17904
  • Airbus A380
    Az hogy streamelve van az egy legális dolog ?? (bocs nem kötekedésből kérdem meg lehet hogy baromság de életembe nem néztem semmit streamről jóformán azt se tudtam mi az. )
  • Airbus A380
    De reálisnak taírtod te ezt hogy 100 ország veszi át a közvetítést (kb!!)

Eu-ban meg alig van.... úgy tudom nascar még bizonyos arabországokba is van közvetítve.
  • Airbus A380
    "A NASCAR tovább harcol a nemzetközi (az Amerikai Egyesült Államokon kívüli) piacokért, melyben nagy segítségére lesz majd Juan Pablo Montoya is, aki 2007-től a Chip Ganassi Racing-hez igazolt. Montoya a legelső Formula 1-es versenyző, aki teljes szezonra szerződött a NASCAR Nextel Cup-ba."

A wikipéldiából. nos hát szeretném én látni azokat a törekvéseket :D

Bár most vissza gondolva hülyeség hogyminden áron megtartják maguknak az amcsik hisz a sporttv-nek is eladták.

ők meg jól nem bírták fizetni.
  • gordon 24
    Persze, de egyébként globális nézettségben elég előkelő helyen van.. Asszem az első 5 ben található..

Az mondjuk igaz, hogy az amcsi háztartásokban majdnem minden 2-dikban megtalálható és ugye ez nagyon sokat emel a dolgon de az akkor sem rossz..
  • Airbus A380
    Jó ez igaz nem egy kategória.

Amúgy én 1szer valami 100 fölötti országszámot olvasstam hogy adják. De persze lehet hogy az a nfl bár nem hiszem mert nfl van európába is és amikor hallottam hogy a nascart hány helkyen adják még idegesdített is hogy európába mértnem
  • gordon 24
    Nem tudom én erről a csatornálról tudok csak, de hát biztos máshol is megy.. Ausztrália stb stb..

Nem tudom, igazából ha a NASCART nézed kis túlzással olyan mintha az opel astra kupát néznéd:D

Ez ugye egy amerikai bajnokság.. Igazából az Amerikaiakon kívűl "nem érdekel" senkit.. Persze ez nem igy van, de érted amire gondolok.

Az F1 az egy világbajnokság.. Sok ország pilótáival stb.. Az egészen más azért..

Ott van a V8 supercars.. Az is ugyan ez a szitú.. Egy ausztál bajnokság, ami egyre népszerűbb de mégis csak az..:D
  • Airbus A380
    Azt tudom de ennyí?

Egész európában ? és a világ többi részén ?

Nem érdeke a nascarnak hogy terjeszkedjen ? (legalábbis közvetítésben) Az f1 is egy csomó helyen van közvetítve
  • gordon 24
    Franciáknál megy. Az Abmoteurs nevű adó nyomja..
  • Airbus A380
    Amerikán kívül közvetítik még más országba is ? Vagy csak maguknak ? (meg esetleg kanada) én úgy tudom már nyitnak a világ felé tehát nem csak amerikába közvetítik.
  • N o N a m e
    jah, de szerintem sokkal jobb reklámokat csinálnak mint itt.
  • Airbus A380
    Amerikába mindenbe ilyen kegyetlen sok reklám van ?
  • N o N a m e
    én akkor szoktam élőben nézni amikor a TNT csatorna közvetíti. Akkor van egy TNT-s live stream, és 4-5 kameranézet közül lehet választani, akkor onboard kamerán keresztül végignézem a futamot, de hajnali 5-ig tart.
  • N o N a m e
    Engem csak a Sprint Cup érdekel, év elején letöltöttem a Nationwide és a Camping World Truck Series Daytonai futamát, meg is néztem kb 1 hét alatt az egészet :)
  • Airbus A380
    magyarul ez legyen e az amit éjjel is nézek. (szerintetek)
  • Airbus A380
    Akkor a 3 közül a sprintet tájoljam be magamnak amit mindenképp néznék ?
  • Airbus A380
    Az F1-en én már másfél két éve rendszeresen alszom. (délutáni alvó program) Sztem sok európai is bealszik a futamokon nem csak az amcsik.

