17903
-
Holly #1140 Koszike Laffite! -
#1139 ...és természetesen mindannyiunk nevében Boldog Nőnapot Hollynak! -
#1138 ...Nőnap van, ennek alkalmából is bemutatom azoknak akik még nem ismernék a pályaversenyzés leggyorsabb hölgyét 2005-ből, aki az amerikai Indy sorozat első versenyén rögtön a 9. rajthelyet szerezte meg, bizonyítva hogy igenis ott a helye az Indy 500-on!
Danica Patrick
-
Totya000 #1137 mégsem rulez
MrSpock & Holly: 14-14 pont
ChevyG: 13 pont
Laffite: 12 pont
Totya: 11 pont
Dougie: 9 pont
Tihy: 8 pont -
Totya000 #1136 MrSpock Tihy Dougie ChevyG Totya Holly Laffite
14 8 9 13 11 14 12
ez pedig a 36 verseny top 10 tippek allasa 2 kör utan.
kopi-paszte rulez! -
Totya000 #1135 extra jatek allas:
Dougie: 20 pont
MrSpock & Tihy: 17-17 pont
Totya: 12 pont
Laffite & ChevyG: 11-11 pont
Holly:0 pont -
Totya000 #1134 33-an 'ertek celba' :-)
4-en tippeltunk
pontok:
Dougie:4 pont
Tihy: 3 pont
MrSpock: 3 pont
Totya: 1 pont
aki a legnagyobbat merte mondani, az volt a nyero.
grat Dougie-nak!!
33 celbaerkezo road course-on, ne semmi! -
Dougie #1133 Truex Jr. hozta a versenyt.
Akkor hogy is áll az extra tippverseny? -
#1132 Akkor már nem rajtunk múlik ;) -
Totya000 #1131 az igaz:-)
en a statusra gondoltam, vagyis, hogy running, accident, engine, stb lesz a vege a futamanak.
Most kezdodott a verseny, nem reg. -
#1130 Aki az összes kört teljesíti gondolom célba is ér:-) -
Totya000 #1129 nem a celbaeresre kellett tippelni, de a verseny biztos nagyon ott lesz.
-
#1128 Nemsokára kezdődik a Busch futam!
Ez érdekes lesz,hányan érnek célba,Tihy úgynézem,egyformát tippeltünk.-) -
Dougie #1127 Szerintem 24-en teszik meg majd az összes kört. -
#1126 Szerintem 22-en lesznek a lead lapben -
Totya000 #1125 Aki ilyet mond a NASCAR-ra, az meg nem latott vagy nem ertette meg.
Mert azert nem mindegy, hogy 3 szazaddal vagy 30 masodperccel nyer az elso.
És az sem mindegy, hogy 20-an indulnak vagy 20-an esnek ki egy balesetnel.
Es az sem mindegy, hogy az ev vegi bajnokot felszezonnal lehet tudni vagy fel perccel a szezon vege elott.
Az sem mindegy, hogy lehet tudni a top10-et vagy keptelenseg megtippelni.
és az sem..... -
#1124 Michel Jourdan,és Adrian Fernandez a két vendégsofőr.
-
#1123 R.Wallace,és R.Gordon!
Utóbbi talán szárnyakat kap?
-
#1122 Szerintem 22-en fognak!
Adrian Fernandez ynerte a Happy Hourt.Végül mexikói győztes lesz?
-
#1121 Na erre varrjatok gombot!
Az F1-es topicban a felvetésemre,hogy mivel megszűnt a kerékcsere nézzen nascart,mert itt van,ls izgalmasabb,mint egy egész F1-es szezon.
A válasza köv.:
"a nascar az SZAR.
unalmas.
néha van vmi, de egyébként elég marhaság
vezetői tudás se kell hozzá túl sok."
Na bumm!No comment!
Ez szerintetek látott már versenyt?Mondjuk az idénnyitó Daytonait?
Soxor nemtudom,hogy nevessek,vagy sírjak az ilyen beszólásokon.
Na mindegy egy kis szösszenet volt. -
Totya000 #1120 lol
szoval az en tippem:
17-en teszik meg majd az osszes kört. -
#1119 Nem bonyolítod,tippelünk mi mindenre,bár én nagyonnemvagyok otthon e szériában,bár azért figyelem. -
#1118 Úgy bírom a hozzászólásokat,elnézést az újaktól,de lehet csak énszoktam elolvasni a beírt dolgokat?
Lentebb beírom,a kérdésre,aztán pár comment után újra a kérdés,tényleg nehézelolvasni?
