NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Greg Biffle
Mark Martin
Juan Montoya
Brian Vickers
Carl Edwards
The only speedometer is in your head.
Montoya
Martin
Biffle
Edwards
Vickers
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
egyébként frankón néznek ki ebben a fekete-fehér overálban+fehér kalapban:

Meg van az elsõ duplázónk,grat Robotnyk ismét! Mint egy hete,most is pontegyenlõséggel, most én szereztem ugyanannyi pontot mint te.A két tipp nem volt teljesen hasonló,de ugyanazokat találtuk el,így 3-3 találattal,a gyorsabb tippeléssel ismét neked adtam a fordulót.
Ez a futam kicsit szétrázta a mezõnyt,de még messze a vége!
Szóva:Nagyon hosszú böjt volt,hogy végre ismét gyõzelmet ünnepelhessen Jeff Gordon!Erre már nagyon vártunk,ezt írhatom azért többesszámban ugye?
Legalább ismét elhiszi,hogy tud nyerni,mert azért elég frusztráló lehetett 47 futamot letudni,kockás nélkül.

Go Jeff Go!!!!
A végére azért rendesen odaért.Dee ztmár tudjuk a Chase-ben is!A végén kell vezetni:-)Jeff eddig kitûnõ,és remélem tartja az egész szezonban és bajnok lesz!
Go Jeff Go!!!!
az, hogy Johnsson és Knaus hogy csinált második helyezett autót ma a 48ból, az egy külön történet. Martinsville sem volt semmi, de ez... 😊
Montoya,
Junior,
McMurray,
Newman,
Vickers.
Juan Montoya
Matt Kenseth
A.J. Allmendinger
Dale Earnhardt Jr.
Kasey Kahne
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Matt Kenseth
Greg Biffle
David Ragan
Jamie MucMurray
Mark Martin
Mark Martin
David Reutimann
Jamie McMurray
Carl Edwards
Jeff Burton
D. Earnhardt Jr.
M. Kenseth
D. Ragan
G. Biffle
B. Vickers
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
David Reutimann
Joey Logano
Marcos Ambrose
David Ragan
Paul Menard
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
David Reutimann
Joey Logano
Paul Menard
Kasey Kahne
Marcos Ambrose
Montoya
Logano
Kenseth
Reutimann
Allmendinger
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Érdekes forduló volt,jómagam 5 találattal maradtam alul,grt Robotnyk & Tsanyi 4-4 találatával szemben. A két tipp teljesen megegyezõ volt,így Robotnykot hirdettem ki végül is a forduló gyõztesének a tipp elõbb küldése miatt,de természetesen Sanyinak is ugyanennyi pontja lett.
Izgalmasan alakul a mi versenyünk is folyt köv egy hét múlva Texasban,ezek alapján
De szép volt na.. És sikerült is, jó meccs volt!
Downhill!!
Ez most atomizgalmas!!!Basszus hogy küzdenek már ott az elején!Van egy rossz érzésem,hogy nemlesz ennek jó vége,bár remélem igen!!
Hamlin elég agresszív!Nem anynira türelmes mint Gordon,és Jimmie is odaért.
Go Jeff Go!!!!
Downhill!!
J. Johnson
Denny Hamlin
Kurt Busch
Brian Vickers
Tony Stewart
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jimmie Johnson
Dale Earnhardt Jr.
Martin Truex Jr.
Denny Hamlin
Jamie McMurray
Kenseth
Burton
Sadler
Vickers
Harvick
Mears,
Montoya,
Junior,
Truex,
Biffle.
Dale Earnhardt Jr
Mark Martin
Jimmie Johnson
Tony Stewart
Denny Hamlin
J. Johnson
M. Martin
D. Earnhardt Jr.
J. Burton
R. Newman
Bowyer
Reutimann
Biffle
Vickers
Truex Jr.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Goody's Fast Pain Relief 500 | Marinsville Speedway
Jimmie Johnson
A.J. Allmendinger
Juan Pablo Montoya
Dale Earnhardt Jr.
David Stremme