Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Szevasztok! Nemrég haverokkal játszottunk, én csináltam a szervert! Fennt van az All in one 2.6, amx-el és mindennel együtt! Namost, nemtudom hogyan de láthatatlan lettem! Ugyanez megtörtént barátommal is, mikor õ csinált szervert! Ez valami bug, vagy elrontottam valamit?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Metalmilitiakid
Egyet értek én is szeretnék egy klánt ha van valahol tagfelv. please szóljatok ha valami kezdõbb klánban van tagfelvétel

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

most keztem de gyorsan tanulok és veszélyes leszek ha belejövök 😄
szeretnék csatlakozni a cs1 egy klánhoz hogy lehetne?
Metalmilitiakid
Hát már nem tom leírni mer csak 1 napig nyomta aztán eltûnt de halottam olyat is valakitõl hogy aszerver nem volt még frissítve. lehet hogy az volt a probléma.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

a steam automatikusan frissíti magát, valami másról lesz ott szó. mi a pontos üzenet?

Metalmilitiakid
Hello mindenki
LEnne egy kérdésem írja nekem itt az OGC szerver hogy valami új steam jöt ki meg az enyém elavult,valmi 3.2 õt ír ha van ilyen akkor ezt honnan lehet leszedni?
Elõre is kösz a seget.

autoszimulator
ennek örülök 😄

.: mobilize.hu :.

Kmarha
lenne egy kérdésem. fogalmam sincs ki kit ismer vagy ki mennyire szeret külsõ segitség progit használni, de megkérdezném, mi a jó büdös francot élvez az a kis 10 éves csíra, ki leül a gép elé, és csak az elõre gombot meg a tüz gombot nyomja, és fél másodperc alatt kiirt vele mindenkit a pályán??

Azon élvezkedik hogy most a többi játékos mennyire felhúzza magát?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

a cs-t nem érinti szerencsére.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mivel a quake motorra épül, ami úgy 10 éve jött ki, elég valószínû 😊.

autoszimulator
mivel hétvégéken csak laptop van kéznél, és lassan a CSS kezd telejsen tarthatatlan állapotba kerülni, az lenne a kérdésem, hogy a CS 1.6 elfutna a következõ laptop konfigon?:
intel celeron 2,60 GHz
225mb ram
videókártyáról halvány lila gözöm sincs 😄

.: mobilize.hu :.

azért köszi
Igaz sokat nem értek belõle de köszi😄:_:_
heló
köszi szépen
steamben jobbklikk a cs-n, properties, és a lunch optionsba írd be ezt:
-autoconfig

Heló!Most játszom elõször a cs 1.6 on és el is csesztem a képet ugy kb 10*10cm lett a kép amit látok és nem tom visszaállítani ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm!!😊
Speedbreaker
**HuN--public

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Kösz a segítséget srácok😄 találkozunk a szervereken btw ti melyikre jártok?
Speedbreaker
Nekem is volt ilyen. A régi driverrel sokkal jobban ment a CS mint az újja.

Régi: 80-90 fps
Új: 2-3 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Oké! Teeeee Te tudsz valamit😊 télleg nvidiás driverem van. a lineage2 miatt töltöttem le. De azóta semmi sem a régi😞 akad ahol csak tud, lefagy meg mittomén... Te is játszol cs-t amugy?
Ez úgy néz ki, mintha nVidiás driverrel állna kapcsolatban, próbáld frissíteni, vagy ha új van akkor egy régebbit tölts le.
Elõször szedd le a régit, reboot, és csak utána tegyél fel másikat.

aztán mindig lefagy a gépem:,( most nemtom miért nem volt fagyi de alul ott van a tálcán hogy counter strike és nem tudok kilépni belõle tehát steamból nem csatlakozhatok szerverhez ujra mert szerinte épp connectolok egyhez<#falbav>
meg a kernel32.dll ben is eccer.
Bezony most aztán yol beárultam..😊
HL érvénytelen laphibát okozott a(z)
NVOPENGL.DLL modulban a 019f:695ff845. címen.
Regiszterek:
EAX=00140006 CS=019f EIP=695ff845 EFLGS=00210202
EBX=00000002 SS=01a7 ESP=0b30fd94 EBP=00000001
ECX=079c0e84 DS=01a7 ESI=00000000 FS=b15f
EDX=00000000 ES=01a7 EDI=69500000 GS=9656
Bájtok CS:EIP-nél:
0f b6 40 02 eb 1b 01 2d 40 bc 96 69 ff 15 50 e1
Veremkiíratás:
00000000 00000002 0b30fdc0 69500000 69888165 69500000 00000002 00000000 00000000 69500000 881c21ac 0b30ff88 bff7ddd6 69500000 00000002 00000000
Speedbreaker
Fleko = FAQ

