillemmel nem rendítek világot , de 3 éve tolom online fps :P
Egy kérésem lenne: A játék meghatározatlan időközkönként kilép. Tényleg, van amikor 5 perc, van amikor 30. Minden figyelmeztetés nélkül kifagy,1mp-re rá kilép magától. Nézem steam/cstrike könyvtáram,ilyenkor mindig létrejön egy .mdmp file. Vki tud vmi orvosságot ? -
#1760 Ez miért van vettem egy új gépet és nem lép be néhány szervere miért van ez ? -
zoolee #1759 -
#1758 Szerezzünk petíciót
Sg monnyon le! -
zoolee #1757 Én szívesen megyek de csak másfél hónap mulva mert nincs most gépem...
Hááát...jólenne ha lenne agy szonzorééé....PL SG.. -
#1756 Hát ahogy szeretnétek. Szerintem ez a játék + a frum megengedheti magának hogy többször is játszunk. Ez szerveren múllik. De tőlem abba is belemehetünk hogy egy SG CS-s 1.6 szervert indítunk. Persze valamivel fizetni kéne, vagy az sg szponzorálná.
Azért mondom hogy dumáljuk meg hogy mikor legyen/legyenek, pl ki mikor ér rá. -
zoolee #1755 ööö....mikor lenne???
Vagy ez rendszeresen lenne??? -
#1754 Jó akkor gyüjtsünk egy listát. Szervert majd lopunk, vagy akik a lista között lesznek és felajánlják akár a szerverüket egy-két "menetre", majd azon játszunk. Eddigi játékosok:
-CzGobe
-Boconádi
Aki csatlakozni akarna az írja itt a fórumon.
Emellett egy házigazdát is megszavazhatnánk (pl: Fleko)