COPS 2170: The Power of Law

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soulhunter
ehhh... leszedtem,és vagy el kellett olvasnom a FAQot,vagy nemtom,de mire rájöttem,hogy ez 1 körökre osztott stratégia (X-Com RULEZ) :),addigra már 1 emberem se mozduld,ráadásul a kiscsajt olyan fegyverrel szereltem fel,amihez nem volt töltény :D
aztán végülis kimásztam a plázábol,és jo 20 percnyi keresés után találtam 1 punkot,akit leszedtem,és olyan jo érzés töltött el,amikor már az utolso tárat fogyasztotta az,akinek volt alap fegyvere,és lõszere is,mint annak idején az X-Com-ban,amiben a rákemberekre el kellett pazarolni 4-5 skulot,mire eltalálta a robbanofejes lövedékkel :DDD
és olyan jo érzés volt,hogy elfogyott a lõszer,mert 3-ból 2x tuti mellé lõtt...
hát én leszedtem,mert anno az X-Com-ot végignyaltam,meg még az Aftermath-ot is majdnem,de ez már azért röhej a köbön...

de probálkozásnak nem rossz...
az 5let jo,h uccákon sima létezõ emberek ellen kell "küzdeni",de valamiért nekem oriási hiányérzetem van a játékkal kapcs.ban...
lehet,h csak az én hibám,de az X-Com-ot még most is unalom nélkül végigviszem (bár már nem tartana el 2 7ig) :),de ez nem köt le... :(

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Hát, én nem tudnék kétszer végigvinni egy játékot, mert akkor már kivûlrõl fújnám a dolgok 90%-át, az meg nem buli. A DOOM3-tól elment a kedvem a Pokolban. Ráadásul a HL2 után tényleg idegesítõen sötét volt, ami azelõtt nem zavart. LEhet, hogy öregszek, azért vagyok ilyen hisztis??? <#merges2>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Shep
engem nem zavar sõt örülök neki, mert így újra végigvittem a farcryt a doom3nak is a végén tartok, meg egy pár régebbi dolgot is elõveszek. egyébként én is töröltem de az iso még megvan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ehh, bocs, eltûntem pár napra. Amúgy játék uninstall, ISO letörlés. Miért van még mindig év eleji pangás?! Megõrjít, hogy semmi épkézláb játék nincs most kint

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

tepi5
amikor elfogyott az ammo akkor mit kell csinálni?

Forza Italia OoO Forza Juventus

AnuluWork
Van egy video a 2. (?) CD-n, ami az ALFA címû játékot mutatja be. Na az nagyon nagy lesz. Ez kicsit nehézkes. Bár mondjuk a Dangerous Watersre szálltam most rá, szóval ahhoz képest nem is vészes az irányítás. :)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Shep
Én ott adtam fel mikor állandóan mellé lõtt még célzott lövéssel is, szóval nem egy Silent Storm

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Titan
Jó neked, hogy legalább Te idáig eljutottál...Én még mindig a rendõrörsön bóklászok....

Hmm, elakadtam az elsõ pályán, valami robotok után kéne nyomoznom de halvány lila gözösm sincs, hogy ténylegesen mit is kéne csinálni.

Voltan
Hát ez a csönd nem valami bíztató. <#shakehead>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Ha vmire jutsz oszd meg velülnk hátha a végén még kiderül, hogy nagyszerû játék csak bele kell rázódni, meg rájöni mi hogy van.
Ja a 2. CD-n van egy manual még nem néztem, de lehet, hogy használható dolgok vannak benne.

Nem úgy tûnik, mintha egy újabb siekrvárományosra bukkantunk volna. Kár, pedig azt hittem, jó lesz. <#szomoru1> Még ma adok neki egy esélyt, aztán <#violent>

Shep
Hát ez óriási, lementem az utcára, elindul a harc, 3 tárat kilõttem célzott lövéseket, egy kb 10m-re álló /na jó lehet 15 volt / roboz akármire és ebbõl 2x találtam el, próbáltam gránátot dobni, de azt meg kihajította a térképrõl, ezek után azt mondtam jó ebbõl elég volt ennyi is. Ha esetleg lehet rendesen célozni és a módját is tudja vki azt elárulhatja.

Shep
Hát ez óriási, legalább vmi pár szóban a játékról lenne, vagy vmi, mert így elég szar, az ikonokat is úgy kell végigböngészni.

Hááát, eddig nem egy nagy szám a gamma, kicsit nehézkesnek tûnik a kezelés. Meg a training-hiány az kiakasztó. Lower City-be úgy mész le, hogy a lõtér melletti folyosón (ami abból a nagy, közös hallból nyílik) végében áll egy pacák, asszem operatív tiszt. Szóval nála kell jelentkezni, aztán "yes"-re klikk. Tegnap esti játszás során beszálltam egy kocsiba. Aztán e vezetni, se kiszállni belõle nem tudtam <#wow2>

Hali,

Milyen a gém? A gamerankings.com -on 18 szavazatból 5.3-on áll. Nem túl fényes.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

Shep
Ha vki rájön hogy miután beszéltem a napszemüveges négerrel azután mit kell csinálni árulja már el, mert nekem nem tiszta, azt írja menjek lower citybe ott van F*** akinek segíteni kell, na ez eddig ok, de hogy menjek oda?

