Az Internet Explorer 6 a legnépszerűbb böngésző
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem itthon vagyok hanem a suliba netezek nyomkodhatom a görgõt, nem történik semmi IE nél. Egyébként ez megvan a IE-re épített slimbrowser ben is.
A máik ami teccik. (szintén megtalálhato SlimBrowser ben) hogy nekem MX300 egerem van. és ha megnyomom a fenti kis gombot rajta egyet visszalép. jó nem negy cucc microsoft egerek is tudják azokkal is lehet így ügyeskedni.. csak teccik . használom.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Y
Amúgy meg ha a telepítéstõl eltekintünk, akkor hagy fogalmazzam meg másképpen a dolgot... miért fusson két program, ha azt a feladatot 1 is elláthatja?? Miért terheljem még jobban a gépet?
El is felejtettem említeni, hogy a Flashget-et a Firefox-ba is bele lehet 'integrálni'... csak í korábban említett dolog miatt én inkább kihagyom:-PPP
If you want to die, I\'ll kill you in the blink of an eye right now. If you want to live, I\'ll protect you no matter what.
"Beépített pop-up blocker (tudom, hogy van egyes tûzfalakban, meg vannak külön programok, de azért miért rakjak fel egy másik programot??)"
Ember! De hiszen máris felraktál egy másik programot! Az a neve, hogy Firefox!

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32426
- Tudom, hogy nem elsõdleges, de nagyon jó 'skin'-ek vannak (én a 'Pinball-t használom)... ezáltal mind a menü, gombok, stb. meglehetõsen kis helyet foglalnak el... sokkal kellemesebb így...
- A gombok, menük, address-bar, stb. teljes mértékû testreszabása... (ezt mind extension-ök segítségével)
- Beépített pop-up blocker (tudom, hogy van egyes tûzfalakban, meg vannak külön programok, de azért miért rakjak fel egy másik programot??)
- A Flash animációkat nem tölti le azonnal (csak klikkelésre)... utálom amikor a fél képernyõ flash-es reklámokkal van tele:-((
- A beépített download-manager (persze ott a flashget, de én már találkoztam olyan oldallal (nem is egyel) amelyikrõl nem lehetett csak bongészõvel letölteni...)
- Tetszõleges objektum eltüntetése a képernyõrõl... (utálom azokat az idióta reklámokat...)
- Tabbed-Browsing (egyáltalán nem átláthatatlan... sõt.. sokkkal könnyebb rendszerezni az ablakokat így, mint amikor van vagy 10 explorer ablak)
- Arról, meg hogy ha az 1-ik elszáll, akkor az összes vele, csak annyit, hogy a firefox (0.8) nekem már nem is emlékszem, hogy mikor szállt el utoljára... ellenben az explorer-el... emlékszem anno néha már-már a hajam téptem... és igenis... ha az explorer elszáll, akkor az összes explorer ablak vele eggyütt repül el a végtelenbe:-PP
- Iszonyatosan kényelmes Bookmark kezelés... ebben a 0.8-as verzióban nagyon jól eltalálták):-)))
A Betûméret tetszõleges nagyítása/kicsinyítése... utálom azokat az oldalakat, ahol majd kiugrik a szemem a helyérõl amikor a szöveget olvasom... így csak pár pillanat és máris kényelmesebb a dolog:-))
- A keretek a másik átok... vannak olyan oldalak, ahol a fél képernyõ elveszik a sok keret miatt... Phoenix-ben meg csak fogom és átméretezem a kereteket... és csak az az 1-2 frame marad meg, amit látni szeretnék...:-)))
- Mondjuk levelezõnek a Thunderbird-öt használom:-))
- Ja még az 1 ablakban több ablak dologhoz... be lehet állítani, hogy ha több tab van akkor kilépéskor figyelmeztessen... szal elég nehéz véletlen bezárni az összes ablakot:-)))
- Ugyan nem próbáltam a legújabb operát, de anno egyértelmûen a Phoenix volt a leggyorsabb böngészõ... az esplorer-nél egyértelmûen gyorsabban jönnek be vele az oldalak...:-PPP
- És még nagyon jó dolog a teljes-képernyõs nézet... amikor ténylegesen csak az oldalt látja az ember...:-)))
Lehet, hogy a felsorolt érvek közül a legtöbb a kényelemre vonatkozik, de lévén Programozó elég sok idõt töltök a gép elõtt és ha választhatok, akkor szeretném ezt az idõt minél kényelmesebben eltölteni:-)))
Az ETR/ASP dologhoz csak annyit, hogy csak egyetlen dolog nem mûködik... a dinamikos listák... azon belül is a lekérdezés (vagy milyen) gomb nem mûködik... EGY NYAMVADT GOMB!! Még ha javascript is lenne, akkor is mûködnie kellene... a forráskodba meg nem látok bele:-((
If you want to die, I\'ll kill you in the blink of an eye right now. If you want to live, I\'ll protect you no matter what.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ASP alapú az egész, persze, hogy MS böngészõt szeret 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Az bezzeg nem volt hír, hogy a M$ kártérítette az opera soft-t...
Vitát nem nyitok, itt az SGn felesleges, többször volt már.
http://www.opera.com/features
Ha bármi más ennyi mindent fel tud mutatni 3,5Mb ban akkor elgondolkodom az áttérésen. És amúgy hülyeség, hogy nem mennek az oldalak, Mióta kinn a 7.x opera azóta nem találtam oldalt ami ne menne benne.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
- le lehet tiltani a felugró ablakokat
- egy böngészõben több ablak
- beépített letöltésvezérlõ
Többet hirtelen nem tudok.
"Ha ide kattintasz
A kedvencem amikor pár éve egy haveromnak le kellett menni vidékre egy leánycéghez, hogy nem mûködik a szgép. Fél nap telefon, próbálja meg így, meg úgy. Semmi.
Lement, bedugta a konnektorba és láss csodát, mûködött.
:o)
Mondjuk szerintem is a kisebb böngészõknek kellene a "nagy" tudásához igazodni.
Az operában azt utálom, hgy nagyon jó lenne, csak méér' nem szereti a dhtml-t? És azt a néhány speciális, de igen jól használható jscriptet?
egyet értek. találkoztam már olyannal is akinek azt mondtam hogy nyissa meg az explorert, erre visszakérdezett , hogy
-AZMI?
mondom az internetes böngészõ programot.
-JAAA.
szép.
persze senkit nem beszélek rá. próbálgassátok és döntsétek el melyik a jobb. 1 próbát megér. vagy kettõt. :-D
Erre én csak annyit mondanék, hogy ennek a 95%-nak a 90%-a azt se tudja mi az az alternatív böngészõ:-PP
Amúgy én meg 'Mozilla Firefox'-ot használok és csak elvétve találkozok olyan oldalakkal amelyek nem mûködnek... (ilyen pl: az ETR):-PP
Ha a legújabb Explorerben mûködik, akkor jó.
Kész.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Tovabba, ha az ajanlastol esszerubb megvalositasokat tartalmaz, ez ismet csak pozitiv dolog... az mas kerdes, hogy a tobbi bongeszo szamara negativ, de fejlesztok/felhasznalok szempontjabol ez mindenkeppen jo.
caddie
Ezenkívûl még van egy csomó kényelmi funció benne, és biztonságosabb is.
Nem tudom kárhoztatni õket ez utóbbiért, én is emellett tenném le a voksot.
Az Explorer az egyetlen, amivel minden weblap normálisan megjelenik.