42
-
#42 Csak annyi, hogy az ő vallásuk nem éppen "sátánista". (Márpersze hogyha az iszlámról beszélünk.) Ugyanúgy egy istenben hisznek mint a keresztények. Mindegy, ezen már veszekedtek emberek eleget, mi azért ilyenekbe ne menjünk bele.
Meg az, hogy az amit az amcsik rend rakásnak hívnak az ugyanolyan gyilkolás ésatöbbi, mint amit az Arabok csinálnak. Csaképpen mi amcsi-párti országban (világban) élünk és ezért ez tűnik nekünk úgy, mint rend rakás. Hidd el, egyik sem jobb mint a másik. -
Buvar Kund #41 "Nem kell megváltoztatni a kultúrájukat!!! Ők sem akarják megváltoztatni a miénket"
Nem a f@szt nem, lasd: "kolni kalifatus". Ezek a turbanos tudatlanok rank akarjak eroltetni a primitiv, satanista vallasukat, es ki akarjak elni gyilkolasi (ferde)hajlamukat.
"De érthető, hogy fel vannak háborodva, mikor Amerika rájuk akarja eröltetni a hülyeségeit"
Nem akarja. Csak epp nem hajlando elviselni hogy ezek oket gyilkoljak halomra. Teljesen jogos az onvedelmi reakciojuk. Ha ezek nem kepesek rendet rakni maguknal, akkor majd az amcsik rendet raknak. -
#39 Beszarok!
Nezzetek meg a http://www.aljazeera.net/ -et!
Ami vicces: a sorok kijelölése is fordítva megy, valamint ha CTRL + C, CTRL + V vel berakom Wordbe, akkor a betük közötti navigációban az "elöre nyíl" gombbal balra lép!!! LOL -
#38 Csak nem beszelsz kinaiul? Hui shuo zhong wen ma? -
#37 Van benne valami igazsag... -
#36 Kuldd el nekem, ha meg megvan. Leforditom... :-D De tenyleg... -
Cat #35 én leszarom ha szétlövik a tévéjüket, a gond ott van hogy eltéritik a repülőt is, meg nem átallják felrobbantani magukat a városok zsúfolt helyein... -
#34 Ni hao! Jó napot! :) -
bandia #33 Teljesen igazad van...Én is ezt írtam le, csak kicsit már később olvastam:):)
Maradnának a fenekükön, aztán fulladnának bele a saját kakájukba az Amerikaiak...Ennek egyébként úgyis az lesz a vége előbb vagy utóbb. -
bandia #32 Nem kell megváltoztatni a kultúrájukat!!! Ők sem akarják megváltoztatni a miénket....De érthető, hogy fel vannak háborodva, mikor Amerika rájuk akarja eröltetni a hülyeségeit...Európában már késő..Ide már begyűrüzött az a sok szemét Amerikából...A különbség csak annyi, hogy mi nem tiltakoztunk ellene...
Az arab nem azért lövi szét a TVt, mert hülye...Hanem azért, hogy ne tömjék tele a fejét mosolygós Mc'Donaldsal, meg Dzsiájdzsóval....
Az hogy tájékozódjanak, más dolog.....jó ötlet ez, csak gyorsabban meg kéne valósítani...Bár az interneten is nagyon szelektálni kell a híreket:) -
GABOR16 #31 Az egyik kínai osztálytáram, kínai e-mailt küldöt nekem tévedésből, mert a kínai rokonoknak akarta küldeni csak (álítása szerint) melényomott az e-mailküldő programban. :)
Az a levél minden volt csak számomra olvasható nem. :( Pedi kiváncsi lettem volna a tartalmára ;D -
sniper #28 "Hisz még az európaiak is egyre rosszabul viselik az amerikai "kultúrát" pedig az sokkal közelebb áll hozzánk mint hozzájuk."
