17903
-
#1060 tippem hétvégére:
01 - Kasey Kahne
02 - Ryan Newman +0.156 mp
03 - Kurt Busch
04 - Jimmie Johnson
05 - Jeff Gordon
06 - Dale Earnhardt Jr.
07 - Tony Stewart
08 - Matt Kenseth
09 - Elliott Sadler
10 - Mark Martin -
Totya000 #1059 jovo hetvegen csak extra jatek lesz a Busch szeriaval kapcsolatban. -
Totya000 #1058 en is varom a kvalifikaciot, azt hittem penteken lesz.
jovo hetvegen nem lesz verseny, ha jol lattam.
-
#1057 Eljött a hétvége!
Holnap ismét futam,és nemkevésbé gyorsnak,és izgalmasnak ígérkezik.
Ahogy az edzéseket elnéztem volt pár meglepetésember,na de még hátravan a kvalifikáció.A tippjeim már megvannak,de megvárom az estét,hogy a bónuszra is képben legyek. -
#1056 Üdv!
Egy kis OFF, ne haragudjatok érte
A diplomamunkámhoz kellene kitöltetnem jópár kérdőívet. Az emberek motorolaj és kenőanyagvásárlási szokásait próbálom felmérni. Megtennétek, hogy akinek van autója az kitölti ezt nekem. Nagyon jó lenne és nagy segítség is. Azért gondoltam, hogy itt is feldobom a témát, mert gondolom Ti azért értetek hozzá és nagyjából képben vagytok ezügyben. ;-)
Kérdőív
A kitöltött kérdőívet a [email protected] -ra küldje el aki esetleg hajlandó kitölteni.
Előre is köszönöm a segítséget és bocs az OFF-ért
-
#1055 Én valószínű kvali után fogommegtenni,mint általában minden tippet,bár már kirajzolódott a top 10 körvönala,az erőviszonyok alapján. -
Totya000 #1054 Igen, ha valaki nem tud kvalifikalni, arra nem kell tippelni.
Ha meg mar tippeltel kvalifikacio elott, akkor nem veszem figyelembe majd.
-
#1053 erre az extrára a tippem:
1.Robby Gordon #7 = -2kör hátrány
2.Kevin Lepage #37 = körhátrány nélkül fut be
3.Terry Labonte #44 = -3kör hátrány
4.Hermie Sadler #66 = -6kör hátrány
5.Morgan Shepherd #89 = -72 kör hátrány -
#1052 akkor most a kvalifikáción elvérzőkre nem kell tippelni? -
Totya000 #1051 oké, allando extra a Margin of Victory! -
#1050 Húú jó kis tippeket találsz ki!:-)
Szerintem a telitalálatért 100 pontot is lehetne adni:-)
Nade majd tippelünk,ja és a margin victory az lehetne állandó?
Az egy jó,úgyis tippel a top 10-re az ember,akkor már odaírja hogy mennyivel.Rohamosan közeleg a hétvége!!! -
Totya000 #1049 http://www.nascar.com/races/cup/2005/2/data/entry_list.html
itt van a 49 nevezo a 2. Nextelre.
250 koros verseny lesz.
Extra jatek:
Hany kört tudnak megtenni a kovetkezo versenyzok?
(ha nem tudná valamelyikuk kvalifikalni magat, akkor ő nem ervenyes majd)
1.Robby Gordon #7
2.Kevin Lepage #37
3.Terry Labonte #44
4.Hermie Sadler #66
5.Morgan Shepherd #89
1 pont minden legkozelebbi talalatert.
Telitalalat: 5 pont
Jo szorakozast!
A futam top10 termeszetesen a főjatek!
-
#1048 minden jobb és emberközelibb mint az f-1... -
#1047 Igen sajnos ez így van,1 van de azt is 23-kor elveszik.:-(
Ahogy elnéztema versenynaptárt nemsok jót ígér.