" De ezt meg nem hiszem el,mert néha vannak rém unalmas sportok is,amiket műsorra tűznek (persze pl lehet csak nekem az), "

Az hogy kit mi érdekel az elég tág dolog sokan unalmasnak találják pl a teniszt de nem azok akik szeretik. Ők pl zokon vennék ha nem lenne, a snooker sztem unalmas de lehet másnak nem, na szal érted.

"vagy lehet nem éri meg nekik? " nem tudom én olyat is olvastam valahol hogy a nascar jogdíja meghaladta a sporttv teljesítőképességét és azért nem adják. (tehát magas a fizetendő) sokak szerint a kisebb sporttv-k nem bírják a jogdíjat kifizetni. EZ IS GÁTLÓ OK (kisebb sporttv-n értem pl a sporttv-t és a hozzáhasonlókat amik minden országba vannak a nagyobbakon meg az eurosportot és társait)

Sok európai szerintem uncsinak találná a nascar 4 órás futamait mikor csak körbe körbe mennek és nem történik semmi. Ezt látom a legnagyobb érvnek hogy itt EU-ban nem tudják meghonosítani. (szerintem) Úgy gondolom előbb nem a sprint cup-al kéne próbálkozni hanem a rövidebb nationwide-al azért valljuk be "kívülről" kb ugyanaz pl a kocsik .
  • Airbus A380
    ti mind3-at nézitek ?

Elég "vállalhatatlan" időpontban vannak ha mind 3 kategóriát nézzük. Azt hiszem még a sprint kupát összelehet hozni hogy éjszakázik az ember de ha mind 3-at élőbe akarja nézni az érdekes. :)))
  • Airbus A380
    igen tegnap éjjel én is már visszaszámoltam.
  • Jeff Gordon
    Nem,persze nem együtt vannak,legalábbis nem 100%-osan. A Nationwide pl ellátogat Kanadába is,a Sprint csak az USA-ban versenyez,és a Sprintben van a legtöbb futam,valamint azt kíséri a legnagyobb figyelem:)
  • Jeff Gordon
    Nem marhaság,de a hadseregnek nincs csapata. A US Army egy szponzor,furcsa nem?:) Különböző autókon volt eddig,most épp Ryan Newman-én van,aki a Stewart-Haas team versenyzője,de hadsereg már volt pl, Joe Nemechek szponzora is,tehát változó.
    Ami még hozzá tartozik,hogy nem csak a hadsereg,hanem a Nemzeti Gárda is szponzor,azt meg úgy találod meg,hogy National Guard,főleg Hendrick autókon.
  • Jeff Gordon
    Hát ez nagyon jó kérdés. Szerintem 2005-óta mindenképp megromlott a viszony,és látva mi történik idén az f1-ben,szerintem röhögnek a markukba a szérián,hozzáteszem,teljes joggal. Habár a rally mellett talán ez a két széria tekinthet vissza a legnagyobb múltra,azért mégis más,nagyban más,mindkettő másért jó, illetve volt,mert az f1 nekem mostanság már kezd nagyon nem tetszeni...
    Szerintem itt Európában nem viszonyulnak rosszul a NASCARhoz,csak nem ismerik, legalábbis a nagy többség, ami annak is az eredménye,hogy nem igazán adják az "elfoglalt sportcsatornák", vagy lehet nem éri meg nekik? De ezt meg nem hiszem el,mert néha vannak rém unalmas sportok is,amiket műsorra tűznek (persze pl lehet csak nekem az), és az is lehet,hogy a NASCAR pedig másnak lenne az,de mégis,azért kéne közvetíteni. Emlékszem a 2005-ös NASCAR szezont amikor adta a Sport1,rengeteg sms érkezett,kérdezték a különböző szabályok,hogy mi hogy merre,szóval azt se mondanám,hogy érdeklődés nincsen...
    Visszatérve a kérdésedre,én szerintem,ha egy amerikai megnéz egy f1-et elalszik rajta,mondjuk a legutóbbi futamon már kb európaiak is elaludhattunk volna... pedig minket állítólag érdekel. Mondok egy példát, Stewart tegnap a 31.helyről lett 2. Ez-az F1ben elképzelhetetlen lenne,hogy valaki második legyen mondjuk a 19.helyről, illetve van rá precedens,de szörnyen ritka.
    Szerintem nagyjából náluk úgy néz ki,hogy vasárnap délután,aki nem jut ki a futamra,leül a tv elé és megnézi a futamot,és lehet őrjöngeni,ha épp van egy szoros futam,vagy ha épp a kedvenc pilótád áll nyerésre,és ez teljesen jó. Amikor Gordon nyert Texasban,már én számoltam vissza a köröket,hogy intsék már le...
    kicsit el is tértem a kérdéstől,de sebaj
  • Airbus A380
    tárgytalan megtaláltam mikor mi van viszont most látom hogy van olyan hogy a

