17904
  • gordon 24
    Hát jahh. De kicsit túl reagálta ezt szerintem. Ha nem fékez bele simán elmegy elötte és mennek tovább. Igy meg megingott aztán piff puff.

Hát idén se lesz bajnok.. Na majd jövőre..
  • MrSpock
    Jeff Gordon már be is fejezte.:-( Hihetetlen,hogy ennyire ne legyen szerencséje.Mert mégha valami tömegcrash lett volna. Pont előtt,mellette kellett defektet kapni,szívás!
  • Dietrich
    Talladega 500

Juan Montoya
    Tony Stewart
    Kenny Wallace
    Jeff Gordon
    Ryan Newman
  • TheDreamingTree
    Dega

Dale Junior
    Jeff Gordon
    Juan Montoya
    Casey Mears
    Briab Vickers
  • MrSpock
    Talladega 500 :

J.P.Montoya
    J.Gordon
    D.E.Jr.
    M.Waltrip
    R.Newman
  • Totya000
    Talladega 500 :

Riggs,
    Kvapil,
    Gilliland,
    Blaney,
    Montoya.
  • Derooy
    Amp Energy 500 tipp:

Tony Stewart
    Jamie McMurray
    Ryan Newman
    Brian Vickers
    Kurt Busch
  • Jeff Gordon
    Talladega (Nights:D)

Aric Almirola
    David Ragan
    Casey Mears
    Brian Vickers
    Jeff Gordon
  • gordon 24
    Talladega:

Ryan Newman (részvétem a Fater miatt)
    Kyle Busch
    Tony Stewart
    Jeff Gordon
    Eliott Sadler
  • Airbus A380
    Igen ahogy mondod lehet megkéne próbálni azt hogy nem élőbe adják.

Én ugyanúgy élvezném.
    De nem tudom van e rá esély egyszer már befürödtek vele.

/a mostani MotoGP versenyt is felvételről fogom nézni délután, /
  • Dougie
    Talladega Superspeedway

Tony Raines
    Kurt Busch
    Ryan Newman
    Kyle Busch
    Tony Stewart
  • Tihy
    Amp Energy 500

- B. Vickers
    - R. Newman
    - Kurt Busch
    - E. Sadler
    - D. Hamlin
  • pipeppers
    Amp Energy 500 | Talladega Superspeedway

Kvapil
    Mears
    Montoya
    Earnhard Jr
    Burton
  • pipeppers
    Szerintem rengeteg olyan sportot lead a Sport Tv, ami csak rétegeket érdekel. Csak próbálkozni kellene, és valóban nem az élő adással. Az Eurosport kábé akkor hagyta abba a közvetítést, mikor Montoya megjelent ott, pedig 2007-ben a Busch-ba is ment.
  • robotnyk
    'Dega

Mears
    Vickers
    Truex Jr.
    Kvapil
    Earnhardt Jr.
  • Airbus A380
    Az F1 eggyértelműen hanyatlik és ezt Bernie papi is nagyon jól tudja....

MotoGP sokkal jobb.

b; magyaridő szerint legtöbbször vasárnap este vagy nascar esetében éjfélkor vannak a versenyek..

Ez még szerintem megoldható lenne egy normális időpontba való ismétléssel. Aki nem fanatikus hogy "jajj mindenáron élőbe" annak tuti jó lenne.
  • Airbus A380
    Igen nekem a nem oválos NASCAR kimondottan nem tetszett már akkor se mikor a tv adta... szóval én se szeretném ha európai épített pályákon rohangálnának.
  • Dietrich
    az amcsi versenyekkel az a fő baj, hogy:
    a; nem adja semmi magyarországon országosan fogható csatorna élőben..
    b; magyaridő szerint legtöbbször vasárnap este vagy nascar esetében éjfélkor vannak a versenyek..
    c; rétegeket érdekel csak

így aztán marad a F1 ami kurva szar de szépen csomagolják és az emberek kajálják. Már mindent kitalálnak hogy legyen előzés mesterséges utcai pályák (6km-es bukótérrel röhej)esti verseny..ezeket már rég feltalálták a jenkik..
  • pipeppers
    Az a baj, hogy ha valaki kitalál valamit, amitől jobb lenne, azonnal nekiesnek. Gondolok például az egyforma kasztnira, vagy motorra. A motor valóban nem okos ötlet, de a költségvetés visszafogására is jó lenne az egyen kasztni. Azonkívül egy normális költségvetési plafont is meg lehetne állapítani, aztán mindenki eldönthetné, ezt a keretet hogy használja ki.

