NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
najó viccet félretéve,sztem Gordon Johnson mellett én Kensethet mondanám még a 3 legjobb pilóta közé😊
The only speedometer is in your head.
Hol mert én nem nagyon látom? <#nevetes1>#nevetes1>
Most itt az a furcsa helyzet van hogy ezek menthetik meg ugyanis ennél nagyobb "alázást" mint amit a Hendrick Chevy csinál már nem lehet <#zavart1>#zavart1>
bár a NASCAR biztosabb alapokon áll
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...
egyébként ha visszaemlékszel a szezonkezdetre,az elsö három futamon az RCR autók voltak nagyon jók,mind3an top10ben voltak.
az tényleg túlzás h a többieknek nincs esélyük,sztem nem igaz,csak össze kell kapni magukat.Harvicknak is,Kensethnek is és még lehetne sorolni.jelen pillanatban a #24es és a #48as kocsi a legjobb a mezönyben,ez lehet,de azért azt is tegyük hozzá h a mezöny mondjuk 3legjobb pilótájából 2 ezeket a kocsikat vezeti😊
mostmég úgyse lehet semmit tudni (még Johnny Sauter is lehet bajnok az idén)
és miért változna ez a tendencia (persze reméljük hogy változni fog...)
De van idõ a többi csapat is ráfog jönni mit kell másképpen csinálni.
Szerintem ha õ közülük kerül is ki a bajnok nem lesz annyira egyértelmû, biztos hogy fog más is futamot nyerni. Azért a NASCARban nem csak a tudás és az autó kell egy gyõzelemhez hanem hatalmas nagy szerencse is. Jelen esetben minden megvan de abszolut nem biztos hogy 36 futamon át kitart ez.
Iga én örülök ennek mert Gordon 2xx ponttal vezet ami nagyon jó (nekem) de a Chase az egy más tészta még minden borulhat.
Downhill!!
most kell megrakni Gordont vagy Johnsont
még lehet vele némi pénzt nyerni, de minél közelebb leszünk a végéhez annál egyértelmûbb lesz és úgy csökken a nyerhetõ összeg...
viszont a chase 10 versenyébõl 5 COT-os, az 5 Hendrick gyõzelem, a többin kell produkálni a többieknek hogy legyen egyáltalán esélyük
elindult a lejtõn lefelé a Nextel... a kicsiknek semmi esélyük, a többi nagynak is kevés - nézõcsökkenés/nézettségcsökkenés - esetleg pár év múlva észbekapnak és szabálymódosítások, de akkor már késõ lesz
és nemsokára 36 COT verseny lesz egy évben - sötét, egyhangú, szomorú jövõ vár ránk...
persze még sok van hátra és még lehet hogy nem így lesz - de így lesz...
Egyébként a hendricks motorsportnak ez az idei 7-dik gyõzelme.
7 gyõzelem 10 versenybõl, hát nem mondom, jó sorozat.
Downhill!!
most néztem, hogy espn-en te a talladegai versenyre egy 80.2-es csapatot állítottál össze és velük sikerült elérni egy tõlük kiváló 582-es eredményt
azt hiszem megvan az idei különdíjasunk, gratulálok Totya
C. Edwards
S. Riggs
J. McMurray
D. Earnhart Jr.
K. Kahne
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
MrSpock-ot majd beleszövöm a jövõ héten, ami picit módosítja majd az adatokat.
Richmond:
Kyle Busch
Ryan Newman
Scott Riggs
Elliott Sadler
Jimmie Johnson
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Biffle
Edwards
Sadler
D.JUnior
Hamlin
Ky.Busch, Junior, Bowyer, Newman és Harvick.
Idén három szegment van:
1-11.
12-26.
27-36.
Ezzel azt akarják elérni, hogy látogassák az oldalt legalább ilyenkor és újra összehúzzák a csoprtokat. Valamint a szegmentek gyõztesei többször kapnak ajándékot. A szegmentek pontjai nem vihetõek tovább. Pont ezért számolom külön táblázatban, hiszen a Tasi által felajánlott sapit az egész évben legtöbb pontot összegyûjtõ játékos nyeri.
1.Jeff Grodon : 80 pont (grat.! Mind az 5 versenyzõd top10-es lett.)
2.TheDreamingTree & Dougie : 49-49 pont
4.pipeppers : 44 pont
5.Zetterberg : 40 pont
6.Laffite, Tihy & Totya : 29-29 pont
9.gordon24 : 28 pont
10.ChevyG : 15 pont
11.TSanyi & Dietrich/Nicko : 0-0 pont
Ezzel a top10 játék állása a 9. verseny után :
1.Dougie : 240
2.Laffite : 238
3.pipeppers : 237
4.Jeff Gordon : 230
5.Totya : 202
6.TSanyi : 193
7.Tihy : 192
8.TheDreamingTree : 180
9.Dietrich/Nicko : 158
10.Zetterberg : 154
11.ChevyG : 151
12.gordon24 : 151
13.Derooy : 83
14.tzsoltika : 37
15.MrSpock : 31
Reklamáljatok, ha van valami!
Valaki válaszoljon, plíz, mert ettõl függ, hogy változtatok-e a csapatomon.
Hamlin
Montoya
Stewart
Blaney
Truex jr.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
riggs, bowyer, mears, yeley, kahne
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC