17903
  • MrSpock
    Elliott Sadler-é a pole!
    Tony,és Jimmie előtt egy hajszálnyival!
    Nagy meccs várható az biztos!
  • Laffite
    15 játékost nem egyszerű versenyről-versenyre lestatisztikázni, de ha bevállalod, ám legyen! tényleg állat lenne!
  • Laffite
    ...na azért ilyesmire nem tudsz olyan könnyen rávenni :) de az tény, hogy a végére elkaptam a fonalat, bár nem hiszek benne, hogy olyan nagyon egyszerű lesz ezzel a pontelőnnyel hazaérni, mert a szerencse bizony forgandó...
  • MrSpock
    Milyen jó kis optimista vagy,én már lemondtam bármelyik győzelemről,inkább csak jó átlagot prudukálok.
    Szerintem ha mondjuk az utolsó 10 versenyzőt tippelnéd,abból tuti 5 top 10-es lenne 1 győztes meg 2 helyezett.Ezzel mindent elmondtam a szériádról.
  • Totya000
    Valaki ma nagyon laza!
    Nekem mindegy, hogy hol lesz, de jó lenne vagy 15 játékos jövőre.
    Állat lenne!
  • Laffite
    Ez miért nem elég nyilvános? Mindenki itt van aki itt akar lenni és jövőre is mindenki itt lehet akit ez érdekel - szerintem.

Amúgy az idei extrákkal semmi gondom nem volt, bár idény elején megtörtént, hogy egyszer nem tippeltem, azok a pontok nagyon hiányoznak, légyszi azt a kört is töröld! ;) Amúgy meg nekem teljesen mindegy, a végén úgyis megnyerem az extrát is! :)
  • Totya000
    jövőre nem lesznek ilyen gondok.
    Olyan rendszert dolgozok ki, hogy csak néztek öt-hat felé majd.
    Olyan Fantasy-NASCAR lesz itt vagy egy másik, esetleg nyílvánosabb helyen, hogy NA!
  • Totya000
    Nekem is jól ment a "sokpontos", de nem szeretnék év végén vitázni róla:-)
    Akkor szóljon az, aki ellenzi a "sokpontos"-játékot.
    A másik "problémás" extráról vélemény?
  • MrSpock
    A "sok pontosban"király voltam!
    Szerintem az összes extrát töröljük!
    Mindenki nézzem meg holvolt a leggyengébb és azt törölni kell,és úgy még érdekes is a tippverseny!
    Totya?!Nemlehetne a múltheti teljes versenytippet tötölni?
  • Totya000
    Extrajátékok a hétre:
    1.Hány Chase-es végez a top10-ben?
    2.Hány kört vezet a legtöbbet vezető?
    3.Harvick vs. McMurray?

Dougie válaszai már megvannak :-D :
    5, 42 és Harvick

A két vitatott extrajátékot pedig ünnepélyesen kihúzom majd a számolásokból ("autó összetörős"-t és a "sok pontos"-t), mert így döntött a versenybíró (én).
    Kifogással lehet élni.
  • Totya000
    Szerintem is a Mopar mindenféle tuning felszereléseket gyárt a Dodge-hoz, Chrysler-hez és Jeep-hez, de ehhez sajnos nem értek.
  • dodgecharger
    A MOPAR milyen szerepet tölt be a Dodge életében?
    Olyasmi tuningcég mint volt a Hondánál a Mugen? Vagy csak egyszerü Dodge-értékesítő cég?
  • Totya000
    Szegény Dougie:-(
    Mos meg az ő gépe szaraxik. Végakaratának megfelelően holnap lesz majd extrajáték. Nagy verseny lesz a hétvégén. (szombat éjjel, vasárnap hajnalban!)
  • Dougie
    Sziasztok, bocs mindenkitől de elromlott a gépem. Most a szervízbe van, így nem tudok tippelni stb. amint megjavítják akkor máris írok, de az bizonytalan hogy ez meddig tart...

Ellenben arra gondoltam, hogy mégse maradjak le a tippelésről, mégiscsak tippelnék: méghozzá úgy, hogy a verseny előtti pontverseny állása lenne a tippem (ezt most még pontosan lehet tudni, de jövő héten már vááltozhat és valószínű akkor se lesz még kész a gép...) remélem ez érthető
    továbbá: margin: minden versenyre 0,5 sec (amíg vissza nem térek)

és hogy az extrából se maradjak ki, az az ötletem támadt, hogy tippelnék arra is... hogy mégis hogyan? mindjárt elmondom... úgy hogy előre beírom a tippem, habár még a kérdést sem lehet tudni, és itt lép életbe Totya kreativitása (amire számíthatunk ugyebár...) tehát olyan kérdéseket kellene kitalálni amire esetleg az lehet a helyes válasz a verseny alapján amit beírok (remélem érthető)

extra tippek (most):
    1, 5
    2, 42
    3, K. Harvick

remélem érhető a dolog, és ha valakinek van valami tuti ötlete az extrára, akkor ő is beírhatja (bár Totyára számítunk...)

extra (következő):
    1, 149
    2, McMurray
    3, 0

többet nem írok, mert remélem hogy 2 és fél hét múlva már újra lesz gépem...

