17903
-
#1380 az opel és a szuzuki is GM!
Chevy-dévu -
#1379 jo lenne ha nem fikáznád a CHEVY-t! Most legalább auto gyár lessz a dévubol! -
#1378 jó, jó, csak kikívánkozott :) -
#1377 ott volt nálam is zárójelben a kérdőjel, más kérdés, hogy senki nem kötelezte a chevrolet vezetőit, hogy így bevásároljanak, ez a saját hülyeségük volt, most meg már ehetik amit főztek... -
#1376 Na azért én azokat nem nevezném Chevyknek, azok "Chevyi emblémával ellátott Daewook" max :) -
#1375 Teszek egy meglepő kijelentést:
Bobby Labonte idén nyilván megint nem lesz bajnok.
Amúgy holnap Talmának is szurkolhatunk a 125cc-ben, illetve délután WTCC világbajnokság, benne alfák, seatok, bmw-k, fordok, chevyk(?!), hondák, szal faja lesz, bővebbet a wtcc topicban... -
#1374 Dale 26. helye kellemes vagy kellemetlen meglepetés...? Az idei idényt tekintve inkább átlagosnak mondanám, nem értem miért ennyire gyenge a csapat - mert hát biztos nem Dale felejtett el vezetni. J.J. csapata valszeg erre a 37. helyre is nagszerű taktikát fog kidolgozni, Gordonom meg a tavalyi remek versenyek után idén folyamatosan az indulásért küzd - nem lehet kellemes, de sokat megélt már a pályákon, ettől biztos nem dől kardjába, lesz még jobb idénye is. -
#1373 Érdekesség még Dale JR. 26.illetve Jimmie J.37.helye.
Robby Gordon épp becsúszott a 43.-ra.
Nagyon kell vigyázniuk az esetleges tömegcrashokra. -
#1372 Jamie McMurray and Rusty Wallace megbeszélik hogyan is kellene menni az időmérőn.
-
#1371 Mark Martin 22.pozició.
-
#1370 Crew chief Jimmy Fennig and Kurt Busch
-
#1369 Jeff Gordon csak a 16. helyről indul,bár ezen a pályán nemsokat számít.
-
#1368 Scott Riggs nyerte a pole-t!
-
Totya000 #1367 sárga:13
körön belül:17 -
#1366 sárga: 16
körön belül: 21 -
Dougie #1365 10 sárga lesz
20-an körön belül -
#1364 Ezt elnéztem,az összes kört csak 15-en teljesítik!
Tehát :
15 sárga
15 -en teljesítik az összes kört. -
#1363 Máris a tippem,ehehz nemkell nagyon várni,hogy mi lesz a teszteken:
15 sárga
30-an fejezik be a versenyt. -
#1362 11 sárga lesz
19-en körön belül -
#1361 Tavalyi őszi befutó Jimmie Johnson!
Subway 500, Sunday, Oct. 24, 2004, at Martinsville
-
#1360 Ez egy jó kis tippelősdi lesz.
Kicsit pörgetni kell a fórumot,nagyon leül a hételejére,persze a hétvégén már a verseny,meg tippek miatt megy.Holnaptól már beindul ugye,aztán péntek,edzések,meg minden. -
Totya000 #1359 ha mar megindult a forum megint, akkor ime az extrajatek:
-hany sarga zaszlo lesz a versenyen?
-hanyan teszik meg az osszes kört?
jo jatekot! -
#1358 Hétvége Martinsville!
Ismét jó kis verseny lesz előreláthatóan,hasonló bristolhoz,bár reménykedem,hogy nemlesz olyan hosszú,és talán látjuk is végig.
Jelenlegi forma alapján Jimmie Johnson az esélyes.
-
#1357 Egy kicsit előreszaladok de május 21-én Nascar Challange lesz.
1millió$ a győztes markába!
-
#1356 nem is mondok semmit, csodálkoztam volna, ha bobby labonte végig tud menni... télleg lehetne 1 extra játék, "hány kört tud menni a #18?" :( -
#1355 :-)Nincs semmi vész,ügyes volt!:-)
Jó ez a csapatosverseny,az ilyen pályákra főleg!:-)
Mondjuk lehetne x-vs-y játék,mondjuk csapaton belül.