Aki már játszott vele valamennyit mondja meg plz, hogy ez mennyire RPG.

Lacc
Látod ha van jobb te is máshonnan töltesz :)

Én is kipróbáltam, de még nem nagyon tudtam belemerülni, nem volt idõm sajna. De most este nekiesek, a design nekem nagyon tetszik.
Shep
ja a triple buffer nem tetszett neki.

Hm érdekes egy játék semmi training, csak levágott a rendõrségre, azt se tudtam mit kell csinálni, most megkaptam az elsõ küldetést, d marhára nem tudom mi az és hova menjek.

grebber
Hát nem tudom hogy neked miért csak elmegy,én mér 1 éve csak onnan töltök max akkor máshonnan ha ad a haver acc-ot.
De most nem akarok errõl vitázni kinke mi tetszik.

Egyébként probálta már valaki a gamet??

Next PC upgrade: 2022

Shep
Volt már akinek elindult a game, nekem critical erorral elszáll egybõl ahogy az indítófilet futtatom.

Lacc
Ha nincs jobb akkor elmegy.
köszi, közben megvan a forrás. bittorrentet még sosem próbáltam. jó dolog?

grebber
De akit nagyon érdekel innen is töltheti.

grebber
Itt meg itt fenntvan (torrent).

Voltan
<#confused>
Akkó nem értem... Valahol olvastam róla most kritikát, azt írták, hogy egészen jó, élvezetes, hangulatos, meg minden. Fura.

http://www.ag.ru/geo/13219

Status: in official sale from 27 January, 2005
Russian status: in official sale from 31 March, 2003

khm...

Mikiller
Hát nagyon úgy rémlik, hogy ennek a játéknak a demojáva már vagy 4 évvel ezelõtt játszottam.Legalábbis az a Police jármû nagyon rémlik<#nevetes1><#guluszem1>. Az is lehet, hogy ez már vmi 2. rész, nem??

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

khm... honnan tudjátok szedni? priviben megírná vki? elõre is köszi!

Voltan
Hát, ez nagyon sántít, szerintem...

Nforcen azt mondják az okosok,hogy oroszhonban már 31.03.2003 án megjelent,és nem kapott túl jó értékeléseket.

Lacc
Na essünk neki <#ravasz1>
Lacc
2005-01-30 Cops 2170: The Power Of The Law (c) Strategy First ELEGANCE
94*15 megs
Lacc
Wow, ez aztán hangulatosan néz ki!
shaba23
shaba23
shaba23

Shaman
Nah ilyen topigokat nyitogacc,ahelyett,hogy válaszolnál a Dio illetve gumis fórumokon feltett kérdéseimre!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

shaba23
shaba23
COPS 2170: The Power of Law!!
Játék: Taktikai

(Gamers Hell) Istendurva Cyberpunk játék készül az orosz MiST Land mesterkovács mûhelyeiben! A cucc Syndicate, Fallout és Incubation elemeket tartalmaz. ÁÁÁHHH! Óriási hangulat sugárzik a képekrõl. Orosz barátaink egyszer már beintettek a Paradise Cracked címû Syndicate-szerû próbálkozással, de sajnos félresikerült a stuff és a feledés szakadékába zuhant az egész. Õszintén remélem, hogy a Power of Law totális siker lesz! Elég csak a képekre nézni, hogy szikrázni kezdjünk az AKAROM!!-AKAROM!! energiáktól. Olajozzátok meg fém-implantjaitokat, szúrjatok be még egy quad-processzor chipet az agycsatlakozótokba, mert jön a MESSIÁS!!

Taktikai stratégiai szerepjátékról van szó. Fõhõsnõnk az elbûvölõ Katrin. Frissen diplomázott a rendõrakadémián és karrierjét járõrözéssel kezdi a jövõbeli Észak Amerika gengszterjárta utcáin. Hét rendõrbõl álló csapatot irányíthat. A Power of Law 2170. évben pezsgõ cyberpunk világa a saját életét éli. Kapod a küldetéseket, de közben minden változik és egy végigjátszás során megismert NPC-k, talált fegyverek, megoldott küldetések, átélt történet eltérnek a következõ végigjátszástól. A Mini-küldetések véletlenszerûen jelennek meg. Ajánlott jármûveket használni, csakúgy, mint a Syndicate-ben. Most már csak jókora adag molekuláris DirectX9 vérfrissítés hiányzik a 3D motornak és tuti, hogy nyugtalanul fogunk aludni a játék megjelenéséig!
Ajánlott gépkonfig: P4, AthlonXP, 256Mb RAM, Geforce3 128MB videokártya
Kiadó: Strategy First