7046
  • Boconadi
    Mitszólnátok a legközelebbi időpontnak, pontosabban ma este 8 órának? Szerzünk vmi idiota külföldi ellent .. Vagy tőlem egymás ellen is nyomhatjuk.

Az állás míg mindig a következő:
    -CzGobe
    -SeLFisCH
    -Boconádi

Gondoltam hogy jó lenne ha jönnének többen is. Pl akire gondolok még:

-ColdFire
    -HunnernesKonge
    -Laky
    -zoli122
  • HunnernesKonge
    Tactic -|---------- Skill

• Boconadi
    Akkor átmek másik publikra

One shot one kill, no luck just skill !
  • Laky
    Nagy mennyiségű izom szagot érzek.
  • zoolee
    Áj kill jú ha feltévedek oda és szÍÍÍvvvacc!
  • zoli122
    én nem mert én is az vagyok az egyis szerveren muhahahaha... :D
  • zoolee
    Utállom a "korrupt" adminokat...
  • Boconadi
    Publik & War server powa.

[ Szereti szopatni az újregeket, és a newskilleket ]
  • zoolee
    Jáccá a csirkeolon...
    Zsír szerver...:)
  • zoli122
    Azóta csak külföldi jó neves híres szervereken jáccom na meg persze sokat szörfölök :)
  • zoli122
    persze le szedettem a bann-t aztán rá hagytam
  • zoolee
    Csak pöcsök...
    Mint tudjuk a kolónia láma PÖTS ök eggyesülete....
    Kis ovisok...
  • zoli122
    haggyad már engem eccer azért bannoltak kolóniáról mert úgy lövök hogy közbe rángatom az egeret mert úgy jobban szór azt azzal jönnek hogy körbe lövöm a tagot mint aim én attól nagyon ki akadok (akik ismernek azok tuggyákmár) vagy elő jövök a fal mellől vagy mügül és fejbelövöm egyből WHz-nak emg hőbörögnek (eccerűen csak irigyek)
  • zoolee
    jájj....
    Meg multkor egy magyar szerverre beesett egy amcsi gravity vel.....
    uff bazz.....
    Felpattant minden tetejére azt osztott awp vel....
    Ottan elkeddi, hogy you are a chiter mert az awps lábastól nem pusztultak meg páran....
  • Kmarha
    hát sok szörnyüséget, de ezt azért nem :DDDD
  • FLeK0
    mit vársz egy ilyen szervertől? :D
  • zoolee
    na ja, és ha ezeknek beesik egy "hecccssátt"(Copyright by zooleeX))akkor elkezdik ugatni mekkora whs vagy...
    Ezektől szoktam kiakadni és faltövébe b@szni a 12 eft s egereket....
  • Kmarha
    milyen emberek vannak már?? Néha ha nincs kedvem igazán hajtani vagy éppen csak első akarok lenni, fel szoktam lesni egy kicsit nosteames szerverekre. Hát hogy ott mit csinálnak ezek a szerencsétlenek?! Feljön speed, aim és wallal nem is egy, és elkezdik szórni a népet (persze angolul): "szar ez a szerver, gyertek a miénkre, nincs lagg!) És ott futkároznak és késelik le fél másodperc alatt az összes játékost órákon keresztül.

Ezt tényleg nem hiszem el. Ezeknek a csírányi kis agysejtjükbe megfordul értelmes gondolat is, vagy csak valami hasonló zajlhat odabent: "búú.. búú.. búúúúú.. KAJAAAA.. búúúú ...." Nem értem, tényleg nem értem. Ez egy IQ szegény selejt.. nem, még annak sem lehet nevezni őket.

Maradok csak a steamnél :D
  • HunnernesKonge
    Én csak remegtem xD
  • Boconadi
    Az elsőnél mindenki fél
  • SeLFisCH
  • CzGobe
    Megvolt az első! :) Csak nagyon izgultam, de eltaláltam a fejét valakinek! :P Meg valaki az enyémet is, meg volt olyanis, amikor minden fehér lett! Ez egy felejthetetlen esemény volt az életemben.

