17903
-
Holly #820 .....eeeeeeeeees az a "sanda" tekintet!!!!!!!!! Tok yooooooo!!! -
#819 hahhh, délután még azt mondtad, hogy majd csak holnap délelőtt tippelsz... nem bírtál már magaddal, mi? :)
én viszont nem kapkodom el, megfontolom a dolgot, mert jó lenne már egyszer eltalálni a győztest! -
#818 Tippem Homestead-ra.
1.J.Gordon
2.K.Kahne
3.M.Martin
4.J.Johnson.
5.J.McMurray
6.J.Nemechek
7.D.Earnhardt Jr.
8.G.Biffle
9.B.Labonte
10.E.Sadler
-
#817 10-en a kupáért!
-
#816 "...akkor legyen Martin." A végzet szóljon belőled :)
-
Totya000 #815 Top10 tippem Homestead-Miamira:
1.Harvick
2.Mayfield
3.R.Wallace
4.Nemechek
5.Marlin
6.J.Burton
7.McMurray
8.Edwards
9.Riggs
10.Martin -
Totya000 #814 Én Busch és Johnson gyozelmet hasonlo, kozepes orommel fogadnam.
J.Gordonnak meg ennyire sem orulnek. Mark Martin, ha odaerne a vegere, az lenne a legjobb.
Jr. bajnoki cimenek es csak annyira orulnek, mint Johnsonénak vagy Buschénak.
Szoval, ha mar Mayfield es E.Sadler, a ket kishal mar eselytelen, akkor legyen Martin. -
#813 jajj, csak ne Busch! -
#812 Ohh ez kicsit nagy lett,elnézést mindenkitől!
De ez most,vagyis a végkifejlet róluk szól.
Busch,Johnson,Gordon!
Holnap este minden eldől!
-
#811 -
#810 Jó hangulat jellemző a nagy vetélytársak között.
Ki nevet a végén?
-
#809 Ja, hát nem vagyok én evesződve, csak hát ugye dolgozgatik, jövik-menik, oszt hát az ótóveseny meg a számtógép néha csak a többedik. Na de most maj pótótatik. -
#808 Üdv Mindenkinek! Kissé elvesztem pár napra megint, de nem tudtok megszabadulni tőlem! Az előző futam kapcsán még nem reagáltam semmit.
Jó verseny volt, bár kicsit igazságtalannak éreztem, hogy Robby Gordont megfosztották egy jó eredménytől, amikor pont befogta körhátrányra a mezőny, miközben valaki meg beállt a pályán. A versenybíróság pont annyit várt ki (nem keveset, majd 2 kört), hogy a 31-es megkapja a körét, aztán azonnal jött a yellow flag. Egy percig sem állítom, hogy ez szándékosan alakult így, nyílván elfogult is vagyok, csak ez azért eléggé visszavette a verseny közbeni hangulatomat.
Ami a tippemet illeti, Kahne a végén majdnem odaért, de sajnos a taktika - ha csak kicsin múlott is - de nem vált be. A végére elöl maradt, de addigra annyira le voltak már kopva a gumijai, hogy nem bírta tartani az őt üldözőket, viszont még így is szenzációsan ment és ha kockáztatva is, de Top5-be tudott kerülni.
A teljes futamon sztem Jeff Gordon dominált leginkább, megérdemelte volna a győzelmet! -
#807 Nagy meccs várható vasárnap!
Go Gordon!
-
#806 Egy pici meglepetésre Busch nyerte a kvalifikációt,így ő indul az első helyről.
Gordon 5.,Míg Jimmie Johnson 39. lett.
-
#805 Jimmie is készül,nagy esélye van.
-
#804 Dale kicsit fura képet vág,nemigazán ment neki az edzés,és egyre távolabb az esély a bajnoki címre.
-
#803 Gordon a szerelőkkel társalog,reméljük rendesen összerakják a gépet!
-
#802 Egy kis sajtótájékoztató az esélyesek részvételével.
-
#801 Megvolt az első edzés,az esélyesek kötül Gordon volt a leggyorsabb,(4)majd Johnson,(9)és Busch.(14)1mp volt Busch hátránya Gordonhoz képest,Jimmie meg kettejük között.A kvalifikáció még hátravan. -
#800 Remélem utána is azt mondom majd, hogy vártam :) -
#799 Szóval eljött a hétvége!!!
Még 2-őt alszunk és indul a nagy,mindenteldöntő futam!
Már nagyon várom,s gondolom mindenki!
Go Gordon!!!! -
#798 köszi, csak szerencsém volt -
#797 Köszi :) -
Holly #796 Merre vagy uuugy elsuppedve? -
Holly #795 Amugy Gratula! A "tudasodhoz" -
Holly #794 Rad erdemes lesz odafigyelni! Te tudsz valamit... -
Holly #793 A Holgyeket illett volna elore, kedves Spock-kom...
Aaaaa tobbi Holgy neveben nem tudok nyilatkozni...
Amuuuugy a kerdes yoooooooooo: illetve: "nem is rossz" Gordon! Ezt akartad hallani? En a magam reszerol
neki drukkolok... valtozatlanul. -
Totya000 #792 tölthető Atlanta a bittorrenttel. -
#791 THX:-) -
Totya000 #790 mar annyian vagyunk, hogy nem fer be az excel tablazat ide:-)
gratulalok Tihynek es ChevyG-nek!
reklamaciokat szivesen fogadom! -
Totya000 #789 Mr.Spock:8 átlag:5,63
Totya:4 átlag:4,94
Holly:5 átlag:6,23
Tihy:12 átlag:8,6
Laffite:6 átlag:5,0
ChevyG:11 átlag:11 -
#788 - egy négyszeres bajnok idegeivel nem lehet gond, az biztos, hogy simán lekezeli ezt a helyzetet is
- Johnson esetében már nem vagyok ebben teljesen biztos
- Busch, mintha az utóbbi versenyeken többet hibázna, na meg persze az ág is húzza.
Amiről még nem eset szó az is kérdés a csapatok többi tagjai milyen lelki állapotban állnak majd a fal mellé, akár ők is eldönthetik a bajnok sorsát.
Szerintem ők hárman lehetnek bajnokok. -
#787 úgy érzem a Dale Jr már elég hátrányos helyzetbe került, de még bízok!!!:(((((
Csunya lenne ha a Busch lenne a bajnok! Másokat birok, Gordont, stb. Szerencsére akit nagyon nem annak esélye sincs!:))))) -
#786 Igen ezt ismerem,jó oldal.
Srácok és holgyek!Valyon mit hoz az utolsó futam?
Ez egy körkérdés akar lenni,ki mit jósol tippel,idegállapot,technika,szóval ki nyer,ki lesz a bajnok?
-
#785 :)) -
#784 semmit, csak tul gyors voltam:)))) -
#783 ezt pedig Man in Black - fanoknak!!! -
#782 Szigorúan Gordon fanoknak :) Jeff Gordon Scannerbytes (ha még nem ismernék) -
#781 Mit hiányolsz?