Csillagközi szökevények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nagyon kéne egy 5. évad.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Srácok!

Nem tudja valaki, hogy az AXN Sci-Fi-on, a 22 órás csillagkapu elõtt futó Farscape ajánló alatt milyen zenét(demót) lehet hallani? Ilyen dallamosabb rock.

Bocs a hülye kérdésért, de nem tudom hol lehetne másho lfeltenni :)

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

biomage
<#hehe> ciki

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Hehe, ezt a részt XD

Valaki túl sok Bolondos dallamokat nézett <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MerlinW
Nofene, azt pont nem néztem:)

[merlinw.org]

RelakS
AXN SciFi nyomja a második évadot...

MerlinW
Jól tudod. Tudomásom szerint jelenleg egyik csatorna tervében sincs a sorozat vetítése. Marad a letöltés.

[merlinw.org]

RelakS
a nagyobb gáz, hogy még egy csatorna sem volt képes leadni mint a 4 évadot -.-

Pedig mintha a filmet már vetítették volna, ami elvileg a sorozat után van. Vagy rosszul tudom?

MerlinW
5éve vége a sorozatnak (1999-2003), mégis mirõl beszélsz?:) Ha nem nézted végig, ne olvasd a topikot.. fõleg hogy 3 hsz íródott az elmúlt 3 évben. gondolkodjunk már...:)

[merlinw.org]

RelakS
uraim, spoiler, vagy ilyesmi? O_o

MerlinW
Valóban meghalt. Akit látsz az a klónja. 3x18-ban lesz a dráma.

[merlinw.org]

látom kihalt téma de ha valaki látta már végig.....
a 3x15-ös részt néztem most meg john meghal benne sugárdózis miatt frankóul
mit ad isten köv. részben él és virul
na bazz ezt adjuk össze
RelakSfromhome
köcsög viasat3... 9:15-re írja a farscape-et, de már 8:58 körül elkezdték :(

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nyeee :D

Crighton (vagy hogy írják) a retekklubon :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
hmm... A port.hu szerint ma vetítették a 2. széria utolsó részét, holnaptól meg ismétlik a 2. szériát...

RelakSfromhome
Folytatja a vetítést a Viasat3. Nem lemaradtam róla?! (persze, reklámozni azt minek?)

Bucser
A sorozat sajnos több vándorláson ment át. a 4. sorozat után megvette a Franchise-t a Hallmark megcsinálták a Peacekeeper warst borzalmas költségvetéssel majd nem hozta be az árát annyira így lezárták a sorozatot is ezzel... (ugyebár a 2 rész eléggé nyíltan lezárt mindent.... Crichton elveszti a tudását a békefenntartók és a Scarlanok megbékélnek egymással valamint az Eidolonok lesznek a hivatalos békéltetõk) Ka- Dargo pedig meghalt... Így nem lett volna érdemes folytatni szerintem.. (IMO Dargo volt az egyik legélettelibb karakter:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én a DC-rõl szedtem le a Mátrix HUB-ról a Békefenntartók háborúját. Csak éppen a 2. részhez még nem találtam sehol feliratot. A felirat.hu-n még fordításban van. De megnéztem felilrat nélkül, és nem rossz. :D
Nagyon jó lenne! Én nem is értem. A sorozat a Hallmarké ha a Békefenntartók Háborúját képesek voltak leadni akkor a sorozatot miért nem?

RelakSfromhome
Én nem olvastam, de lehet... Majd kiderül, ha valahol kegyeskednek vetíteni

A harmadik évadban klónozzák Crichtont és egy darabig mindkettõt ehet majd látni, legalábbis ezt olvastam.

RelakSfromhome
Miféle duplázás?

Üdv! Anita vagyok. Most írok elõször. Nagyon szeretem a sorozatot. A viasat hozza a szokásos formáját és leállnak vele egy darabig! Remáélem nem sokáig! Infót szeretnék kérni. Két évadot láttam eddig és érdekelne a folytatás. Sokat keresgéltem különbözõ honlapokon de a Crichton duplázásra nem találtam magyarázatot. Konkrétan az érdekelne,hogy melyik John hozza össze a babát Aeryn-nal és mikor? Melyik John hal meg és hogyan és melyik John-t láttam a Békefenntartók Háborújában ami mellesleg marhára tetszett! <#mf1> Elõre is köszi a segítséget!

RelakSfromhome
Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne leszedni a Farscape: The Peacekaper War filmet?

RelakSfromhome
21:30 Békefenntartók háborúja (amerikai-ausztrál sci-fi kalandfilm, 2004) 180' (12)
Amikor a gonosz Scarran Birodalom hadat üzen, a Békefenntartók Szövetségének nincs más választása, minthogy újra összerakja John Crichton emberi ûrhajóst, akit egyszer egy féreglyukon szívott magába ...

Ez a csillagközi szökevények egyébként O.o

Kori
jó ez a film

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Vagy akár feliratosan.
Honnan lehetne megszerezni a leszinkrinizált évadokat?
Nem tudja valaki, hogy a fõcimdalt ki írta? Milyen együttes?
RelakSfromhome
Jah, néha megnézem az oldalt :)

http://www.farscape.com
Végre egy olyan rész, melynek jó vége van.
RelakSfromhome
Baromira jó hír, mielõtt szoborrá változol <#idiota>

RelakSfromhome
Nemtom, köv részben biztos lessz valami, mert végülis John a fõszereplõ

magus
ize, en most lattam eloszor reszt, de most nem azert, de a sorozat arrol fog szolni, hogy a foszereplo egy szobor?:D

Szevasztok. Honnan lehetne megszerezni a sorozatnak a részeit? Mert nagyon sokat nem láttam, és ez az egyik olyan sorozat, ami érdekel.

UI: Chianával remek a szex!!! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
RelakSfromhome
Sun hadnagy hirtelen Sun õrmester lett...

RelakSfromhome
Új évad... alkotott megint a Viaszat 3 szinkronhangok terén :(

RelakSfromhome
hehe, a békefenntartók a szövegeikben helyenként cirill betûket is használnak :D

ráaádsul decemberben a scifi channel fog nyomatni egy 4részes minisorozatot is!
LittleL
majd megnézzük.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

RelakSfromhome
Vasárnap a viasat3-mon farScape :D
Remélem, ezek nem csak az elsõ évadot fogják vetíteni mint a tv2 :)