Igen, még mindig a war-ról van szó! :)
  • HunnernesKonge
    Alternatív megoldás: Szarakodik a neted, vagy a steam központi gépénél húzott ki egy kábelt a takaritónő a szervergépből. :D

Amugy mikor tanuljátok meg hogy azért van a steamsupport hogy használjuk??

User ID-s hibákra megoldás: Ez itt a support oldalra mutató link(angol lesz a megoldás)
  • zoolee
    Én. is beszállok de csak a későbbiekre...
  • geri777
    oké sok a wariácio akkor most a mi a megoldás ? csorják az accom or szar a video kártyám ?
  • CzGobe
    én meg nem játszom intenzíven és nem is fogok :PP
  • Boconadi
    Ez az után jön be ugye hogy verifying data...

Bazz ilyet egy steam ujratelepítéssel tudsz orvosolni. Figyelmedbe ajánlanám a gps configot.
  • Laky
    Nálam is elő szokott fordulni ilyen, de általában magától megoldódik.
  • Boconadi
    Próbáld meg firssíteni a videókártyád driver-ét amit videókártyádhoz letölthetsz a honlapján (Ati, nVidia).
    Ha ez sem segít akkor majd max megoldjuk egy pause-val.

Eddig játékosok:

[szin=green]
    -CzGobe
    -SeLFisCH
    -Boconádi
  • zoolee
    höm???első???
    Én 1 éve mikor intenzíven kezdtem neten jáccani a 2 . héten már war oztam.
  • CzGobe
    ma este lehet lesz életem első warja :P az is lehet h ha van kedve vkinek jöhet velem jáccani. micsoda megtiszteltetés :)
  • zoolee
    Nekem ez akkor volt mikor egy genny csórni akarta az accomat..
    Megoldás??
    hömm....én jelszóváltoztatással orvosoltam.
  • SeLFisCH
    erre az 1.6 mixre jelentkeznék. Cs skillemmel nem rendítek világot , de 3 éve tolom online fps :P

Egy kérésem lenne: A játék meghatározatlan időközkönként kilép. Tényleg, van amikor 5 perc, van amikor 30. Minden figyelmeztetés nélkül kifagy,1mp-re rá kilép magától. Nézem steam/cstrike könyvtáram,ilyenkor mindig létrejön egy .mdmp file. Vki tud vmi orvosságot ?
  • geri777
    Ez miért van vettem egy új gépet és nem lép be néhány szervere miért van ez ?
  • zoolee
  • Boconadi
    Szerezzünk petíciót

Sg monnyon le!
  • zoolee
    Én szívesen megyek de csak másfél hónap mulva mert nincs most gépem...

Hááát...jólenne ha lenne agy szonzorééé....PL SG..
  • Boconadi
    Hát ahogy szeretnétek. Szerintem ez a játék + a frum megengedheti magának hogy többször is játszunk. Ez szerveren múllik. De tőlem abba is belemehetünk hogy egy SG CS-s 1.6 szervert indítunk. Persze valamivel fizetni kéne, vagy az sg szponzorálná.

Azért mondom hogy dumáljuk meg hogy mikor legyen/legyenek, pl ki mikor ér rá.
  • zoolee
    ööö....mikor lenne???

Vagy ez rendszeresen lenne???
  • Boconadi
    Jó akkor gyüjtsünk egy listát. Szervert majd lopunk, vagy akik a lista között lesznek és felajánlják akár a szerverüket egy-két "menetre", majd azon játszunk. Eddigi játékosok:

-CzGobe
    -Boconádi

Aki csatlakozni akarna az írja itt a fórumon.

Emellett egy házigazdát is megszavazhatnánk (pl: Fleko)