NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most, hogy nincs közte Kahne, biztos jó helyen fog végezni. 😊)

Daytona 500 | Daytona International Speedway

Juan Montoya
Dale Ernhardt Jr.
Tony Stewart
Casey Mears
Michael Waltrip

Ez alapján pontozunk Daytona-ban

Zöld zászló után nincs voks leadás, nem vagyok olyan vajszívû, mint Totya. 😄 😛

így van. :-) Örülök, hogy elvállaltad. Remélhetõleg, lesznek tippelõk.

Tippem a Daytona 500-ra :

Waltrip, Sorenson, Ragan, Vickers és Mears.

Igen. És ha jól emlékszem, az elsõ 5 futamon a tavalyi szezon végeredménye számított. Ha itt lesznek rookie-pontok, segítséget kérek, amúgy oké.

Tavaly a top10-ben végzõk értek pontot, mégpedig annyit, ahányadik helyen állt a verseny elõtt. Vállalod?

és ha megcsináljuk helyetted?
Ha csak annyit kell, hogy megnézem, hogy ki mennyi pontot kapott a tippje után, és hozzáadom az elõzõ pontokhoz, akkor szívesen számolgatok helyetted. De ha a többiek sem akarják - mert többen voltak tavaly,akik elkezdték, de abbamaradt - akkor hagyjuk.

Ki kell választani 5-5 versenyzõt, akiknek aktuális összértéke nem haladja meg a 100-at, majd az általuk szerzett pontok alapján kerül ki az év végi gyõztes.

Részemrõl itt nem lesz.:-) Még a tavalyit sem tudtam lepontozni. Ez nekem már nem fér bele az idõmbe, sajnos.

N o N a m e
Én beléptem a Hungatian NASCAR Fans csapatba, de valaki elmagyarázná hogy itt mit kell csinállni?
nem mindegy, hogy a public-ra vagy a private-ra mész, mert ez private (mivel van jelszó)

egy másik fantasy oldalról (yahoo) egy kis elõzetes:

Preview
Race Notes

jaja, lesz tippjáték?
(Szegény Totya 😊)

N o N a m e
Nem találom én sem. De mirõl szól ez a játék?

Idén is fogunk tippelni úgy mint tavaly?
MrSpock
Megvan az!Remélem megtaláltad,én csak a hungariant irtam be és egybõl adta.
Már várom nagyon a futamot!Azthiszem mégjobb évnek nézünk elébe!Sok sikerre éhes csapat,versenyzõ,és persze az újoncok!

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon
hát a keresõ nem találja ezt a liga nevet :S

de lehet én szúrtam el valamit.

The only speedometer is in your head.

Idén is lesz fantasy NASCAR játék

http://games.espn.go.com/stockcar/frontpage

Reg után a Hungarian NASCAR Fans-ban megtalálhattok minket. Jelszó : magyarok.

gordon 24
Gatorade Duel 1 a Tvu!! Még van 35 kör!! Utánna jön a 2. Nézzétek meg!!

Downhill!!

ChevyG
hohohóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!

resulc

további fotók

gordon 24
Nagyon komoly mecs volt! Igy tovább Handrick csapat. Nagyon késõn volt vége, de megérte fent maradni!

Downhill!!

MrSpock
Dale Jr.úgynézki bemutatkozott!
Elég erõs lesz az idén a Hendricks csapat.Daytona-ban,Talladegaban,esélye sem elsz más csapatnak,hacsak nem törik össze magukat!Már meg is szoktam a 88-ast:-)

Go Jeff Go!!!!

TheDreamingTree
Az bizony 😊))
Azért az Anheuser-Busch képviselõi biztos jobban örültek volna, ha mondjuk tavaly nyer😊
De én így is 😊

Bíztató a top6 a Shootout eredménylistáját nézve egy bizonyos csapatra nézve!!! Így tovább!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Magyar idõ szerint mikor kezdõdik?

Downhill!!

MrSpock
Jeff Gordon sem úszta meg.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Úgynézki lassan elkezdõdika szezon!:-)
Edzésen Tony Stewart,és Kurt Busch igencsak összecsaptak:-)
És egyéb kis koccanás is történt.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Sziasztok!

Van lehetõség valahol élõben követni a Budot? Ugy nézem az Abmoteurs nem adja, de megnézném holnap.. Adnátok linket?

THX.

Downhill!!

Csaaak??? 😄😄
Ne viccelj! Már alig várom, hogy ovál pályán lássam Montoyát és Sadlert! (meg persze a többieket is 😊)

gordon 24
Már csak 4 nap!!! És kezdõdik 2008-as season. Igaz hogy még csak a Bud, de az ismár valami😄

Downhill!!

all you need to know about 2008

(Dario Franchitti felesége mennyire gyakran fogja látogatni a versenyeket?) 😛P

Hungarian NASCAR Fans

jelszó : magyarok

Igen, az olaj árából sok mindenre futja. Nem értem, mire ez az irónikus megjegyzés.

Dietrich
arab NASCAR..mi mindere futja az olaj árából..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Aha! mindenesetre nagyon faszán néznek ki😄 Igaz egy pl a játékba legyártott verzio de igazán tetszik!:

Nagyon kösszi a választ! Jó seasont várok! Már csak 22 nap!

Downhill!!

ChevyG
pedig már beleéltem magam😞
A "legendás" a múltra vonatkozik. A 2008-as formának a jelenkori autó eladásokra kell hatást gyakorolnia.

ChevyG
:-O

Melyik lesz?
második generáció korai/közép/késõi
vagy a harmadik?
2008-ban a legendás Charger orr lesz a Dodge COT elején. Valójában csak az Avenger matricákat cserélik le Chargerre.

gordon 24
Ebben a Cikben elvileg arról van szó hogy Charger marad.. Jól értem??Cikk

Downhill!!

gordon 24
Lehet tudni hogy 2008-ban Avanger marad vagy Chargerrel mennek a Dodge csapatok? Szedegetném le õket az NR2003-hoz hogy majdan szép COT-gépekkel mehesek viszont egy egy oldalon a 2008-as sprint gépeket Chargernek csinálják meg, viszont ugye tudjuk hogy 2007-ben a COT-ok Avangerek voltak.. Szóval? Milyen géppel mennek idén?

Downhill!!

A NASCAR Nextel Cup All-Star Challenge idén már NASCAR Sprint Cup All-Star Race XXIV. (Super Bowl-style) és a Nextel Open új neve Sprint Showdown.

ChevyG
így semmit nem ér a STATISZTIKA
az all-staron egy szakaszon az eddigi 20 kör helyett mostantól 25 kört kell menni...

hihetetlen hogy mindig kell valamit variálni... (és persze a neve is más lesz)

véletlen nem,
ez Jean-Luc Godard képe (ha mondd ez a név valakinek valamit)
(amúgy a 60-as évek, francia újhullám, stb.)

de itt a teljes kép (csak az nem fért rá erre a kis felületre)

off vége

Jeff Gordon
amúgy doug,véletlen nem Nicolas cage van az avatvarodon? egyszer már gondolkoztam rajta,de inkább megkérdem😊

a Cupban a 18-ról 21-re emelést Joey Logano szívhatja meg... na nem baj, majd vár egy kicsit

Jeff Gordon
de csak azért,hogy Jr. is bajnok lehessen<#eplus2>

gordon 24
<#mf2><#eplus2>

Downhill!!