17903
-
#900 BUÉK Mindenkinek! -
#899 Kicsit? Csak neki! :D -
#898 Ezek a képek még az első teszteken készültek, de azóta már tudjuk, hogy Robby Gordon nyerte a Dakar 2005 prológját! Ez persze sokat nem számít, hisz csak egy rövid, bemutatkozó szakaszról van szó és összetettben nem hiszem, hogy sok esélye lenne a végén a legjobb 10-be bekerülni, de ezzel együtt is remélem, hogy mindannyian szurkoltok neki legalább egy kicsit a következő két hétben!
-
#897 Roberto nem pihen újévkor sem:
-
#896 Na hol van mindenki? :)
ritka alkalom: J. Johnson WRC autóban...
-
#895 utóbbi szériában lesz egy kínai autómárka is...
pártállami csapat, pártállami versenyszellemmel...?
sokat még én se tudok róluk, de ha így folytatjuk előbb-utóbb jön a kínai nascar széria :)) -
#894 bocs, utóbbihoz ez a jó link:
wtcc -
#893 ez sem nascar, de remélem lesz ez is olyan izgalmas, már nagyon várom!
wtcc -
#892 bár nem nascar, de egy nagyon jó hír...champ car -
#891 Akkor én is hitetlenkedtem, hogy hogyan lehet ilyenbe belehalni...
A filmből főleg a WC előtti élete érdekel, honnan is jött és hogyan vált azzá amivé. -
#890 Megtekintettem,jó kis film lesz,főleg nekünk akik szeretik a Nascart.
Egy legenda élete,amely sajnos tragikus véget ért.
Érdekes amikor láttam a balesetet nemtűnt annyira komolynak és mégis.. -
#889 3 -
#888 kár hogy nem Jr van a hejjébe:((((
bruhuhu -
#887 Busch eléggé foglalkoztatják,a hétvégén Vegasban volt jelenése.
-
#886 Most elég ubiszezon van,de csak februárig aztán ismét indulnak a motorok!
Ilyenkor az a két,és fél hónap milyen soknak tűnik. -
#885 várom már a tavaszt, nincs semmi verseny... -
#884 Ohh Gordonról egy kép,az elején ottvolt,vagyis a fotó tanusága szerint. -
#883 A díjazottak.McMurray,Mayfield,Sadler,Kenseth,Newman,Stewart,Earnhardt,Martin,Johnson,Busch a szüleivel.
Gordon sajnos ágynak esett,így nemlehetett ott.
-
#882 jeff Burton a feleséggel,Kasey Kahne,a anyujával.
Jimmie J.is párjával,Kurt Busch a No1
-
-
#880 Tegnap este megvolt a Naskarünnepség.
Jó hangulatban telt,íme egy kis képdömping!
-
#879 Ey syívás,pedig nagzon vártam,hogy schumit lenzomja.
Jobbulást neki!
Jimmie megy majd ő megmutatja!
Go Jimmie,le az összes májer F-1-essel! -
#878 Rossz hír: Gordon nem tud menni a ROC-ra http://www.nascar.com/2004/news/headlines/cup/12/03/jgordon_flu.ap/index.html -
Totya000 #877 phoenix is toltheto -
#876 Igenigen,töltöm már,tegnap nemakart elindulni,de ma megy,igaz lassan de jön. -
Totya000 #875 http://www.f1racingworld.com/details.php?id=439 -
#874 Ma ismét megnéztem a verseny végét,nemsemmi volt.
Busch rendesen megizzadt,elfáradt.
Milyen lelkierő kellett,hogy kibírja végig a nyomást,sikerült neki.
Most pihizhet,és költheti a nemkevés 5millió dollárt amit kapott.
Jövőhétvégén lezs a Párizsi gála,azt adja az abmoteurs ahogy néztem a műsorát,és lesz éves Nascarösszefoglaló is 2 részben.
Egy kicsit pihenünk,és indul az új szezon Daytonában! -
#873 Jó verseny volt nagyon,és tényleg igazi sportszerű nagy küzdelem.
A végén láttam már,hogy Gordonnak nincs esélye,hiába nyomta,amikor 4.volt és sehogysem bírta utolérni Newmanékat,akkor már elkönyveltem.
Jimminek nagyobb sanszot adtam a végén,ha Biffle nemmegy annyira,ő is eldönthette volna,véletlenül lemarad az utolsó körben,de nyomta,ynerni akart és kész.Ninsc susmus meg megbeszéljük ,átengedjük az első helyet mert kell a pont.