Ideát az a baj, hogy a NASCAR-t csak road-na tudják elképzelni, de nem hiszem, hogy az fel tudná venni a versenyt az F1-gyel. Az oválokhoz pedig pályákat kéne építeni, azt pedig senki nem fog, anélkül, hogy biztosak legyenek benne, hogy kifizetődik. Annak ellenére, hogy biztos vagyok benne, hogy ha élőben meg tudnának nézni itt is az emberek egy ovál futamot, rájönnének, hogy nem is olyan uncsi, mint hiszik.
  • pipeppers
    Talladegában ez alapján pontozunk
  • Airbus A380
    Oda kell vinni azt jó napot.

Ahhoz azért némi érdeklődés is kéne de mint már többször írtuk az amerikaiak többségét ez nem érdekli. (meg tudom őketérteni.... baromi uncsi lett az F1)
  • Airbus A380
    Olyan autók voltak mint a NASCAR-ba.... aztán hogy hogy hívják nem tom talán egy fél versenyt ha láttam.
  • pipeppers
    Szerintem a Sprintcar-ban is hasonlók voltak, pl. Alesire emlékszem
  • Jeff Gordon
    véletlen nem a GP Masters-re gondolsz? Mert ott is kiöregedett pilóták versenyeztek,de nem stock carral,hanem open wheel-el
  • gordon 24
    Én ugy tudom nem akarják.. De volt arról is szó hogy épitenek egy pályát majd és ugy.. Szóval pass. Igaz nem értem mit szaroznak..

Ott van Watkins Glen, vagy Infineon. Watkins Glenben régen rendeztek f1-et. Oda kell vinni azt jó napot. Vagy Laguna Secába..
  • Airbus A380
    Akkor ezekszerint nem is várható hogy a közeljövőbe vissza megy az F1 ?

• gordon 24
    Az f1 nek amerikában nincs nagy divatja meg érdeklősési öre sem.

Mondjuk a kaput az a bizonyos Indy futam tette be.. Amikor a Michlenes csapataok nem álltak rajthoz.

Azóta az a pálya a multé.. A MotoGP-nek totál átépitették..
    ÉS milyen fasza futam volt ott:D Rossi ott is megmutatta ki ő..
  • Airbus A380
    Azthiszem tudom miről beszélsz, mintha az eurosporton láttam volna egy ilyen versenyt. Valami "kiöregedett" pilóták versenyeként emlegették.

• Airbus A380
    Szerintem beszélhetünk nyugodtan a volt... kategóriáról... Azt hiszem már tavaly se volt idén se volt és úgy tudom a 2009-es naptárba sincs benne, mint írtam többször mondták is a tv-be hogy amerikába ez nem népszerű, nem értik stb..

A 2009-es előzetes versenynaptár:

Március 29. - Ausztrália
    Április 5. - Malajzia
    Április 19. - Bahrein
    Május 10. - Spanyolország
    Május 24. - Monaco
    Június 7. - Kanada
    Június 21. - Nagy-Britannia
    Június 28. - Franciaország
    Július 12 . - Németország
    Július 26. - Magyarország
    Augusztus 9. - Törökország
    Augusztus 23. - Europa (Valencia)
    Szeptember 6. - Olaszország
    Szeptember 13. - Belgium
    Szeptember 27. - Szingapúr
    Október 11. - Japán
    Október 18. - Kína
    November 1. - Brazília
    November 15. - Abu Dhabi

Amint látod nincs amerikai futam .
  • pipeppers
    Azért Amerikában mégis van (vagycsak volt?)F1 futam. A Forma1 világverseny, amíg a NASCAR amerikai széria. Bár próbálkoztak errefelé is, Sprintcar, vagy milyen névvel, és road pályán. Nem tudom, végülis mmilyen eredménnyel.
  • pipeppers
    Kansas top ten-je:

A.J. Allmendinger 37
    Carl Edwards 1
    David Ragan 14
    Elliott Sadler 23
    Greg Biffle 3
    Jeff Burton 4
    Jeff Gordon 8
    Jimmie Johnson 2
    Kevin Harvick
    Matt Kenseth 10

A mi szavazataink Kansas-be:

MrSpock:-----------------37-----------Ragan14, Sadler23
    Robotnyk:----------------33-----------Sadler23, Kenseth10
    Gordon 24:--------------25-----------J Gordon8, Burton4, Kenseth10, Biffle3
    Derooy:-------------------24-----------Kenseth10, Ragan14
    Jeff Gordon:-------------22-----------J Gordon8. Ragan14
    Dougie:-------------------18-----------Kenseth10, J Gordon8
    Totya:---------------------14-----------Ragan14
    Tihy:-----------------------10-----------Kenseth10
    pipeppers:---------------10-----------Kenseth10
    TheDreamingTree:---5------------Johnson5

Állás Kansas után:

