41
Fallout után szabadon
-
#41 ehhh... leszedtem,és vagy el kellett olvasnom a FAQot,vagy nemtom,de mire rájöttem,hogy ez 1 körökre osztott stratégia (X-Com RULEZ) :),addigra már 1 emberem se mozduld,ráadásul a kiscsajt olyan fegyverrel szereltem fel,amihez nem volt töltény :D
aztán végülis kimásztam a plázábol,és jo 20 percnyi keresés után találtam 1 punkot,akit leszedtem,és olyan jo érzés töltött el,amikor már az utolso tárat fogyasztotta az,akinek volt alap fegyvere,és lőszere is,mint annak idején az X-Com-ban,amiben a rákemberekre el kellett pazarolni 4-5 skulot,mire eltalálta a robbanofejes lövedékkel :DDD
és olyan jo érzés volt,hogy elfogyott a lőszer,mert 3-ból 2x tuti mellé lőtt...
hát én leszedtem,mert anno az X-Com-ot végignyaltam,meg még az Aftermath-ot is majdnem,de ez már azért röhej a köbön...
de probálkozásnak nem rossz...
az 5let jo,h uccákon sima létező emberek ellen kell "küzdeni",de valamiért nekem oriási hiányérzetem van a játékkal kapcs.ban...
lehet,h csak az én hibám,de az X-Com-ot még most is unalom nélkül végigviszem (bár már nem tartana el 2 7ig) :),de ez nem köt le... :( -
GrimReaper78 #40 Hát, én nem tudnék kétszer végigvinni egy játékot, mert akkor már kivűlről fújnám a dolgok 90%-át, az meg nem buli. A DOOM3-tól elment a kedvem a Pokolban. Ráadásul a HL2 után tényleg idegesítően sötét volt, ami azelőtt nem zavart. LEhet, hogy öregszek, azért vagyok ilyen hisztis??? -
#39 engem nem zavar sőt örülök neki, mert így újra végigvittem a farcryt a doom3nak is a végén tartok, meg egy pár régebbi dolgot is előveszek. egyébként én is töröltem de az iso még megvan. -
GrimReaper78 #38 Ehh, bocs, eltűntem pár napra. Amúgy játék uninstall, ISO letörlés. Miért van még mindig év eleji pangás?! Megőrjít, hogy semmi épkézláb játék nincs most kint -
#37 amikor elfogyott az ammo akkor mit kell csinálni? -
#36 Van egy video a 2. (?) CD-n, ami az ALFA című játékot mutatja be. Na az nagyon nagy lesz. Ez kicsit nehézkes. Bár mondjuk a Dangerous Watersre szálltam most rá, szóval ahhoz képest nem is vészes az irányítás. :) -
#35 Én ott adtam fel mikor állandóan mellé lőtt még célzott lövéssel is, szóval nem egy Silent Storm -
#34 Jó neked, hogy legalább Te idáig eljutottál...Én még mindig a rendőrörsön bóklászok....
-
Csatti #33 Hmm, elakadtam az első pályán, valami robotok után kéne nyomoznom de halvány lila gözösm sincs, hogy ténylegesen mit is kéne csinálni. -
#32 Hát ez a csönd nem valami bíztató. -
#31 Ha vmire jutsz oszd meg velülnk hátha a végén még kiderül, hogy nagyszerű játék csak bele kell rázódni, meg rájöni mi hogy van.