Na majd kiötlöd,én nemmerek tippjátékot irni,mert a múltkor is nagyon melléfaragtam.:-) -
Totya000 #1354 Megvedem Dougie-t, mert nem tudhatjuk azt, hogy nem jott-e ki neki mindre 18:-)
Ha valaki 10 ugyanolyan toto-szelvennyel nyer, akkor őt is inkabb ugyesnek mondanam.:-)
Meg nem tudom, hogy mi lesz Martinsvile-re, de ezt az extrat meg nehanyszor szeretnem elsutni a szezonban!
-
#1353 Így jött össze,mondjuk Duogie tippje úgymond nemvolt nagyon fair,bár nemvolt kikötve hogy nemlehet ugyanúgy tippelni,megközölte a versenyzőket,így nagy eltérése nemlehetett.Így kihasználva ezt a lehetőséget jólmérte fel a terepet,gratula!
Most megnézem hogyan is állunk!:-)
Már kíváncsian várom,hogy mit találsz ki Martinsville-re!:-) -
Totya000 #1352 http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls
nezegessetek, ha valamit nem vilagos vagy rosszul szamoltam (kizart:-)), akkor szoljatok be! -
Totya000 #1351 A Penske csapat atlagara tippeltunk a legjobban:
2-vel tertunk el atlagban.
A Robert Yates jo, es a Roush R. rossz szereplese miatt ennek a 2 csapatnak a tippjei voltak a leggyengebbek:
10-zel tertunk el atlagban.
Dougie 4 csapatot vitt
ChevyG 3-mat
MrSpock & Laffite 2-2 csapatot
Tihy 1-et
Totya egyik csapattippben sem nyert:-(
külön drakulacio Laffite-nek, aki a Penske csapat 17-es atlagat telibetalalta! -
Totya000 #1350 ÉS amire leginkább kivancsi voltam!
A csapatátlag extratippek (még kiszámolni es lepontozni sem volt egyszeru, nemhogy tippelni!
Remelem, ti is nagyon izgultok mar:-)
Tessék:
Dougie : 6 pont (bejott a csupa 18, gratulacio!!)
ChevyG : 5 pont
Tihy : 4 pont
MrSpock & Laffite : 3-3 pont
Totya : 2 pont (az ötletgazda beszopta)
-
#1349 Nemlehet mindig nagyonjól tippelni,meg persze igaz a sok baleset miatt nemjött össze senkinek sem,főleg ha aztnézzük,hogy általában kik estek ki a top 10-ből,mondjuk gordon,Martin,Busch,McMurray,általában ők odaérnek,és itt is talán beértek volna.
Na majd next week!Bár nemsok jót jósolok ott sem,mert nagyonsok kieső fog születni.
Marginra gondoltam sokat kell adni,mert itt simán szoktak nyerni,főleg hanincs mondjuk az utolsó körökben crash. -
Totya000 #1348 Margin of Victory eredmenyek (aki a legnagyobbat mondta, az volt a nyerő):
MrSpock : 5 pont
Totya : 4 pont
ChevyG : 3 pont
Tihy : 2 pont
Laffite : 1 pont
Dougie : lemaradt sajnos -
Totya000 #1347 főtipp a héten nem lett tul jo a sok baleset miatt.
4,4-es atlaggal ez lett a leggyengebb top10 tipp ebben a szezonban.
Tihy, ChevyG & Laffite : 5-5-5 pont
MrSpock : 4 pont
Totya : 3 pont
Dougie : sajnos lemaradt a tippelesrol -
#1346 ezt beszoptam -
#1345 Jó verseny volt,hétvégén Martinsville is kemény lesz.ott is lesz adok-kapok,crash,csihi-puhi,és remélem Gordon győzni fog! -
#1344 Például most te,jó reklám,mert megnézik na mi van oda írva,és máris beugrottak a csőbe! -
#1343 Még 1 fotó,jó ez a pálya!160000 néző volt.
-
#1342 A kupa aljára miért írnak? Azt ki szokta nézegetni? :) -
#1341 A kupával,és egy kis pezsgőzés.