Project Freedom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
szal elõtte valami másik torrentel probáld ki h megy e, másik oldalrol akár!
Forza.
Lehet velem van a baj, de ez nem akar sikerülni.
Sry az offért.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
én ált nem csipem a nemgondolkodos gamekat de kis pihinek nekem is bejön nagyon :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Leszedtem régebben ezt a játékot bittorentrõl, de egy spanyol nyelvû(p2pforever) oldalról kell hozzá jelszó. Ez az amit végképp nem tudok beszerezni, hiába csinálok accountot.
Valaki nem tudná megmondani ezt a bizonyos jelszót? Egy ingyenes ftp is jó, ahol fennvan :)
Elõre is thx
Forza.
sajnos, mai gépeken nem sikerült elinditanom ... :(
de enkem is 1:1-ben annak az utánérzése a gém :)
Ami extra jo hir, hogy lebutitva sem csunya, és egy p3-666/geforce2 elég neki ....
Forza.
Nekem egy FTP-rõl érkezett meg... ;)
Jelszó ügyben sajna nem tudok segíteni. :(
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Számomra a játék határozottan pozitív csalódás!
Mint ahogy Arty is írta ez nem egy Elite, X, vagy FreeLancer szintû játék. Ha végképp hasonlítani akarnám, akkár egy nagyon-nagyon régi játék az Epic ugrik be elsõre és még sokadikra is. Ez annak a kiköpött mása. Gondlom kevesen ismerik az Epic-et, hiszen annak az idején még relative kevés PC-s volt... ;)
Kellemes lövöldözés világürben és bolygófelszínen is. Némi fejlesztési lehetõség, szóval röpke idönkban megfelelõ kikapcsolódást nyújt. A grafikája nagyon jó (ürszim. kategóriában).
Küldetések nem túl bonyulutak. Röviden, jó kis játék lett... :)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
ez a játék rendben van, a maga kategoriájában: shoot em up, élvezetes, szép! semmi köze egy freelancerhez, elitehez, pláne nincs egy Freespace-hez :D
Forza.
de hülye vagyok 
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu