17903
  • Jeff Gordon
    reméljük a legjobbakat.
  • MrSpock
    Nana srácok azért várjatok még vele!:-)
    Jól kezdtem,illetve a csapatom,dehát bármikor lehet hullámvölgy,és akkor..na de nem is gondolok bele. 1-2 szerencsétlen verseny,crash,elszállás,gyorsan ellehet dobni 100 pontokat.
    Bízom a fiúkban!
    Go Gordon!

• Totya000
    Vaze! Ezt a tempót nem lehet tartani novemberig. Az első 13 versenyért járó DVD-csomag már meg van címezve neki, de a sapkát még rakd vissza a szekrénybe.
  • Tasi
    Adj egy postacímet, küldöm a sapkát :)
    Totya, Te is egyeztesd le MrSpockkal, hogy milyen DVD-kre van szüksége :)
  • Tasi
    Amíg a Fox adja a versenyeket (július 1., Daytona), addig szerintem nincs esély a közvetítésre. Onnantól a TNT/NBC folytatja az évet, és velük esetleg sikerül megegyezni, mint tavaly. Annál is inkább, mivel nyáron a foci szünetel, pontosabban állítólag lesz valami vb, de azt ugye nem a Sport TV adja, tehát egy csomó idő felszabadul, valamivel pedig meg kell tölteni a műsoridőt (persze bikarodeót akkor is lehet adni...). Ezért gondolom, hogy nyártól van rá talán esély. Talán, mert semmilyen konkrét információval nem rendelkezem, ezt csak gondolom.
  • Totya000
    Itt láttam a kabit meg egyéb cuccokat. Érdemes néha benézni.
  • gordon 24
    Nem. Lehet kapni Pl: Lurdy Ház-ba a Model és Hobby boltba a volt murányival szembe. EuroCenter szintén Model és Hobby 2emelet. Aszthiszem van a Westendben is de ebbe nem vagyok biztos. Én a Lurdy-ba vettem.Csak az a baja hogy fehér a kaszni le kell fulyatni,és szinte mindent festeni kell. Legalább 2 hét megcsinálni de megéri. Lásd 5420. Ja és működik a www.teamsbr.com most voltam ott.
  • Minstrel
    hol lehet ilyen maketteket kapni? vagy usa-ból rendelitek?
  • gordon 24
    Na ez az.Nem lehet kapni sehol utána néztunk. A FedEx 10000-Ft körül ide hozza +a cucc. Ugyhogy egy sapit ami kint kökemény 3000-ft,itthon mintegy 13000-ből talán megkapod, ez beszarás.Ja és ha több mindent rendelsz nem kapod meg egy csomagba éppen ahogy jön ugyhogy ha veszel egy sapit meg egy pólót 2X10000-ft fasza mi?
  • TheDreamingTree
    Köszi, bár az érdem a hugomé. Mondtam Neki a telefonba, hogy valami jót hozzon, olyat, ami nem túl "csicsás", nem túl agyondekorált. Ő meg ezt hozta :) Tök örültem neki...
  • ChevyG #5450
    nahh, erre votam kiváncsi, tehát makett!

asszem lehet folytatnom kéne a mekettelést!!!
  • Totya000
    Na, ez a póló szimplán kurva jó! Ölni tudnék egy ilyenért. Grat. hozzá!! Whew!
  • Totya000
    Nincs összefüggésben a körhátránnyal. Csak a sebességét nézik. 85%-kal lassabb versenyző a különböző pályákon, különböző hátrányt tud összeszedni. Bristol az egyik legveszélyeztetettebb (nem semmi szó ez), mert ott hamar utolérik a lassúakat és 10 percenként kerülgetni kell.
  • TheDreamingTree
    Nekem "csak" egy ilyet sikerült beszereznem...Ezt is hugom hozta Kanadából...
    Remélem sikerül belinkelni...

• Jeff Gordon
    szégyeny hogy vannak ilyen emberek... Dale Earnhardtól nem sok jobb versenyzöt láttam...
  • TheDreamingTree
    "Mongyuk kimennék." Ez jó!! :) Teszem hozzá, én is...

Erről a 85%-ról nem is tudtam. Akkor mondjuk 10 (csak példa, nem számoltam utána...) körös hátránynál szinte automatikusan kiintik a versenyztőt?
  • Totya000
    Én csak odatekertem ahhoz a jelenethez, azutan töröltem ezt a nagyszerű alkotást.
    Remélem, lesz idén rendelés megint, majd szeptember környékén. Tudni fogtok róla.
  • Totya000
    Ez igy van. Konkrét bolt nincs, nyithatnank egyet 5 even belul kozosen. Időzitve a NASCAR-lexikonunk magyar nyelvű piacradobasaval. :-)
    Mindkettő tuti uzlet lesz.