Ja a 2. CD-n van egy manual még nem néztem, de lehet, hogy használható dolgok vannak benne. -
GrimReaper78 #30 Nem úgy tűnik, mintha egy újabb siekrvárományosra bukkantunk volna. Kár, pedig azt hittem, jó lesz. Még ma adok neki egy esélyt, aztán -
#29 Hát ez óriási, lementem az utcára, elindul a harc, 3 tárat kilőttem célzott lövéseket, egy kb 10m-re álló /na jó lehet 15 volt / roboz akármire és ebből 2x találtam el, próbáltam gránátot dobni, de azt meg kihajította a térképről, ezek után azt mondtam jó ebből elég volt ennyi is. Ha esetleg lehet rendesen célozni és a módját is tudja vki azt elárulhatja. -
#28 Hát ez óriási, legalább vmi pár szóban a játékról lenne, vagy vmi, mert így elég szar, az ikonokat is úgy kell végigböngészni. -
GrimReaper78 #27 Hááát, eddig nem egy nagy szám a gamma, kicsit nehézkesnek tűnik a kezelés. Meg a training-hiány az kiakasztó. Lower City-be úgy mész le, hogy a lőtér melletti folyosón (ami abból a nagy, közös hallból nyílik) végében áll egy pacák, asszem operatív tiszt. Szóval nála kell jelentkezni, aztán "yes"-re klikk. Tegnap esti játszás során beszálltam egy kocsiba. Aztán e vezetni, se kiszállni belőle nem tudtam -
Curtis #26 Hali,
Milyen a gém? A gamerankings.com -on 18 szavazatból 5.3-on áll. Nem túl fényes. -
#25 Ha vki rájön hogy miután beszéltem a napszemüveges négerrel azután mit kell csinálni árulja már el, mert nekem nem tiszta, azt írja menjek lower citybe ott van F*** akinek segíteni kell, na ez eddig ok, de hogy menjek oda? -
Notrak #24 Aki már játszott vele valamennyit mondja meg plz, hogy ez mennyire RPG. -
#23 Látod ha van jobb te is máshonnan töltesz :)
Én is kipróbáltam, de még nem nagyon tudtam belemerülni, nem volt időm sajna. De most este nekiesek, a design nekem nagyon tetszik. -
#22 ja a triple buffer nem tetszett neki.
Hm érdekes egy játék semmi training, csak levágott a rendőrségre, azt se tudtam mit kell csinálni, most megkaptam az első küldetést, d marhára nem tudom mi az és hova menjek. -
#21 Hát nem tudom hogy neked miért csak elmegy,én mér 1 éve csak onnan töltök max akkor máshonnan ha ad a haver acc-ot.
De most nem akarok erről vitázni kinke mi tetszik.
Egyébként probálta már valaki a gamet?? -
#20 Volt már akinek elindult a game, nekem critical erorral elszáll egyből ahogy az indítófilet futtatom. -
#19 Ha nincs jobb akkor elmegy. -
GrimReaper78 #18 köszi, közben megvan a forrás. bittorrentet még sosem próbáltam. jó dolog? -
#17 De akit nagyon érdekel innen is töltheti. -
#16 Itt meg itt fenntvan (torrent). -
Akkó nem értem... Valahol olvastam róla most kritikát, azt írták, hogy egészen jó, élvezetes, hangulatos, meg minden. Fura. -
Riker #14 http://www.ag.ru/geo/13219
Status: in official sale from 27 January, 2005
Russian status: in official sale from 31 March, 2003
khm...
-
#13 Hát nagyon úgy rémlik, hogy ennek a játéknak a demojáva már vagy 4 évvel ezelőtt játszottam.Legalábbis az a Police jármű nagyon rémlik. Az is lehet, hogy ez már vmi 2. rész, nem?? -
GrimReaper78 #12 khm... honnan tudjátok szedni? priviben megírná vki? előre is köszi! -
#11 Hát, ez nagyon sántít, szerintem... -
Riker #10 Nforcen azt mondják az okosok,hogy oroszhonban már 31.03.2003 án megjelent,és nem kapott túl jó értékeléseket. -
#9 Na essünk neki -
#8 2005-01-30 Cops 2170: The Power Of The Law (c) Strategy First ELEGANCE
94*15 megs -
#7 Wow, ez aztán hangulatosan néz ki! -
#6 még képek:) -
#5 -
-
#3 Nah ilyen topigokat nyitogacc,ahelyett,hogy válaszolnál a Dio illetve gumis fórumokon feltett kérdéseimre! -
#2 egy régebbi trailer