17903
-
#5380 Na jó szevsztok én lelépek.Csá
Gordon -
#5379 Gondoltam, h örülni fogsz neki
csak tartsa meg ezt a formáját és akkor jó versenyekre számíthatunk, mivel Gordon is egyre jobb, Stewart is visszatért a top10be. -
72TSanyi #5378 Kyle Busch-ra gondoltam, ugye nem késtem el vele? -
#5377 nagyon jo látni Jr-t a top 10 ben (results-ban is meg a standings-ben is) -
#5376 Kahne nek ez lett volna karrierje 2.győzelme??? -
#5375 pont felcseréltem Gordonnal Kahnet 4.nek tippeltem Gordont meg elsőnek... -
#5374 -
#5373 nálam mindig van egy bust. ezen a héten egy 4-5-6, egy 15 és egy 31dik hely -
#5372 4 gigába azért beleférne 2 hosszú verseny :) -
#5371 Köszi. Leszetdtem Azuerust.Most honnan tudok letőlteni a nascar versenyt?
Ha ezt is megmondod király vagy.
Bocs Jeff Gordon de ő elöbb irt,de neked is köszi.
Meglesz a Chase. -
#5370 ráadásul ott lehetett volna akár Robby Gordon is, csak a gumigondjai miatt a végefelé zöld alatt pittelt, pedig 4-5dik hely környékén volt -
#5369 ESPN-en megfelelőt nyújtottam túlléptem a 700 pontot,talán megőrzöm az első helyet:-)Itt azért a top 10 avégén,mege gy (mégtöbb)szerencsével lehetett volna jobb is.Összességében elégedett vagyok,csak jólettvolna látni is:-( -
#5368 hát engem is meglepett néhány top10es. ESPN-en egész jó voltam, de az itteni megint nem jött össze.
így van. Gordonnal már biztosan lehet számolni a top10be sőt talán még a top5ben is... egy hét múlva meglátjuk..
mindenesetre szép volt. Grat Kahne and Gordon -
#5367 Meglepi Menard, Petty, Sorenson top 10-e is.
Jó kis verseny lehetett,elég változatos.Volt mozgás az elején. -
#5366 Jeff Gordon bejött 4.-re!
Biztos top 5-ös!Dale meglepett a dobogóval!Talán magáratalál a csapat!
És pont most nemtudjuk nézni a futamokat,ez bosszantó:-( -
#5365 az iwiw egy oldal, International Who is who. elés sokan fentvannak, és kb olyan mint egy mail, lehet üzeneteket küldözgetni, de csatolni nem lehet hozzá semmit... és 200leveled lehet a postaládába-kb ennyi
a torrent nem egy oldal, megfelelő program (BitComet, BitLord) kell a letöltéséhez. mondjuk egy NASCAR race letöltéshez azért kell türelem, mert olyan 4giga körül mozog... -
#5364 Kasey Kahne nyert!Bejött nekem is!
-
#5363 na, mire leirom, már vége??? Affene... :) -
#5362 a torrenthez kell egy program, pl.Azureus ( http://azureus.sourceforge.net/ ), amit ha föltelepitesz a gépre, akkor torrent-oldalakról (pl a mininova.org) tudsz letölteni. Attól jobb, mint a napster vagy a dc, hogy nem egy gépről töltesz le, hanem egyszerre többről :) (torrent=áradat)ergó elvileg gyorsabb, és megbizhatóbb.
Ja, és Junior már harmadik!!! Juhhhééé!!! -
#5361 Kahne megnyerte a versenyt, ezt eltaláltam a top 10 tippben :) -
#5360 Hályrá már csak két ember.Meglesz az gyerünk!!!
Az a torent az vmi program vagy mi mert ha nem lesz Ab. akkor nekem is ott kell néznem és én is le akarom szedni akkor.
Mégb egy hülye kérdés:mi az a iwiw? -
#5359 Persze ,hogy jó versenyző,a legjobb!Gogogo!
Ha lehet akkor inkább nyerjen,de én megelégszem ha top 5-ös lesz,jusson be a chasebe!Akkor majd ott mindent bele!
off:Nemvagyok fennt. -
#5358 engem nem! sztem jó versenyző
off: Gordon 24, Mr Spock! iwiw en nem vagytok fenn??
Go Gordon, így tovább, meglesz az első hely -
#5357 Figyelem a neten!
Kahne vezet,remélem meg is tartja!Jeff Gordon 3.!
Ez meglep ,hogy iylen jólmegy most!De nembaj jó csapateredményem lesz megint!Csak így fejezzék be legalább! -
#5356 hát eddig még sehol mert nem volt időm torrentet leszedni, de egyébként majd torrenten nézem majd sztem érettségi után.
azt h Gordon 7. a nascar.com ról tudom -
#5355 Te hol nézed a versenyt?(milyen tv-adón) Én nem tudom nézni. -
#5354 Vitathatatlan amit mondasz, h usaba ki a legjobb...
ecleston valóban elég tenyérbemászó alak, teljesen tönkremegy a széria. elmúlt5 évben a ferrari nyert mindig most meg a Renault fog...