Sprint Cup a Nationwide és a Camping World

versenyek van hogy nem is egy helyen vannak. én azt hittem 1ütt vannak.

most a következő versenyhétvégén is a sprint cup Pennsylvania-ba van

a Nationwide pedig Nashwillben lesz.
  • Airbus A380
    Jó hírem van! A következő két verseny tök jó emberi időben lesz . :)

Most lehet marhaságot kérdek de mind a 3 versenykategória ugyanakkor kezdődik ugye ? (órában :) )
  • Airbus A380
    Egy kicsit off de talán nem baj ha megkérdezem, amerikába hogy viszonyúlnak az F1-hez? Gondolom kb mint itt Eu-ban a nascar-hoz itt ott ilyen olyan módon nézhető.
  • Jeff Gordon
    13.futam

Viszonylag papírforma volt az első 10 nagy része,így csak Mears ért különösebben sok pontot (22-őt), Totya el is találta,grat!
  • Jeff Gordon
    Autism Speaks 400 | Dover International Speedway

Mark Martin
    Martin Truex
    Carl Edwards
    Juan Montoya
    Greg Biffle
  • Derooy
    Autism Speaks 400 tipp:

Carl Edwards
    Martin Truex Jr.
    Brian Vickers
    Jamie McMurray
    Clint Bowyer
  • Totya000
    Dover 400 tipp :

Mears,
    Ragan,
    Truex,
    McMurray,
    Vickers.
  • MrSpock
    Dover

B.Vickers
    J.Logano
    M.Truex Jr.
    K.Kahne
    R.Sorenson

Egyébként már annyira felesleges tippelgetni,vagy bármi,itt csak a szerencse számít főleg a fél versenyeken.Persze azért megy a tipp.
  • 72TSanyi
    Hát Robotnyik nem gyengén nyomja..... Lehet, hogy ő az új mentalista???
  • 72TSanyi
    Dover-i tippjeim:
    C. Bowyer
    J. P. Montoya
    B. Vickers
    J. Logano
    S. Hornish Jr.
  • Airbus A380
    Most lehet oltári marhaságot kérdek de hogy hogy a hadseregnek is van csapata ?
  • Airbus A380
    köszi
  • N o N a m e
    KMPlayerrel.

Brian Vickers
    Elliott Sadler
    Carl Edwards
    A.J. Allmendinger
    Juan P. Montoya
  • Airbus A380
    help!

töltöttem le versenyt de valami mkv formátumba van ezt hogy a bánatba tudom megnézni ? HELP!!
  • gordon 24
    Dover

Newman
    Treux
    Kurt Busch
    Stewart
    JPM
  • Dietrich

Kasey Kahne
    Juan Montoya
    A.J. Allmendinger
    David Reutimann
    Kyle Busch
  • robotnyk
    thx :p

Dover

Kahne
    Vickers
    Allmendinger
    Edwards
    Truex Jr.
  • Jeff Gordon
    Akik játszanak a tippversenyben,a 12.futam eredménye:
    Race12
    Hát ismét gratula Robotnyknak,Joey Logano tipp nem kevesebb,mint 30 pontot ért:)
    Hétvégén ismét futam (szerencsére) ezúttal Dover 400,Doverben.Az élről Reutimann indul,úgy látszik jó lesz az a Toyota,az élmenők közül csak Johnson indul az elejéből,sok sikert minden tippelőnek!

Race Lineup

Pontozás alapja
  • Airbus A380
    ejnye bejnye... :)

én volt már mikor a tenisz miatt éjszakáztam vagy korán keltem. (sokak szerint nem vagyok komplett :D )