NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Race12
Hát ismét gratula Robotnyknak,Joey Logano tipp nem kevesebb,mint 30 pontot ért:)
Hétvégén ismét futam (szerencsére) ezúttal Dover 400,Doverben.Az élrõl Reutimann indul,úgy látszik jó lesz az a Toyota,az élmenõk közül csak Johnson indul az elejébõl,sok sikert minden tippelõnek!
Race Lineup
Pontozás alapja
The only speedometer is in your head.
én volt már mikor a tenisz miatt éjszakáztam vagy korán keltem. (sokak szerint nem vagyok komplett :D )
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Downhill!!
De ha élõben nézom mondom én is mindig azt nézem amit linkeltél..
Downhill!!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
de gondolom ti is hasonlón nézitek.
A nagyok futama még mindig kb 3-4 óra:)
Amit leírtál a futamok rendjével kapcsolatban,az nagyjából most is így van,néhány kivételtõl eltekintve,amikor például Szombaton van a Sprint Cup futam,de ez ritka.
felfedeztem ezt az oldalt és itt látom van nascar stream. link a kérdésem hogy ez megbízható / jó minõség ?
Mostmár csak másfél órás 1 verseny? régen mikor még adta a sportv a legnagyobb kategóriát akkor 3-4 óra volt az.
NASCAR Camping World Truck Series
NASCAR Sprint Cup
NASCAR Nationwide Series
Ez a három kategória van írva db-onként másfél óra idõtartamba.
Már csak ez a 3 kategória van ?
elnézést péntek van most néztem vasárnapra 4 óra idõtartamban van kiirva a NASCAR Sprint Cup
Most akkor meik verseny mikor van ? pls írja le v-ki ....
annó 5 éve asszthiszem a truck-ok versenye volt pénteken a busch szombaton és a nagyok vasárnap.
és boccs a sok hülye kérdésért de érdekel és ha minden jól megy akkor már követhetem is.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Kasey Kahne
Jamie McMurray
Dale Earnhardt Jr.
Brian Vickers
Carl Edwards
Juan Montoya
Mark Martin
Kyle Busch
Denny Hamlin
Kurt Busch
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Stremme,
Bliss,
McMurray,
Vickers,
Montoya.
Sam Hornish Jr.
R. Newman
B. Vickers
S. Speed
B. Elliott
-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Bliss
Vickers
Elliott
Sadler
Speed
Mark Martin
Juan Montoya
Kasey Kahne
Matt Kenseth
Mike Bliss
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Grt Robotnyknak ismét,Logano remek tipp volt:)
Jövõhétvégén All-Star hétvége,úgyhogy a következõ verseny máj 24-én,az már egy vasárnapi nap lesz:)
Earnhardt jr
Harvick
Kenseth
Biffle
Truex jr
Na bazze ez csak nem tegnap volt!:DDD
Downhill!!
Coca-Cola 600 | Lowe's Motor Speedway
Greg Biffle
Kasey Kahne
Matt Kenseth
Mark Martin
Marcos Ambrose
Mark Martin nyert:)
Vickers,
Truex,
Newman,
McMurray,
B.Labonte.
Kasey Kahne
Ryan Newman
Juan Montoya
Carl Edwards
Mark Martin
Matt Kenseth
Jamie McMurray
Greg Biffle
Mark Martin
Brian Vickers
Greg Biffle
Sam Hornish Jr.
Kyle Busch
Matt Kenseth
Mark Martin
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hát elgondoltam:D Mind1 végülis, igy is full utso vagyok:D
Downhill!!
Derooynak grt,fõként a McMurray tippért!
5 tipp érkezett idõben,Petya megnéztem a tied is,de egyikük se végzett hajnalban a top10-ben:)
Truex Jr.
Reutimann
Stremme
Speed
Bliss
Reutimann,
Junior,
Vickers,
M.Martin,
Stremme.
Dale Earnhardt Jr.
Brian Vickers
Mark Martin
Jamie McMurray
Kevin Harvick
Scott Speed
Mark Martin
Kevin Harvick
Brian Vickers
Greg Biffle
Reutimann
Newman
Vickers
Burton
Truex
Round9
Gratula Robotnyknak ismét!
Most is lesz futam,holnapi nap folyamán:)
Elég dúrva volt a vége,mint mindig,és azért szerencse,hogy a kerítés tényleg tartott! Edwards próbálta zárni az ívet nemjött össze.Így repült,csak majdnem tragédia lett belõle.
Végülis ezért is szeretjük a NASCART,mert utolsó pillanatig van verseny.
RP futamok?Nemsok van belõlük,de szinte mindenki ezeket akarná megnyerni.Az elején a Big One nemtett jót,mondjuk az sosem tesz.Itt a végén a 2 autó nagyonelment,pedig hogy szeretem a tömegbefutókat.
Grat Keselowski-nak!<#taps>#taps>
Go Jeff Go!!!!