17903
-
#1580 látom fáracc -
Dougie #1579 aki egyébként Robby Gordon, nem Robbie de mindegy -
Dougie #1578 mit akarsz a Vörös Csaba nem is volt olyan rossz, egyébként jellemző hogy a cikkbe egy versenyzőt említenek meg: Robbie Gordon-t mintha...... na mindegy...
félreértés ne essék én birom Robbie-t, tavaly előtt meg is nyerte mindkét road course versenyt, de ha ő a legismertebb akkor én nem tudom mit csinálok... -
#1577 viasatos közvetités
biztos láma komentátorok lesznek (jurosportosok akik voltak) -
#1576 Jó kis tippeket ötlöttél ki?Hogy jött ez a 26-30-helyes dolog?:-))
Persze tippelés menni fog!
Minden érthető és világos!
Go Gordon!! -
Totya000 #1575 nehogy megteveszd az uj jatekost!:-)
-
#1574 most mégsem számk kell, hanem XY -
Totya000 #1573 tehat az 1. extrahoz:
3 legjobb Chevy átlaga : XY lesz (egesz szamokat csak!)
3 legjobb Ford átlag...
3 legjobb Dodge.... -
Totya000 #1572 Extrajatekok a heti Nextellel kapcsolatban:
1.mennyi lesz az atlaga a 3 legjobb Chevynek, a 3 Fordnak es a 3 Dodge-nak? (3 szamot kerek ide)
2.fotipphez hasonloan: kik vegeznek a 26-30. helyeken. (5 nevet kerek, pontozas a top10-hez hasonloan)
A Főtippjatek es a szokasos extramargin is van termeszetesen!
Jó jatekot!
Kerdezzetek vissza, ha valami nem OK! -
#1571 Már babonábol se merem beirni TOP 3ba!
HAJRÁ DALE JR! -
Totya000 #1570 szerintem iden nem lesz gyozelme...
meg Talladegaban sem, ahogy ő a legeselyesebb normalis esetben. -
#1569 Tavaly így örült Dale,az idén még nemvolt sok öröme,talán majd most.Nagyon ráférne egy győzelem!
-
Totya000 #1568 mindent jol mondott MrSpock!
ma mar lehet nezni szerintem a kvalifikaciora jelentkezok nevsorat.
mar rajta vagyok az extrakerdeseken... -
#1567 tényleg 2006-os Daytonai V.I.P. jegyek?
Egyébként érthető minden +ugyis megfigyelem, hogy is zajlik a gyakrolatban
-
#1566 Remélem érthető de majd látod gyakorlatban is honaptól már beindul,de ha megnézed az eddigieket akkor máris okés a dolog.
Totyanak egyre több melója lesz.:-)
Jó a táblázat amit készít,részletes,megminden,évvégén meg díjátadás!
Jutalom 2006-os Daytona 500-ra vipjegyek -
#1565 Hétvégenként főjáték top 10!+ a margin victory ami állandó!
Extrák általábana qualy előtt.Totya találja ki,én egyszer csináltam nemjött be(nekem)
Ez minden lehet.Általában 3 extrakérdés szokott lenni.
A Főtippeknél a pontozás a győztes 5p.A helyezett eltalálása 3p.minden egyéb top10-es 1p.
Ha eltalálod a fulldobogót,meghajlás!:-)
Extráknál: tippelők száma szerint megy a pontozás ha legjobb vagy akkor mondjuk 6-ból 6-és így az eredménytől függ,tehát helyezés szerint.
Kb. ennyi lenne,Totya javíts ki ha nemvoltam elég részletes!
-
#1564 Üdv!
Jelentkeznék szívesen, a szabályokat viszont nem ismerem. -
Totya000 #1563 hi!
udv. itt!
Most akkor ezt vegyem jeletkezesnek a tippversenyre?
Ha igen, akkor a szabalyokat ismered? -
#1562 hát, ha gondolod.
bár a tippem annyira nem változna, ott lenne még Gordon, és Earnhardt
-
#1561 várj még. sztem várd meg a Q-t, és utána.
ez csak 8. mi TOP 10re tippelünk -
#1560 Tipp a Phoenixi futamra:
B Labonte
J Johnson
C Mears
M Waltrip
G Biffle
J Nemechek
Dave Blane
Scott Riggs -
#1559 -
#1558 azért nem kevés köze van a témához:
ez itt egy Dodge Charger Daytona. Az "Király" tudna dumálni rola sztem -
#1557 dehogy van ott!
tök más kategoria!