Nem az amcsi kulturaval van a baj, hanem az amcsi pofatlansaggal. De ehhez nem kell 1 oceant repulni, utaljuk elegge az olahokat, franciakat, es egyeb trianoni tolvajnepeket. -
sniper #27 "míg a mi őseink remekül el voltak a sötét középkor tökéletes tudatlanságában"
VOLTAK! De nem vannak. Ez itt a kulonbseg. -
sniper #26 "Zai Jian! (Viszontlátásra kínaiul :-D)"
Mennyivel erthetobb hogy "asztalavisztabe'bi". :) -
sniper #25 Mi latin betuket hasznalunk, nem ilyen krixkraxot mint ezek az aladinok. -
#24 Az arab számokkal már meg is vannak, már csak a betűk kellenek. -
#23 szerintem ez se igaz meg az se igaz teljesen .. arany középút :) -
#22 Ez így van... Mindig van min vitatkozni... Én is ezért szeretem. Főleg a fórumot. -
#21 Valószínűleg nem azt írta, hogy helló haver, hanem azt, hogy "helló kedves drága távoli rég nem látott jó barátom"... Ők már csak ilyenek. -
#19 Csattinak igaza van. Amúgy meg kínai kínaira gondoltam... Olyanra aki tényleg Kínában lakik. És mellesleg azt leírni, hogy "ni hao" (alias 'helló haver') köbö hat billentyű leütésébe telik. A kínai windows pedig kitalálja, hogy miről is van szó.
Illetve, amikor az írásjeleket írják be, akkor elemeikre bontják le őket. Egy függőleges vonás, egy vízszintes, egy vessző, és így tovább... Összesen kb. 20-25 ilyen van, azokra meg van billentyű bőven. Na, nem hablatyolok tovább, úgysem tudom elmagyarázni. Kínaiul meg beszélni kell, nem írni... -
Csatti #18 Igazán öröm egy hozzád hasonló felvilágosult véleményt olvasni. Hisz mi olyan felsőbbrendűek vagyunk, hogy nyugodtan mondhatjuk, hogy dögöljenek meg mind, hisz ostoba vademberek. Mit is mondok emberek? Csak félemberek.
Na nézzünk egy kis történelmet, míg a mi őseink remekül el voltak a sötét középkor tökéletes tudatlanságában, addig az arabok megőrizték az ókor számos tudását. Nekik köszönhetjük, hogy a nyugati civilizáció ma ott tart ahol és nem több száz évvel hátrébb. De azért csak vagdalkozzunk és szídjuk őket, mert pár eszement fanatikus bombákat robbant. Egy másik dolog. Csodálkozol, hogy ellenérzéssel viselkednek a nyugati kultúrával szemben? Hisz még az európaiak is egyre rosszabul viselik az amerikai "kultúrát" pedig az sokkal közelebb áll hozzánk mint hozzájuk. Te hogy éreznéd magad, ha rád akarnának erőltetni egy számodra teljesen idegen gondolkodásmódot? -
#16 másrészről meg úgy is betiltják -
#15 araboknak minek internet?
rühellik az európai, nyugati kultúrát -
Herkulles #11 Minek nekik internet, egy ak47-esel töbre mennek. -
Cat #10 mármint a technikai jellegü dolgok - de hogy mi az a szabvány amit megcsináljanak az már más kérdés:) -
#9 "a problémák néhány millió dollár ráfordításával egy éven belül megoldhatók lennének,"
wazz, ha igazán fontos lenne egy Szaúd-arábiai sejk a reggelije árából fedezni tudná.
Ezek szerint ők mégsem szeretnék annyira.
-
#8 "...majd amikor a kínaiak is akarnak csinállni ilyet:))) Mekkora lenne má' a billlentyűzetük?..."
Olvass mielőtt beszélsz... a Kínainak van egy latin betűs átírása a PinYin. A sz.gépen használhatják ezt, vagy egy speckó módszert. Ez a speckó módszer úgy néz ki, hogy csak egy pár billentyű használatával képesek _beírni_ az írásjeleiket. Sokkal hatékonyabbak mint mi vagyunk.
Amúgy meg tényleg itt lenne az ideje, hogy az Internetet mindenki számára élvezhetővé tegyék. Mert a jelenlegi formájában nem sokat ér, csak azok számára, akik beszélnek angolul.
Zai Jian! (Viszontlátásra kínaiul :-D) -
#7 És szerinted Iránban nem lenne egy központi in/out cenzúra, mint Kínában? -
Cat #6 5 év az kurvasok... azért lenne marhára fontos hogy náluk is elterjedjen az internet, mert akkor TALÁN iránban sem a papok irányítanák az embereket, kitekintésük lenne a külvilágra, és alapjaiban változhatna meg az egész kulturájuk (nem lenne nyilvános megkövezés, meg lefejezés)
persze ezek hosszutávu folyamatok, de ideje lenne elkezdeni -
#3 és az anyanyelvük?
vagy mi se tanuljunk magyarul az ékezet miatt?
gondolkozz már egy kicsit! -
Raszkolnyikov #1 ehe...majd amikor a kínaiak is akarnak csinállni ilyet:))) Mekkora lenne má' a billlentyűzetük?:DDD