1. Derooy------------------------1162.....--
    2. Dougie------------------------1060.....--
    3. Robotnyk---------------------970......+1
    4. Tihy-----------------------------968......-1
    5. pipeppers--------------------915......--
    6. MrSpock----------------------886......--
    7. NoName---------------------832......--
    8. Totya--------------------------800......--
    9. Gordon 24-------------------777......+1
    10. Jeff Gordon-----------------776......-1
    11. Dietrich:--------------------713......--
    12. TheDreamingTree------704......--
    13. TSanyi-----------------------75......--
  • Airbus A380
    Nyugtasson meg a tudat hogy az amcsik meg az F1-et nem ismerik, sőt úgy tudom kb akkora a népszerűsége az F1-nek amerikába mint nálunk a NASCAR-nak.

Egyik F1-es amerikai nagydíj alatt RTL-en mondták a kommentátorok hogy már hetek óta magyarázták a tv-kbe meg itt ott az amcsiknak az F1 szabályokat.
  • Airbus A380
    Azért ehhez hasonlítják mert itt az F1 a király a minden a csúcs. (nekem a MotoGP)

ami szerintem mindenképp taccsra teszi a széria európai hódítását,az a 4 óra..

Sokan velem 1ütt még a másfélórás F1-en is elalszanak a délutáni közvetítés alatt hát akkor a hajnali NASCAR-on ami 4 óra,,,, (bár becsületére legyen mondva a sport tv-nek mindig megismételték a vasárnapi versenyt általába 1 hét múlva vasárnap reggel 9 körül, én ezt néztem.)
  • Airbus A380

A magyar emberek egyébként sose fogják ezt megszeretni. Sőt az europaik egy jó része..
    épp ezt írtam én is. Ahhoz hogy szélesebb körbe értelme legyen közvetíteni érdeklődés is kell jó lehet egy bizonyos százaléknyi EU állampolgárt leköt de a nagy többséget nem. És ez így nem éri meg....
  • Jeff Gordon
    A sport1 valóban jó volt,emlékszem voltak sms kérdések,mármint a nézők írtak be,elég sokat,és mindegyikre válaszoltak,ugye idő volt bőven... De mégis,valahogy akkor azt érezte az ember,hogy mégis az emberek mutatnak hajlandóságot,hogy megismerjék ezt a szériát...
    Mondjuk az jó kérdés,miért az f1-hez hasonlítják,lehet azért,mert mindenki azt ismeri,egyébként ami szerintem mindenképp taccsra teszi a széria európai hódítását,az a 4 óra.. Az európaiak nagy többsége egyszerűen nem akar ennyi ideig versenyt nézni,szerintem.Mondjuk mentségükre legyen mondva,azért eléggé rossz időpontban van,európai idő szerint,tehát azért az is érthető,hogy nem mindenkinek van kedve vasárnap hajnalban négy órán keresztül versenyt nézni.

szerintem ez pont jó így ahogy van,csak még kéne egy Mo-i élő adás,és teljesen jó lenne..
  • gordon 24
    Hát igen nálunk is külön dijas sajnos.. Én havi 3000ft fizetek érte..
    Hát ez van.

A szabályok:D
    Hát igen.. Én vagy 10 éve nézem és még mindig van olyan ami nem 100% ig tiszta.
    És miért van ez?? Hát azért mert francia adón nézem:D Amikor a sport 1-2 közvetítette elmondtak egy pár dolgot, de sajnos nem mindent.

A magyar emberek egyébként sose fogják ezt megszeretni. Sőt az europaik egy jó része.. Nem tartják ezt nehéz dolognak. Mindenki az f1-hez hasonlitja, ami tök logikátlan. Több okból is.
    1 semmi köze hozzá mivel hogy ez stock car.
    2 nem egy európai személéletű versenysorozat..

Ugyanakkor érdekes módon elég sok mindent utánozni próbálnak innen:D
  • Airbus A380
    Hát igen de a nevezett csatorna a mi szolgáltatónknál pl különdíjas.....

Lehetitt is megszeretnék ha v-mi szélesebb körbe elérhető csatorna adná no meg bele rágnák a szabáyokat az emberek szájába.

Bár úgy tudom amerikába meg a F1-et nem komázzák.
  • gordon 24
    Nem hiszem! Sőt!

Ahogy Peet is irja. Az Abmoteurs minden futamot élőben ad. Világ viszonylatban 3-dik 4-dik helyen van . Szóval magyarországon kicsi a nézettsége.
  • Jeff Gordon
    én úgy tudom,hogy a franciák élőben közvetítik,de efelől Petya biztos pontosabbat tud mondani.
  • Airbus A380
    Ez az érdektelenség asmúgy egész Európába megvan ?