DU Meter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem a legújabb verziót.Miket kell beállítani hogy csak azt a letöltést mérje amiket letöltök?? Szóval pl az oldalak megnyitásából származo dolgokat ne mérje? Vagy ilyen nem lehet beállítani?
Next PC upgrade: 2022
dupláz. valszleg az van beállítva, hogy minden kapcsolatot figyeljen (all interfaces vagy vmi hasonló). adsllel nálam is ezt csinálja.
ja, és ajánlom a netmetert, kb ugyanaz de ingyé'.
ja, és ajánlom a netmetert, kb ugyanaz de ingyé'.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
nekem az volt hogy a dumetert feltörtem és mégis 1 hónap mulva lejárt, csak addig azt jelezte hogy aktiválva van. lehet hogy ez csak annál a verziónál volt amit akkor használtam
azért mert az nem a letöltési sebességet jelzi ki hanem a kapcsolat pillanatnyi sebességét !
thát ha te közben sg-zel akkor is töltesz lefele ezerrel, képeket gifeket,htmleket..stb..
értse ?
thát ha te közben sg-zel akkor is töltesz lefele ezerrel, képeket gifeket,htmleket..stb..
értse ?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Nekem aze gyetlen reális mérést produkáló programom a Crystal Internet Meter 2.0 volt!
Szal szerintem próbáld ki.
Szal szerintem próbáld ki.