NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek kb. mikorra lesz meg az eredménye?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
És sok-sok MONTOYA-gyõzelmet! Vagy legalább hármat (Daytona, Talladega, Texas :D:D)
The only speedometer is in your head.
(Azért nem lehet kellemes ilyentájt születni:))
Elõre iszol a...<#nevetes1>#nevetes1>
Go Jeff Go!!!!
amúgy Kovalainen ment egész jól, csak õ is kiperdült az utolsó kanyarban
a nemzeteknél meg a németek nyertek a finnek elõtt
volt lefulladás, elõzés!, kocsizúzás stb. nem volt rossz, de semmi extra
ja, Johnsont nem is mutatták egyszer sem a közvetítésben, mert az amerikai csapat rögtön nem jutott tovább, és egyéniben se nyert Johnson - így képernyõre se került
miért nem Stewart vagy Edwards, õk egy csomószor szoktak menni nem csak stock carral - itt meg ugye az lenne a lényeg hogy más típusú autókkal ki hogy tud menni
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
bár ez még valószinüleg nem most lesz,ám láthatóan Davidet érdekli a széria:) ennek majd akkor lesz jelentõsége ha F1bõl visszavonult.engem mondjuk nem lepne meg,ha már 2009ben a NASCARban látnánk:)
Bowyeres volt csak,vagy van más is?:) bocs ha telhetetlen lennék:D
Õ az ESPN játék gyõztese, és szeretném eljuttatni neki a nyereményét.
Köszi
Tasi
:)
Ha erre jársz, vedd fel velem lécci a kapcsolatot (ztasnadi kukac freemail pont hu), hogy az Earnhardt sapkát postázni tudjam. Köszi
1.pipeppers - 53 pont (grat.!!)
2.TSanyi - 35 pont
3.Derooy & Tihy - 28-28 pont
5.Totya - 22 pont
6.Dietrich/Nicko - 16 pont
7.TheDreamingTree - 14 pont
8.Dougie & Jeff Gordon/Peet - 13-13 pont
1.Biffle - 15 pont
2.Bowyer - 5 pont
3.Johnson - 3 pont
4.Mears - 16 pont
5.J.Gordon - 1 pont
6.Harvick - 9 pont
7.Sorenson - 23 pont
8.E.Sadler - 25 pont
9.Kahne - 22 pont
10.Junior - 13 pont
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
mekkora szöveg már, és még igaz is...