Igen steamból indítom. Okés!
pontosan mit ir ki?
ha a steambõl indítod a játékot akkor is ez van?
próbalj kikapcsolni minden háttérben futó programot (antivírust, tûzfalat, stb), es ugy megnézni.

ezt írd be iexplorerben amikor fut a steam, leellenõriz pár dolgot: steam://support/?Issues=Connection*

<#violent> pls help szeretnék már lõni😊
Sziasztok!

Az a nagy helyzet hogy szeretnék játszani cs-t , megvettem a half lifet, letöltöttem a steamet majd azon keresztül a counter striket. Routerben beállítottam STEAM ettõl eddig
és mégegyszer vmi hasolnó számokkal.
Asebõl vagy xfirerõl csatlakozom magyar szerverekhez de azt írja ki hogy: Hl valami hibaüzenet részletek blabla.. pedig elkezdi tölteni de egyszer csak kilép és kiírja ezt.

Fleko remélem itt vagy mint 24 órás helpdeskem😄😄😄 Elõre is köszi!!
Speedbreaker
ez nem cod 😛

Speedbreaker
pontosan

Szabi84
De akkor a lényeg 100fps felett nincs érzékelhetõ különbség!?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Speedbreaker
mostani monitorom tud 144-et is

Nincs köze hozzá, de ha a monitor maximum 100-at tud frissíteni, akkor nem fogsz többet kapni akkor sem, ha a géped többet bír.

Speedbreaker
én tudtommal az fps-nek semmi köze nincs a monitorhoz

Szabi84
Lehet több de annyit tud kimutatni a monitor!

Speedbreaker
ha van 100 hz-m annyi az fps-em is? LOL

Szabi84
Annyi fps-d lehet amenny Hz-t, X felbontáson tud a monitorod, én úgy tudom!

Szabi84
120

Speedbreaker
a hz befolyásolja az fpst? pls van 120 hz-m akkor alacsonyabb az fps mint pls 85 hz-n?

Lehet többet, de 100 fölött már nem juttat olyan elõnyhöz, mint pl. az 50 és 100 közötti különbség. de ha 100hz-n frissít a monitor, akkor úgysem számít.

Szabi84
Gondoltam azért van így mert akkor csak 100fps-t lehet max elérni, hogy fair legyen a játék ne a gép tudása döntse el, de lehet hogy faszságokat beszélek itt össze-vissza!<#vigyor0>

Speedbreaker
ezekszerint nincs.

Szabi84
120-160 fpst akkor ír ki ha bekapcsolom a developer-t, azért kérdeztem mire való! De ha beirom a cl_showfps-t akkor 99fps (hiába irom be hogy fpsmax120)többet sosem ír ki, tehát nincs is érezhetõ különbség a 99-120 fps között?

Kandurex
developer csak bekapcsolja a fejlesztõi módot (ha úgy tetszik a konzolt)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Speedbreaker
Én hülyeségnek tartom hogy a developer 1-tõl megy fel az fps. A developer annyit csinál hogy a lent megjelent üzeneteket (fire in the hole, affirmative, ...) kiírja fentre konzolként. (vagy hülyeséget beszélek) Nekem semmi nem történt hogy beírtam a developer 1-et. :S

Azért mert alacsony az fps-ed a rate-kat ne állítsd, neten fóleg ne 80 alá és 101 fölé, mert azt nagyon nem szeretik 😊 Amúgy 120-160 fps-sel mi a bajod? én 90-100 -on játszok <#idiota>

az a parancs a mod/pálya fejlesztõknek hasznos, így megnézhetik hogy hol mennyi fps van valójában, illetve a konzolban látnak egy rakás hibaüzenetet. A játékot viszont instabillá teszi, nem érdemes használni. ha meg 100hz-n nézed akkor teljesen mindegy ilyen szempontból is.

a rate parancsok a küldött adatok mennyiségére, sûrûségére vonatkoznak.

Szabi84
Hogy ne legyen kihalt a topik!
Developer 1-t beirom egekbe szökik az fps, de ha pl csak 100hz a monitorom akkor miért ír ki 120-160 fps-t? Egyáltalán ez a parancs mire való?

cl_cmdrate és a cl_updaterate valamilyen hatással vannak a képfrissítésre vagy ez az internethez kapcsolódik?