Egyébként most megnéztem a futamot,vagyis a bevezetőt,bírom az ilyen felvételeket,egy kicsit ráhangola versenyre,valamelyest belepilanthatunk a pilóták életébe,ahogy Rusty otthon ül a tornácom,igazi redneck,Kahne-ék meg szörfözgeti próbálnak,és a kis show ami megelőzi a versenyt.Aztán az utolsó 50 kört néztem végig,és megkellmondani nagyverseny volt az tény.
20 kör volt,és milyen egybenvolt a mezőny,eléggé hajtottak.
Gordon jólbírta,visszavere Dale E.J.,majd Kurt Busch támadását is,pedig nagyon ottvoltak,aztán az utolsó körben meg Jimmie kis összecsapása Tonyval.Jó volt,jó szezon lesz ez is!
Díjátadáskor bírtam mikor Johnson,megbökdöste Gordont,hé.haver,,ittvagyok gratula..És gordon a leintést követő pittel való kummunikácója.ezt is nagyon jónak tartom,hogy verseny közben is hallhatjuk mit beszélnek a pilótaák a csapattal.Szóval sokkal,de sokkal emberközelibb mint a "nagy"F1. -
#1046 ...na igen, mi elvagyunk így, csak aztán meg csodálkozunk, hogy alig van olyan általunk is fogható tv-csatorna Európában, amelyik bevállalja a Nascar közvetítéseket :( -
#1045 Most átlapozván a magyar sportsajtót(NS) megemlítik egy pici kis keretben,hogy Jeff Gordon nyerte a Daytona 500-at.háromszoros győztes 1.5 millió$ kaszírozott.Ja és nagyonszoros befutóval,és még egy pici győzelmiképet is mellékeltek.Ez már haladás,képeket még nemigen láttam eme szaklapban.Na de jó is ez így,mi elvagyunk akik szeretik,és úgyebár nem az európai embernek találták ki a hótuncsi 200,rosszabb esetben 500 körös körbekörbeautózást. -
#1044 már le is szedtem... hajaj, akkor nekem oda az előnyöm az extrajátékban, nem tippeltem a kvalifikációra! na sebaj, majd legközelebb, nagyon az elején vagyunk még az idénynek, hagytam nektek egy kis pontelőnyt -
Totya000 #1043 http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls
remelhetoleg innen le tudjatok tolteni az 1.0-s valtozatot. -
#1042 aszta... ezt eddig meg se néztem, most sikerült alaposan meglepődnöm -
Totya000 #1041 Daytona 500 top10 tipperedmenyei:
1.MrSpock:9 pont (J.Gordon 1. helyet eltalalta)
2.ChevyG:7 pont (T.Stewart 7. helyet eltalalta)
3.Tihy:5pont
3.Holly:5pont
3.Laffite:5pont
4.Dougie:4pont
4.Totya:4pont
reklamaciok johetnek. -
Dougie #1040 de a többiek egész jól tippeltek erre -
Dougie #1039 1 pont is pont... -
Totya000 #1038 a Margin of Victory tippek eredmenyei:
Laffite: 5 pont (0.023)
Tihy : 4 pont (0.041)
MrSpock: 3 pont (0.100)
Totya : 2 pont (0.132)
Dougie : 1 pont (0.259)
-
#1037 Nana!!! mi ez az off itt?Kéremszépen,e szónak itt nincs helye!!
Már várjuk az eredményeket,bár gondolom mindenki rápillantott,de azért jobb úgy összegezve.
Sajnos a torrent úgy belassult,hogy nem is jön szinte,pedig reménykedtem,hogy megnézhetem a végét,talán reggelre lejön. -
#1036 megint a foci... -
Totya000 #1035 9-re erek haza es meg ma mondom a tippek eredmenyeit.
-
#1034 akkor így már értem, de amúgy is érthető, hogy megugrott a dolog, hisz beindult a nagyüzem.