kiváncsian várom a kreatív extrákat (a számok lehetnek darabok, körök, sorszámok, rajtszámok, minden amit el lehet képzeni (de nem akarok több ötletet adni...))
  • Totya000
    ezzel nem vitatkozom, mert azt is tudom, hogy kitől fogsz innen kikapni : tőlem:-D
  • Laffite
    köszi! amúgy meg innen szokásom kikapni, úgyhogy még nem dőlt el semmi
  • ChevyG work
    Martin elég jól áll az I.R.O.C.-ban!
  • ChevyG #3963
    ezt láttam de nem olyan joo
  • Totya000
    top10 tipperedmények, Kansas :
    1.Laffite : 12 pont (két helyezés eltalálása, új egyéni rekord és tovább növelte előnyét, GRAT.!)
    2.Dougie : 9 pont (egy helyezés eltalálása)
    3.ChevyG : 8 pont (két helyezés eltalálása)
    4.robotnyk : 6 pont
    5.Tihy : 5 pont
    6.MrSpock & Totya : 4-4 pont
    7.dodgecharger : nem tippelt:-(

reklamálni szabad!
    http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls
  • Dougie
  • ChevyG work
    1 pár szép pikcsör:

• ChevyG #3959
    huhhuuu
  • Totya000
    Margin of Victory tipperedmények, Kansas :
    1.ChevyG : 7 pont (0,002) GRAT.!! új rekord? Volt már 0,001?
    2.Dougie : 6 pont (0,055)
    3.Totya : 5 pont (0,072)
    4.Laffite : 4 pont (0,161)
    5.robotnyk : 3 pont (0,302)
    6.MrSpock : 2 pont (0,401)
    7.Tihy : 1 pont (0,417)
    dodgecharger sajnos nem tippelt:-(
    sok sikert a gép rendbe rakásához, sajnos én nem tudok segíteni a témában.
    Reklamálni szabad!
  • Redvin
    kozepet ataludtam :)
  • Laffite
    látszik, hogy nem ez volt minden idők legizgalmasabb futama, alig van komment...
  • robotnyk
    telepített programra gondoltam

3.1es installer
    próba cseresznye
  • dodgecharger
    mármint melyik milyen program?
    A Windows installer, vagy akit telepiteni akarok?

/A Windows installer az egy alapszolgáltatás, gyakorlatilag egy szoftvertelepitő-pakk. Amit telepiteni akarok, nem fontos, ugyanis minden egyes programnál ezt írja ki. Richard Burns Rallítól kezdve minden olyan programig, amely ilyen telepítőkészletet használ./
  • Laffite
    őőőőőőőőőőő... talán egy format cé sokat segítene
    amúgy meg részemről passz
  • robotnyk
    milyen program ez?
  • dodgecharger
    vanmost egy ilyen problémám, bemásolom, hátha tudtok erről valamit.

program telepítés, majd ez az ablak fogad:

Windows Installer

Nem lehetett hozzáférni a Windows installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fordulhat elő, ha a Windowst csökkentett üzemmdban futtatja, vagy ha a Windows installer nincs helyesen telepítve. Segítségért lépjen kapcsolatba a támogató technikusokkal.

- Eddig ilyesmit még nem tapasztaltam, pedig egy pár win installeres fent van
    Mikor a Microsoft oldaláról akartam frissiteni ezt a Windows installert 3.0-ás verzióra, alkkor kiirta, hogy az SP2 alapbol tartalmazza, így viszont a probléma okát nem értem..
  • Laffite
    ja, ezt csúnyán benézted :)
    Wallace azért nem nyer, mert majd a kupát nyeri meg
  • dodgecharger
    pff..most tünik fel nekem, hogy nem is tippeltem.
    Martin győzött, itt az ideje hogy a másik öreg, Wallace is nyerjen:>
  • Laffite
    ja, a múltheti futamért nagy kár, hogy nem élőben ment le, sok új rajongót szerzett volna magának a szakág... ez a mostani szintén izgalmas volt, de talán kevésbé látványos.

Gratula Martinnak! Ugyanakkor kicsit szomorú vagyok Ash és Hamlin miatt, eleve nem volt sok esélyük egy jó szereplésre és ami volt arról is lemaradtak :(

sajnos a managerben borzasztót teljesített a négyesem, össze se mertem számolni a pontjaikat... :(
  • Totya000
    grat. Martinnak! Az enyéim is türhetően mentek.
    A héten lesz extra, de múlt héten annyit fordítgattam, hogy extrára nem maradt energiám:-(
  • Tihy
    igen, Roush megkérte maradjon még egy évig
  • ChevyG work
    2006bann vonul vissza?
  • Tihy
    azért jövőre még van esélye, ha idén nem jön össze
  • ChevyG work
    én is!, ha valaki akkor Ö megérdemli a kupát, és ennél szebb befejezésröl nem is állmodhat
  • Tihy
    Remélem ettől szárnyakat kap :)
  • MrSpock
    Gratula Martinnak!
    Sajnos a tippekben megint nemvolt jó hetem,de úgylázszik ez állandósul.
    Kb.úgyállok mint Kurt Busch a chaseben.