Hogy küzdött Jimmie,meg Gordon egymással is amikor fej fejmellett mentek,egy picit tartottam hogy mindketten elszállnak.
Igazi versenyzők mindannyian,ez az életük,és nagyon jólcsinálják.
Nemkellenek dollárszázmilliók ahhoz,hogy egy csapatot üzemeltessenek és így is mekkora versenyeket lehet rendezni. -
#872 Hát mit mondjak... Ez a verseny méltó volt a bajnoki cím eldöntéséhez, mint ahogy a végjáték is méltó volt magához a Nascárhoz. Iszonyat, hogy mennyire kevésen múlott az összetett sorsa és a legdrámaibb az volt, hogy akár a legeslegutolsó körben is alakulhatott volna másként az első 3 sorrendje összetettben! Tényleg haszálon múlt minden.
Busch szerintem megérdemelten nyert, kiharcolta magának, de ami fontosabb, borzasztó okosan hajtott. Először a kerékanyái csavarodtak le, aminek következtében a fenn maradó anyák nem bírták el a kereket és a jobb első felni belseje egyszerűen széttört. Ezután nagy nehezen visszajött, de utána meg a csapat bénázta el a tankolást... Komolyan nem hittem volna, hogy ezekből a bakikból még vissza lehet jönni.
Az teljesen igaz, hogy F-1-ben manapság már nem látható sportszerű küzdelemben ért véget a verseny, pedig itt nem sokból tartott volna Busch esélyeit elintézni egy "véletlen" versenybalesettel. Győzött a fairplay és győztek a nézők, a sportág - így kell ezt csinálni! -
#871 "Persze azt nem hagyhatom ki, hogy magamat ne basszam le!" De csak óvatosan, az ilyesmi nem vezet semmi jóra :) -
Totya000 #870 Race Tippek
MrSpock Totya Holly G.H. Tihy Laffite ChevyG
17. 8 5
18. 7 5
19. 5 6
20. 3 7
21. 8 8 7
22. 6 5
23. 4 6
24. 6 4 5
25. 4 4 5 4
26. 5 5 5
27. 6 3 8
28. 8 2 10
29. 3 7 4
30. 4 4 3
31. 6 7 11
32. 7 3 5 5
33. 3 5 10 6 4
34. 6 4 9 9 5
35. 8 4 5 12 6 11
36. 4 5 6 6 6 6
összesen111 94 87 4 49 21 17
átlag 5,55 4,95 6,21 4,00 8,17 5,25 8,50
gratulalok minden resztvevonek!
en nem szeretnek gyoztes hirdetni, mindenki vonja le a kovetkezteteseket.
Persze azt nem hagyhatom ki, hogy magamat ne basszam le!
Reklamaljatok ám, ha van valami!
-
Totya000 #869 36. futam tippjei igy sikerultek:
MrSpock:4
Totya:5
Holly:6
Tihy:6
Laffite:6
ChevyG:6
reklamaljatok, ha valamit elszamoltam! -
Totya000 #868 nem sokara elkeszitem a tippverseny vegeredmenyet. -
#867 Chevy RULZ:) -
#866 Az újoncok versenyét Kasey Kahne nyerte,elég nagy fölénnyel,és persze az autógyártókét a Chevy. -
#865 Így a bajnokság izgalmasabb lett,bár lehet vitatkozni,hogy aki nyer,az miként,s hogy,sok szerencse is kell.Az utlsó 10 futamon már inkább vigyázni kell ne essen ki valaki,még ha nem is nyer.A szezonban meg úgymenni hogy a 10-be bekerüljön,aztán bármi megtörténhet.
Itt megnézve azért eléggé nagy hátránya lett volna Buschnak.
Szóval az izgalmaknak jót tett,és jól szórakoztunk a verseyneken.
Mi akik szeretjük a Nascart teljesen mindegy,mert a verseny a lényeg!VERSENY!Igazi sportszerű küzdelmek,nagy győzelmek. -
#864 Hagyományos számítás szerinti sorrend ez lett volna:
1.Jeff Gordon :5042
2.Jimmie Johnson:-47
3.Dale Earnhardt Jr.:-173
4.Kurt Busch:-247
5.Tony Stewart:-341
6.Mark Martin:-445
-
#863 Igen láttam,bár még szinte semmi nincs fennt.
Jólenne ha minél többmindent felraknának az idei szezonból,főleg az eleji versenyeket.Messze van február,már hiányoznak a versenyek,a hétvégi program. -
#862 Újra üzemel az F1RW! -
#861 Egy nagy puszi a kupának!