4 ajtós szedán! -
#1556 Én is üdvözöllek titeket.
Igazából örülök hogy sok ember szereti a Nascart magyarországon is
-
#1555 Majdnem elfelejtettem!Légy üdvözölve körünkben!
Sok hozzászólást kérünk,had pörögjön a topic!
McMurray jól megy,tavaly is ottvolt,csak épphogy nemérte el a chase-t.
Remélem idén odaér,na meg Kahne,mert szükség lenne a végjátékban a rutinos rókák mellett.Csak a gond az akkor ki ne jusson be!
Nagyonnehéz egy dolog.
Tuti ottlesz Johnson,Gordon,Busch,Newman,Biffle is odaér,Dale Jr.,Stewart,Martinnak is ott a helye,Sadlernek is,Rusty is talán,és Mayfield?Kahne?Nemechek?Harvick? -
#1554 Igen elég bosszantó,de nemtudok várni 2 napot,mert akkor a topic nemmenne rendesen,és ugyebár itt pillanatkésznek kell lenni,ha már gazda vagyok.
Szerencslére mostanában viszonylag jólesz a közvetítés,mert esti versenyek,azt másnap regegl látjuk,addig alszunk,úgyis vagy hajnalban lenne vége itteni idő szerint.Meg a Talladegai jó korai fél 1-es kezdéssel.Úgye 499-es és a leggyorsabb pálya belefér az időbe,na feltéve ha nemlesz mondjuk sok red zászló.
Könnyen elszállhatnak meg lehet tömegbukás,300 felett.
Bízom,hogy nem és egy baromi jó kis versenyt fogunk látni.
-
#1553 Ezt kicsit elnézem,mert charger,és a nascarhoz valamelyest kapcsolódik.
Egyébként az új nagyon ott van,nekem tetszik és relative olcsó is.
-
#1552 sztem nem volt elég hangsúly az "egyik"-en, de mi A Kedvenc? mert most már arra is kíváncsi vagyok... -
#1551 Ilyen nikkel és a Charger az egyik kedvence, na hallod... -
#1550 ez valami gyönyörű...
de vigyázz, mer a gazda haza jön reggel a munkából, meglátja hogy ez nem nascar, aztán a fejedre lesz koppincsolva! -
#1549 azért az új is nagyon ott van -
#1548 Charger az egyik kedvenc gépem! Természetesen nem az új...
-
#1547 heh, azért McMurray szépen feljött -
#1546 én meg ha látom, hogy tuti nem fér bele, akkor el se kezdem nézni, csak az ismétlést, amikor végig tudom nézni háborítatlanul. -
#1545 Ja, eszméletlen. Mondjuk én ilyenkor nem nézem meg a nascar.comon a végeredményt, hanem várok 1-2 napot, mig leadják ujra
Addig hallani sem akarok a végeredményről! -
#1544 nem csak te vagy így vele, múltkor spockkal is pont ezen dühöngtünk, hogy volt hátra éppen 3 kör a már négy órája tartó közvetítésből, és akkor kész, kapcs, és az ember ne legyen ideges... -
#1543 Na igen. Mondjuk az számomra enyhén idegesítő, mikor van hátra 10-20 kör, aztán annyi. -
#1542 azt nem az ab nyomja, hanem a kábelszolgáltatód, mivel nálunk meg priv.gold van, de amúgy meg prütykölés, szal egyre megy, nem a lényeget látjuk, holott ezeket a csatornákat rányomhatnák akármelyik balfék adóra, mint pl fashion tv... -
#1541 Lehetséges egyébként, csak a sok Yellow Flag miatt ezek a taktikák nem igazán derülnek ki, mert ugye 1-2 körön belül kimegy mindenki.
Jó lesz végre látni a Főnixi versenyt teljes egészében. Nem tudom miért jó ez az AB-nak, hogy 11-től feltétlenül a szar XXL-jét kelljen nyomni.