3G: Európában már idén, Amerikában csak 2 év múlva?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naja, dehát ehhez már kell a 8 ált., hogy értsék a szándékos iróniát :)
Na ja
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Én már olyan magasról sz@rom le ezeket a technikai csodákat, hogy csak na :))
Nekem a mobil egy dologra kell! Telefonálni és kb egy hónapban 2-3 SMS-re
Nekem a mobil egy dologra kell! Telefonálni és kb egy hónapban 2-3 SMS-re
A nõ olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
válasz Enterprise üzenetére(#7)
Kíváncsi vagyok én is az árakra, a mobil méretû WiFi eszközök fogyasztására és sebességére valamint a gsm hálózatokkal való együtmûködésükre. Az egész országot behálózó WiFi csatl. pontok kiépítési költségeire. Végül,hogy mekkora eszközbe lehet belezsúfolni egy mobilt és egy WiFi PDA-t ?
Kíváncsi vagyok én is az árakra, a mobil méretû WiFi eszközök fogyasztására és sebességére valamint a gsm hálózatokkal való együtmûködésükre. Az egész országot behálózó WiFi csatl. pontok kiépítési költségeire. Végül,hogy mekkora eszközbe lehet belezsúfolni egy mobilt és egy WiFi PDA-t ?
lol
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
az árak ? azokról mit tudsz elmondani ? Ez is igen erõsen támogatott mint a vezetékes ?
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Amish kolóniában él, vagy olyan gazdag h megteheti, ne zargassa senki.
A cikk nem Eritreáról szól.
Az usában feleannyi 1 PDA mint itthon, az amcsi fizetés jóval magasabb mint a miénk (az enyémnél legalábbis).
A cikk nem Eritreáról szól.
Az usában feleannyi 1 PDA mint itthon, az amcsi fizetés jóval magasabb mint a miénk (az enyémnél legalábbis).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
a ciki ebben az, hogy nálunk el tudják adni a szart is
azért nem terjed náluk az "okostelefon", mert minden amcsinak van PDA ja, és majd hülye lesz venni egy kisebb képernyõs, kisebb programellátottságú, nehezebben kezelhetõ hibridet, mint egy erre a célra készült palm, ipaq, handspring csodát
azért nem terjed náluk az "okostelefon", mert minden amcsinak van PDA ja, és majd hülye lesz venni egy kisebb képernyõs, kisebb programellátottságú, nehezebben kezelhetõ hibridet, mint egy erre a célra készült palm, ipaq, handspring csodát
"magyarán - meglepõ módon - telefonálásra használják a legtöbb mobiltelefont"
Hát ez hír aztán tényleg földhöz vágott, akkora meglepetéssel szolgált.
Hát ez hír aztán tényleg földhöz vágott, akkora meglepetéssel szolgált.