40
-
Varian #40 Ezt te komolyan gondolod?
Mit szólsz ahhoz ha azt mondom hogy az én gépemben már volt mindegyik? ;-) -
suncee #37 :)) teljes mertekben 1etertek 3P kollegaval
es termeszetesen diablo76 veled is ! -
#35 "Hat ha eddig a legszebb kepet ado kartyakat akartad venni akkor rossz lora tettel a Radeonokkal. Az X800-at meg egyenesen elfelejtheted"
Köszönjük ez a "tartalmas" információt. Majd ennek rendje, és módja alapján kezeljük is... -
diablo76 #34 ja és jöhetnek a lehurrogások :-)))) -
diablo76 #33 szerintem a local ramot egy hangyányit gyorsabb elérni mint a rendszermemóriát...
-
diablo76 #32 Hi Mindenkinek!
Csak egy apró megjegyzés mindenféle kötekedés vagy pártoskodás nélkül.
Az AGP és a mellete lévő PCI share IRQ-t használ. A köv 2 PCI szintén...stb. Tehát aki elolvassa az alaplapi leírást az eddig is üresen hagyta az AGP melleti slotot... meg egy rendes kártyánál nem ártott eddig sem a szellőzés..
A tápról meg annyit hogy a requirement pontnál nincs ott hogy ilyenolyanmárkástáp. Sz'al ha vkinek van egy rendes 350-400W-os tápja annak nem hiszem, hogy különösebb problámét okozzna. Mondom ezt úgy hogy 400W Zalmann tápról megy egy P4 3.2Ghz, Radeon 9800XT, 2x250Gb SATA + 2x160Gb Sata + 1x160 + 1x120Gb PATA vinyó (mind 7200-es) + DVD-ROM + CD-RW + DVD+RW + vagy 6 venti + SB Audigy 2 Platinum eX + USB gamepad + kormány + biil + egér + pendrive. a softwares feszmérők sose logoltak még ingadozást pedig szinte folyamatosan megy a gép már egy jó ideje..
Aki meg x800-ra vagy 6800-ra adja a fejét nem hiszem hogy megoldhatatlan feladat egy rendes táp beszerzése! -
#27 Minek kell rá 256Mega mikor az AGPn keresztül is simán tudná kezelni a memót? Az UltraPCI-on (v hogy is hívják) meg pláne.. -
Dredd #26 Már kapható több boltban is Budapesten, a többi boltban meg rendelésre. Ráadásul olcsóbb mint a 9800XT-k! Bruttó 99k-ért vesztegetik, és egyelőre csak X800Pro van, XT majd később jön.
A buzgó flémelésről: az én kártyáim az elmúlt 3 és fél évben: TNT2-GF2MX400-GF3Ti200-R8500-GF4Ti4200-R9600Pro-R9800Pro. Mindig azt veszem, ami ár/teljesítményben a legjobb és a legszebb képet adja. Ja, és míg a 6800Ultrához ajánlott a 480W-os táp (!!!) az X800XT elmegy egy 250W-ossal is, bár tnácsos legalább egy 300-asat a gépbe tenni hozzá az egyéb cumóktól függően. Szal én nagyon kíváncsi vagyok a 6800-asra, de vlahogy úgy érzem, a következő kártyám egy X800 lesz.... -
#25 Ezt a chipet mióta hívják GefFX-nek? Csak amiatt, mert a 2. képen a dobozon ez szerepel... -
GABOR16 #18 Nem is rossz 2 PCI helyet foglal el a kártya (mert kell legalább egy üres hely a szelőzéshez) ez aranyos.
Ha az Nvidia ígyfolytatja akkor nemsokára 1000W-os táp, és külön ház kell a VGA kártyának (na jó ez talán tulzás).
Azért az én FX5200-asom mégis csak passzív hűtéssel megy. -
#17 Milyen hosszú ez a kártya ?
Szerintem, ha betenném a gépembe, kiütné a ház elejét is :) -
#14 Nekem a gépemben egy noname 200-as táp van, ami elvisz 1 800-as P3-ast, 3 wincsit, 1 dvd-írót, 1 tv tunert kártyát, 1 mx400-as videokártyát, 1 SB liveot, 1 hálókártyát, és 1 14"-os monitort is...
A múltkor az író helyére rátettem még egy wincsit, de azzal már nem indult. :( -
#11 énis így gondoltam megoldani , mert van egy feles tápom :) -
Nyiri #10 Nvidia kezdi azt csinalni, mint a 3Dfx :) Majd jonnek, a hazba sem befero kartyak is :) -
#7 Vajon hány fok lehet ott az NV40 körül?
és még egy: Az NV40 mellé kell venni egy extra tápot is? Mert nem hinném, hogy a csecse 300-as tápom kibírja ezt is a P4 a TV-kártya, az SB Live! meg ilyenek mellett... -
Chappy #6 jódrága! kb. 500*220=110000FT!!!!!
nekem elég a Ge3 Ti 200 -
Cat #5 nem, mert annak ellenére, hogy az nvidia hivatalosan az ATI-nál 3 héttel korábban jelentette be a kártyáit, csak most jelent meg a japánoknál, mig az x800 már hetek óta kapható -
Zedas #4 "A korábbi feltételezések tehát úgytűnik megállják a helyüket, és mindössze marketing fogás volt hogy az nVIDIA korábban meg tudna jelenni a termékekkel a piacon, mint az ATI."
Öööö, de akkor most előbb jelent meg, nem? :)
-
#3 Az ATI kártyája mikor lesz kapható? -
#2 Már a GeForce FX kártyáknál is volt ilyen duplavastag kártya, azt is hűteni kellett rendesen - volt is hangjuk :) -
#1 Azért nem gyenge hűtés van a 6800-as ULTRA-n, hogy 2 slotot elfoglal a kártya...
Ezzel szemben a X800 PRO sokkal pofásabban néz ki, és kevesebbet foglal. Majd ha kijön az X800 XT :)