én is ránéztem, hogy kinek sikerült a tippelősdi, hát mit mondjak... nem ájultam el magamtól, ez most nem jött össze, te viszont beletrafáltál! egyébként is jó taktika mindig az összetettben is esélyes kedvencet írni első helyre, mert ha csak 5-6 futamot nyer egy évben, már az is 5-6 telitalálat :)
a WTCC topic is jó lenne ha nem halódna meg, bár veled így akkor már hárman vagyunk/leszünk, ami nem sok, de szerintem ez a Nascar se indult be könnyebben, ezzel még nehezebb dolgotok volt, hisz kevésbé elérhető a tv-ben és az oválos versenyeket a többség sajnos még mindíg nem értékeli sokra :( -
#1033 Nem csak odapillantottam,emlékeztem,hogy még 1000 alatt voltunk a szezon előtt,szóval nem a amennyiség a lényeg.
Csak jó,hogy többen vagyunk,és tényleg lehet jókat eszmétfutattni!
Jó a tippelősdi,Totya vezeti majd tisztességgel.
A te topicod is okés lesz,és ráadásul látjuk az összes futamot,ellentétben a nascarral(abmoteurs az ismert okok)
-
#1032 így vezeted a statisztikát? :)
remélem az én topicom is meglódul majdan, biztos többen jönnek majd, ha aktuális lesz az eurosport műsorán, és már kevesebbet mint 50-et kell csak aludni az első versenyig!!! -
#1031 Most nézem miylen aktívak avgyunk itt februárban,és még van hátra.
Ez a 114.hozzászólás,csak így tovább,most ,hogy többen vagyunk mégmozgalmasabb lesz.
Totyának:Szedem a futamot,most jön is rendesen,még ma talán beletudok nézni.(újrakeleltt regisztrálnom,de minden okés) -
#1030 Igazából nem bosszankodom, nálam a Nascar most csak ráadás, hisz Labonte-nek idén nincs igazán esélye a bajnoki címre, így én ebben az évben inkább a WTCC-re koncentrálok majd, ott kell nyerni a seatoknak és akkor elégedett leszek 2005-tel! :) -
#1029 Igen,egyből gondoltam rád,bosszantó az ilyen,mikor még be sem melegszik az ember máris kiesik.Jó verseny volt ez,persze én könnyen beszélek.Busch csak odaért,hihetetlen amit muzsikál,mindig ott van a dobogón,vagy nagyon a közelében. -
#1028 az idény első versenyén az első kieső ki volt...? hát persze, hogy a 18-as... :(( innentől kezdve kicsit kedvetlenül néztem a versenyt, ami gondolom érthető...
michael waltrip nagyon megérdemelt volna egy top 5 helyezést, sajnos a technika 39 körrel a vége előtt megadta magát
érdekesség, hogy a 166. körben még 32 autó volt egy körön belül, ebből is látszik, hogy a jó taktikusok azok voltak, akik a verseny első 3/4-ében a mezőnyben utaztak, vagyis kímélték a motort és a fogyasztással is spóroltak -
Totya000 #1027 hazamegyek isibol es megmondom a tipperedmenyeket!
toltheo mar a verseny F1RW-rol, ha valaki nem tudna. -
#1026 Ezt nemtaláltam el,de csak mert nem Tony lett a 2. -
#1025 Margin of victory: 0.158 seconds -
#1024 Szóval ez volt az idénykezdete,úgy nagyjából összefoglalva,szoros nagy verseny volt,de hát milyen is lesze,hisz ez a NASCAR!
További jó versenyeket minden fannak!!!
Go Gordon! -
#1023 A célban:Gordon,Busch,Eardhardt Jr.
Egy kis füdtölés Gordontól.
-
#1022 Együtt a angy 3-as,és egy kis üldözősdi.
Majd a finish lane!
-
#1021 Travis Kvapil& Mike Skinner,majd a pitben Kasey Kahne,Jason Leffner