éppen ezért jó a NASCAR... ha valaki 10fölött nyer egy szezonban az már nagyon jó... az f1be meg csak egy jó kocsi kell hozzá meg egy kis tapasztalat.
én nem utállom az f1et csak mostanában egyre jobban esik vissza a szinvonal és amit tavaly USAban csináltak... az több volt mint szégeny
ezaz Gordon már a 7., csak így tovább -
#5353 Nem lenne egyszerű a Schumi-nak az biztos de ő nem is oda való.Az F1 egyébként az Ecleston miatt ilyen szar mert az égész arra megy ki hogy minnél többet keressen!! De azért a Schumi európában a legjobb versenyző!!
Amerikába persze egyértelmű ki hiszen benne van a nevedbe,ja meg az enyémbe is.
-
#5352 kössz Totya a videót most jött le... Hát Jeff Gordon jobban ment mint Monti -
#5351 hali mindenkinek
figyeljetek, sztem nem az f1 hibája hogy nem közvetítik a NASCART... tény és való, h MS és a Ferrari mostanában elég unalmassá tette a szériát..
a gond azokkal van, akik ott csücsülnek a vezérigazgatói székekben és tojnak magasról azokra az emberekre akiket érdekelne ez a széria(NASCAR), vagyis nagy ívben tojnak ránk... Nemtudunk mit tenni ezvan, talán megegyeznek vmikor.
egyébként sajna a NASCAR nagyon nem népszerű kis hazánkban, ezt az is mutatja hogy semmilyen relikviát nem lehet kapni és ha megkérdeztek 100 embert, hogy ki az a Dale Earnhardt, Jeff Gordon, vagy Richard Petty akkor azt se tudják hogy mit akarsz...
Egyébként én szivesen megnézném MS-t hogyan teljesítene a NASCARban -
#5350 Sorenson elütötte Robby Gordon catch can manjét, de olyan komoly baj nincs -
#5349 Irtam a sport1-nek is..
-
#5348 Hát igen az F1-unalmas és szar.(de azárt hajrá Schumi).
Egyébként felmérések szerint a világon názetebb mint az F1,NHL,NBAstb
A világon, nekünk nem jár! Ezért mondom el kell költözni innen a pics-ba.
Ez az ország szar(ilyen szempontból). -
#5347 Pillanatnyilag fogalmam sincs majd honnan lehet leszedni,mostanában nemszedtem,de majd Totyáék biztosan adnak infót, nekem is kellene.
Ja hiába 2 sportcsatorna a kinálat siralmas.Nevetséges az egész.
Még kommentár sem kellene,csak adnák élőben,vagy akár csúsztatva a verseny után.
Mint az NHL-t szokták.
Kurvasokbakerülne gondolom,csak akarniuk kellene.De nem mert itt nehogymá az F1 a király!Biztos van beleszólása pár emberkének,mert ha túlzottan propagandálnák akkor nemnézné senki az uncsi versenyeiket.
Nemhiába nemirnak nextelről sem szinte semmit.Egy Daytona-i Dale Jr.győzelem odát felér 10 Shumi vb cimmel:-)) -
#5346 Mi az a torrent? Ha internetes oldal ird le a címet.
A sport 1 azért nem adja mert csupa fasz vezeti azt a csatornát,
és nekik a foci a fontos. Fúj. -
#5345 Főleg aki esetleg avideót beállitotta,jólnéz ki a fekete képernyő 3 órán keresztül.Pedig végre végigbírtukvolna nézni! -
#5344 Úgynézki mármi nemlátunk több nascart az abmoteurson,mert megint nincs semmi.
Nemtudom mi lehet az oka,lehet lekorlátozták,vagy nemsugározhatják így káblen vagy mi a szar?
Enyhénszólva idegesítő egy dolog.Bár lehet benne vana keze a magyar kábelszolgáltatóknak,és egyéb sportcsatornáknak.Túlsok panasz érkezett biztos miértnemadja a sport1,és így köztudott volt hogy franciák adják,és letiltották.
Ne nézze már aki szereti,nézzétek a gagyi F1-et!
mert ha csak közvetitési gond lenne beadnának mást,de nem..csak feketeség pont a verseny időre.
Erről ennyit.Így ha versenyt akarok nézni marad a torrent.
De izgalmas az összes versenyt napokmúlva nézni:-(
-
#5343 Azthiszem hogy aki az ABMoteurs-on nézné a nascart az csúnyán megszívta,
aszthiszem én is. Ma is élőbe nyomná a nextelt 17-h-tól,de megint nincs adás.
Felhívtam a kábeltv-seket ők sem tudnak semmit. Azt mondták jelzik az Ab.-nak.
Remélem lessz valami mert amíg nem addig sehol nem látjuk. -
Totya000 #5342 Magyar szinkronos. -
#5341 Köcsög tv adok