18
  • Pheel
    Samsung N210, N620 meg nem ébreszt, de pl Motorola T720 sem. Ez azért eléggé alap manapság. Na de mindegy. Úgy látszik tanult a Samsung a hibákból és már egyre több modellbe beépíti. Jól teszi! :)
  • RpPRO
    A 3 eves t65-om is kikapcsolva ebreszt es eszmeletlen jo az aksija, talan mert bekapcsolva is tolthetem? :) Azt szoktam mondani, majd akkor veszek uj telot, ha a gx30-at utanamdobjak 20 ezerert :) Addig ezzel is tokeletesen elegedett vagyok.
  • Pheel
    "pl.:teccik az is h kikapcsolva is ébreszt és bekapcsolva is tölthető"

Húúúúúú micsoda fícsörök!

Legelső Nokia, amiben volt ébresztő is ilyen volt és azóta mind. Fejlődik ám az Alcatel nagyon! Bár tény, hogy a Samsungok manapság sem nagyon tudnak kikapcsolva ébreszteni.
  • Nenrandil
    nekem is 715öm van de jól mutiolja az időt és eddig fél év alatt egyszer hibásodott meg akkor is azért mert már isten tudja mikor volt utoljára kikapcsolva...De kikapcs és bekapcs és újra működött... az enyémmel semmi baj...(lekopogom :) )
  • MaDFoX
    Bazze melyikben van szopógép???! ;D
    Szerintem egyébként nem rossz, ha nem lesz olyan mint a régi alcatelek, meghibásodási szempontból...
    5mp video? Hmmm... azért lenne pár ötletem... ;)
  • Nyiri
    Samsung? :)
  • Flashy
    egesz jo design. a gombok a helyukon vannak es szolid szinu a telefon. esetleg még ezt a majom kamerát ha el lehetne felejteni,...
  • bandia
    Nem rossz...csak megint nagyon műanyagosra sikeredett...Sajnos nekem az a név, hogy Alcatel, mindíg gyenge minőséget fog jelenteni...Bár ha megélném az ellenkezőjét, nem lenne ellenemre...Tényleg, milyen Tajvani az alcatel?