COPS 2170: The Power of Law
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán végülis kimásztam a plázábol,és jo 20 percnyi keresés után találtam 1 punkot,akit leszedtem,és olyan jo érzés töltött el,amikor már az utolso tárat fogyasztotta az,akinek volt alap fegyvere,és lõszere is,mint annak idején az X-Com-ban,amiben a rákemberekre el kellett pazarolni 4-5 skulot,mire eltalálta a robbanofejes lövedékkel 😄DD
és olyan jo érzés volt,hogy elfogyott a lõszer,mert 3-ból 2x tuti mellé lõtt...
hát én leszedtem,mert anno az X-Com-ot végignyaltam,meg még az Aftermath-ot is majdnem,de ez már azért röhej a köbön...
de probálkozásnak nem rossz...
az 5let jo,h uccákon sima létezõ emberek ellen kell "küzdeni",de valamiért nekem oriási hiányérzetem van a játékkal kapcs.ban...
lehet,h csak az én hibám,de az X-Com-ot még most is unalom nélkül végigviszem (bár már nem tartana el 2 7ig) 😊,de ez nem köt le... 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ja a 2. CD-n van egy manual még nem néztem, de lehet, hogy használható dolgok vannak benne.
Milyen a gém? A gamerankings.com -on 18 szavazatból 5.3-on áll. Nem túl fényes.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Én is kipróbáltam, de még nem nagyon tudtam belemerülni, nem volt idõm sajna. De most este nekiesek, a design nekem nagyon tetszik.
Hm érdekes egy játék semmi training, csak levágott a rendõrségre, azt se tudtam mit kell csinálni, most megkaptam az elsõ küldetést, d marhára nem tudom mi az és hova menjek.
De most nem akarok errõl vitázni kinke mi tetszik.
Egyébként probálta már valaki a gamet??
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Akkó nem értem... Valahol olvastam róla most kritikát, azt írták, hogy egészen jó, élvezetes, hangulatos, meg minden. Fura.
Status: in official sale from 27 January, 2005
Russian status: in official sale from 31 March, 2003
khm...
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Játék: Taktikai
(Gamers Hell) Istendurva Cyberpunk játék készül az orosz MiST Land mesterkovács mûhelyeiben! A cucc Syndicate, Fallout és Incubation elemeket tartalmaz. ÁÁÁHHH! Óriási hangulat sugárzik a képekrõl. Orosz barátaink egyszer már beintettek a Paradise Cracked címû Syndicate-szerû próbálkozással, de sajnos félresikerült a stuff és a feledés szakadékába zuhant az egész. Õszintén remélem, hogy a Power of Law totális siker lesz! Elég csak a képekre nézni, hogy szikrázni kezdjünk az AKAROM!!-AKAROM!! energiáktól. Olajozzátok meg fém-implantjaitokat, szúrjatok be még egy quad-processzor chipet az agycsatlakozótokba, mert jön a MESSIÁS!!
Taktikai stratégiai szerepjátékról van szó. Fõhõsnõnk az elbûvölõ Katrin. Frissen diplomázott a rendõrakadémián és karrierjét járõrözéssel kezdi a jövõbeli Észak Amerika gengszterjárta utcáin. Hét rendõrbõl álló csapatot irányíthat. A Power of Law 2170. évben pezsgõ cyberpunk világa a saját életét éli. Kapod a küldetéseket, de közben minden változik és egy végigjátszás során megismert NPC-k, talált fegyverek, megoldott küldetések, átélt történet eltérnek a következõ végigjátszástól. A Mini-küldetések véletlenszerûen jelennek meg. Ajánlott jármûveket használni, csakúgy, mint a Syndicate-ben. Most már csak jókora adag molekuláris DirectX9 vérfrissítés hiányzik a 3D motornak és tuti, hogy nyugtalanul fogunk aludni a játék megjelenéséig!
Ajánlott gépkonfig: P4, AthlonXP, 256Mb RAM, Geforce3 128MB videokártya
Kiadó: Strategy First