17903
-
#4900 Már ujból él!Jó szorakozást hozzá! -
#4899 Hamarosan orvosolom a hibát! -
#4898 Daytona 500
top10:
1. T. Stewart
2. D. Earnhardt Jr.
3. C. Edwards
4. M. Kenseth
5. J. Gordon
6. J. McMurray
7. D. Jarrett
8. M. Martin
9. E. Sadler
10. B. Labonte
Margin: 0.100
-
72TSanyi #4897 És még valami!
Az utóbbi két tipp az enyém (TSanyi). -
#4896 Jah, és a Margin of victory: 0.240 -
#4895 Az én tippem (Daytona500):
1. J Gordon
2. T Stewart
3. J Johnson
4. D Earnhart Jr
5. R Newman
6. Kyle Busch
7. M Martin
8. M Truex
9. G Biffle
10. C Edwards
-
Carti19 #4894 'nem regisztrált oldal' -
#4893 már 21-en!
Remélem szerencsét is hozz nekem ez a szám..
ja a csapat neve:
Nicko Racing Team -
#4892 Üdv.
Daytona 500 tipp:
1. Tony Stewart
2. Jeff Gordon
3. D.Earnhardt, Jr.
4. J.Johnson
5. Casey Mears
6. Elliott Sadler
7. Mark Martin
8. Ken Schrader
9. J.Burton
10. Greg Biffle
Margin of victory: 0.112 sec
-
#4891 köszi -
#4890 hát ez ellég diplomatikus vot -
#4889 úgy ahogyan mondod, aki NASCAR-ban van az már rossz ember nem lehet :)
-
Totya000 #4888 Én az összes versenyzőt bírom, nincs okom nem szeretni egyiket sem. -
Totya000 #4887 Még csak a nascar-com-os trackpass-t láttam és ICQ-n mondták a történéseket, de ezekből is látszott, hogy elég agresszív verseny volt. Köszi a videót, alig várom, hogy megnézhessem a teljes Daytona 300-at. -
#4886 Kevin Harvick-ot nagyon nembírom. Pár éve a egy futam végén kilökte Jeffyt első helyről, Chicagoban talán.. nemtudom pontosan, meg már előtte se bírtam, valami Dale Earnhardt fan haverom utálta, aztán akkor én is, de mondjuk hülye okok miatt pl. hogy ő van a csapatában, szal' nem komoly, de azóta se bírom :) -
#4885 Sziasztok!
Ezt nézzétek meg nem semmi volt! http://users.atw.hu/dtap/NASCAR_BUSCH_2006_DAYTONA.wmv -
Totya000 #4884 mar sikerült neki. csapatnevre kattintva ott lesz felül. -
#4883 ezzel én is gondba vok
-
72TSanyi #4882 Srácok, én nem találom ezt az 'Edit entry settings' dolgot. Pedit át kellene írnom a csapatnevemet ebben az ESPN-es játékban.... -
STF0131 #4881 Pátyolgatom, már csak a zöld zászlót várják. :) Na meg én is... :) -
#4880 eddig letisztáztuk, hogy ki kit bír. beszéljünk arrol, hogy ki kit nem és MÉRT? -
Jupi1 #4879 Sorstársam :) -
Totya000 #4878 Még bőven időben vagy. :-)
Néha nézz be ide és az ESPN cspatodat is pátyolgasd. :-) -
STF0131 #4877 Daytona 500 tippjeim (ha még nem késő):
1. Tony Stewart
2. Jeff Gordon
3. Jamie McMurray
4. Carl Edwards
5. Martin Truex Jr.
6. Dale Earnhardt Jr.
7. Casey Mears
8. Ken Schrader
9. Denny Hamlin
10. Greg Biffle
Margin of victory: 0.05 sec
Előre/utólag is bocs ha ritkán vagyok, de nem szeretek spoilerbe (nem, nem ami az autókon van :) botlani, ezért amíg nem látom az aktuális futamo(ka)t addig nem nézek fórumokat/oldalakat. AB Moteurs-om sajna nincs, kénytelen vagyok a torrentre várni.
Mindenkinek jó szórakozást és szurkolást a hétvégére. :) Majd leszek... -
#4876 Gordon tavaly egyszerűen csak peches volt, így ő valóban odaérhet, de azt egyelőre nem látom, hogy Dale-nek mitől lenne esélye a bajnoki címre, mert a tavalyi versenyek 90%-án egyszerűen lassú volt az autó, lassú volt a csapat, rossz volt a taktika, szal én egyelőre örülnék már annak is, ha fixen megérkezne az állandó top 10 esélybe. -
#4875 megvédeném Kyle-t, szerintem nem agresszív, csak egyszerűen gyors... ha agresszív lenne, akkor fele-fele arányban jönnének a bajok és a sikerek, ezzel szemben például tavaly a Craftsman sorozatban 11 versenyen indult, a helyezései pedig:
1,1,2,5,30,7,5,1,3,11,6
más kérdés, hogy Daytona eddig egyik évben sem ment neki, de minden versenyzőnek van olyan pályája, amit kevésbé szívlel, ami kevésbé fekszik neki... -
Totya000 #4874 igen, a Busch testvérek elég agresszívan vezetnek. Ez lehet előny és lehet hátrány, de Restrictor Plate pályán inkább hátrány, szerintem is. -
Totya000 #4873 Szerintem mindketten Chase-ben lesznek, de egyikük sem lesz bajnok. -
Jupi1 #4872 Azt nem állítom hogy nem lesz jó az év során, csak szerintem túl agresszívan ment a shootouton, egy 43 autós tömegben ebből könnyen baj lehet. -
#4871 Jeff Burton győzelmének én is örülnék...
de sztem ez a szezon Gordon és Dale Jr. között fog eldőlni -
Totya000 #4870 Én valamiért nála látm azt, amit tavaly Stewartnál. Akkor bejött a tipp és a megérzés. Szerintem, versenyeket fog nyerni, Chase-es lesz. Ott már lehet, hogy nem fogja bírni idegekkel, de majd kiderül.
Tőlük szeretnék győzelmet látni idén : Mayfield, E.Sadler, C.Mears, J.Burton, D.Hamlin és Riggs. Legalább egyet-egyet mindenkitől. :-) -
Jupi1 #4869 Busch az első sárga okozásában lesz nyerő szvsz, a shootouton sem bírt magával, pedig ott csak 21-en indultak és egyszer 20 meg egyszer 50 kör volt nem 200 :)
-
Totya000 #4868 Kár a gőzért, E.Sadler, Ky.Busch és Hamlin lesznek a nyerő emberek az 500-on. -
#4867 gondotuk -
#4866 Iggen szerintem is:-)
Mármint a Daytonat illetően:-P
Egy ilyen finissel kiegyeznék vasárnap este is!
-
#4865 NOOOOOO! Természetesen az nyer aki tavaly! ;-) -
#4864 Bár lehet azért van mert mi tudunk valamit?:-)
Bár akár a Nextelből is lehetne tanulni,hisz soxor,egy jó átlaggal odalehet érni,semmi kockáztatás meg ilyenek,de akkor meg holmarad a játék?
Na majd meglátjuk!
Go Gordon!
-
Totya000 #4863 Margin of Victory tippet is kérnék. Köszi! -
#4862 -
Dougie #4861 azért az jellemzően megfigyelhető, hogy a "régi" tagok kicsit több rizikót vállalnak, az újak inkább tutira mennek - és mi lesz a vége? - az újak nyernek...
(azért remélem nem :))