Persze szívesen beírok csak,ez is olyan lesz mint mondjuk a játéktopic,ahol 1 hónappal a megjelenés után,még mindig az a téma,hogy nemtudom elinítani. -
Totya000 #1117 nem szeretnem tulbonyolitani a heti extratippelest:
hanyan teljesitik az osszes kort?
-
#1116 AB Moteurs francia nyelvű motorsport csatorna. A Busch futamok pedig a Motors TV-n nézhetőek.
torrenten meg szedhetők a futamok legtöbbször már másnap F1RW-ről -
#1115 De akkor hol nézitek? Mi az az ab? -
#1114 Euro nemadja mert nincs rá lóvéja biztosan,de érdekes az ab-nak van?
De hát nézzük az euron a huszadrangú tenisztornákat,meg satöbbi. -
#1113 Megvan bocs,de hát tudod..na mindegy.
Tényleg durva volt az idítás,főleg amior már nemvolt semmi tűz! -
#1112 bocs mindenkitől, de szerintem ezen a hétvégén ennyi voltam,nem fogom szarul érezni magam csak azért, mert egyesek így akarnak népszerűek lenni, hogy másokat szekálnak...
a hozzászólásom sztem nem volt bántó, csak reagáltam a hirdetésre, amire kaptam egy télleg nem várt választ - ergo: kellemesen csalódtam a feladóban, mert a többség nem ilyen hozzáállással húzza be az ilyen reklámokat.
de a második emberke belépőjét nem díjazom, persze tudom azt is hogy ez a legkevésbé sem érdekli, hát engem se.
üdv mindenkinek, viszlát a köv. héten -
#1111 Ti hol nézitek ezt, Euro Sport? Egyszer anno néztem pár futamot, de olyan szar volt a magyar kommentár hogy téptem tőle a hajam. -
#1110 egyébként nem tudom min húztad fel magad annyira hogy lebunkózz egy vadidegen embert, ezt jó lenne ha megmagyaráznád - már ha télleg különbnek érzed magad egy ekkora bunkónál mint én ugye... -
#1109 Nyugi!Ne vitatkozzatok már,nemszeretném ha ebből állna a topic hosszú oldalakon keresztül!!! -
#1108 Jó nincs semmi gond!Gyere sűrűn,és csatlakozz,ha szereted a jó versenyeket!Mindenkit szívesen látunk aki szereti,vagy csak ismerkedni akar,de az a vég,mert függő lesz,és úgy várja a hétvégét,mint hívők a messiást!Egyébként sok sikert! -
#1107 én nem bunkóztam le senkit, és még csak arrogáns sem voltam, de ha van valami gondod, akkor privátba és megbeszéljük -
#1106 A francia Abmoteurs,általában este vasárnap 8-9 ,függ mikor kezdődik.
Mindet élőben,kivéve ha mondjuk magyaridőszerint hajnalba nyúlik,tehát a villanyfényes versenyeket,ezt másnap reggel szokták adni.
Csak sokunknál az a gond,hogy ott van egy felnőttcsatorna,ami 23-kor kezdődik,és így szinte sosem látjuk a futam végét.
Egyébként torrentről lelehet szedni a versenyeket.Alantabb olvashatod,ha végignézed a hozzászólásokat megtudhatsz egy csomó dolgot.
Tippverseny meg minden.
Akkor légy üdvözölve e kis társaságban,ami azért kicsit bővül,mert aki igazi autóversenyt akar nézni az NASCART néz!
Go Gordon!!! -
#1105 thx -
#1104 Még friss NASCAROS vagyok, mondhatjuk úgy is, hogy még nem is nagyon ismerem :), melyik TV csatorna szokta élőben adni a versenyeket, és általában kb. milyen időpontban? -
#1103 Ha valakit esetleg érdekel, akkor itt a homepage: :)
HAVOLINE Racing -
#1102 Tisztasor én ezzel tisztában vagyok. Nem is állt szándékomban többször betenni ide. Ezért elnézést is kértem. OFF-nak neveztem ugyan a dolgot, de szerintem a NASCAR-ban is kell motorolaj, az is az autó "alkatrésze". És ha valaki akkor a TEXACO az aki aztán nyom a latba a Havoline motorolajjal a NASCAR-ban. Részemről az affért lezártam, nem vagyok "bulizós" fajta, de ha írnak nekem arra válaszolok. :)
A békülés jeléül beszúrom amiről beszélek:
-
#1101 A hétvégén nincs futam,lehet picit ejtőzni,bár itt a Busch széria,ők útban Mexico felé.Először rendeznek ott versenyt,íme egy kis ízelítő az utazás szépségeiből.