NASCAR cuccokat csak rendelni lehet. Nagyon ritkan beleakadni egy-kettőbe max.
    Esetleg regebben megrendelt dolgokra lehet találni a neten, hogy a gazdaja megvalna tole. Pl. par hete lattam egy Junior kabátot, amit el akart adni a gazdaja. Busch szériás kabát, nem piros, hanem kék! Stb.
  • Jeff Gordon
    Télleg! Idén várható rendelés??
  • Jeff Gordon
    apropó NASCAR filmek! a Lindsay Lohan féle Herbiet láttatátok? Játszik benne Jeff Gordon és Jimmie Johnson is egy jelenetben.
  • Totya000
    Rendeltük tavaly USA-ból. A #4550-es hozzaszolas környékén beszélgettünk erről és képek is vannak ott pár dologról.
  • Jeff Gordon
    sajnos nálunk szinte semmit sem lehet kapni, sőt nem szinte hanem gyakorlatilag. max annyit tudsz tenni (amin már én is gondolkoztam), hogy csináltatsz magadnak: polót, órát, esetleg ahol vállalják ott pulcsit.
  • Totya000
    Holnap lesz excel táblázat, amit lehet nézegetni, addig is a Margin of Victory összesített állása a 4. verseny után. Reklamáljatok, ha van valami!! Bármivel kapcsolatban.

1.Carti19 & Dougie : 41-41 pont
    3.Dietrich/Nicko & Dinsdale : 40-40 pont
    5.Laffite & Zetterberg/McCants : 39-39 pont
    7.Jeff Gordon & TheDreamingTree : 37-37 pont
    9.p3t33 : 35 pont
    10.Minstrel : 32 pont
    11.dodgecharger : 31 pont
    12.robotnyk : 29 pont
    13.ChevyG : 27 pont
    14.spedway & Totya : 25-25 pont
    16.TSanyi : 22 pont
    17.Tihy : 19 pont
    18.MrSpock : 14 pont
    19.Redvin : 12 pont
    20.STF0131 : 7 pont
  • gordon 24
    Köszi a dicséretet, Jól esett!! Azt a mezt hol szerezted? Én is szeretnék valami sapkát, vagy polót , de nem lehet venni sehol.Valahogy amerikába most meg nem nagyon van kedvem kimenni érte. Mondgyuk kimennék.
  • Totya000
    Nagyon szép modell, grat. hozzá! Nálam egy Mayfied mez jelzi (plusz jó pár "csináld magad" poszter), hogy a szobában egy NASCAR-fan lakik. :-)
  • Totya000
    "A minimum sebességnek a Final Practice leggyorsabb körének 85%-át kell elérnie. Ezt a gyorsabb versenyzők védelmébe alkották." - magamat idéztem az indexről. :-D

Ezt a minimum sebességet verseny közben kell produkálnia a lassú versenyzőnek, különben fekete zászló.
  • gordon 24
    Kár hogy nem láthatjuk öket már soha eggyütt versenyezni. Egyébként a multkor volt egy dokumentum film a Hans-ról és pont az Earnhardt-ot hozták fel példának,hogy ha lett volna rajta még ma is élne.Kár érte!!
  • Tihy
    pedig itt is van 107%-hoz hasonló, csak itt nem annyi, meg igazából a célja a már a túl lassú sérült autók kiiktatása a versenyből
  • gordon 24
    Köszi ,ez a nap rohadt szar volt aszittem soha nem érek haza. Egyébként multkor láttam a Gordon-ét is 3500-4000ft körűl, csak az a baj hogy ennek a Gordonnak nagyon sok a szponzora és nagyon csicsás(jó értelembe)az autója. Nagyon nehéz lehet szépen megcsinálni. De én is lehet befektetek rá.
  • gordon 24
    Ez kérlek szépen egy egy 2003-as Winston Cup-os Chevrolet Montecarlo melyet a Jimmy Johnson Vezetett. Egyébként egy Revel makett melyet én raktam össze a két kezemmel. Elég kimerítő volt a válasz?
  • TheDreamingTree
    Itt vagyok én is, csak a munkahelyen nincs internet, hogy a fene a pofájukat :)

Előbbiekhez annyit, hogy szerintem is szükség lenne női és fekete versenyzőkre.
    A kosárlabdában is amikor a levegőakrobata fekák (Jordan, McGrady, Bryant) jöttek, még sokkal népszerébb lett a játék.
    Hát a hölgyekből meg sosem elég :) Bár az tény, hogy F1-ből is végül kizárták azt a női versenyzőt (nem tudom a nevét, valamikor a 80-as években volt), mert túl lassú volt. Mondjuk Crocker azért talán gyorsabb valamivel :) Meg a NASCAR-ban nincs ilyen 107% - tipusu szabály. Ugye, Totya? :)
  • Jeff Gordon
    amióta az eszemet tudom a chevynek szurkolok...
  • Jeff Gordon
    a két versenyző akiket a legtöbbre tartok
  • Jeff Gordon
    én mindig chevy fan voltam vok és leszek is. igazából nem írtam ilyet, hogy idén vagyok az... megse fordult a fejemben hogy ne chevy legyen a kedvencem. ez ALAP.
    és leszedted a dale earnhardt tragikus balesetéről szóló videót? mert engem érdekelne, mert még nem láttam a balesetét, csak néhány képben.
  • Totya000
    Margin of Victory tipperedmények.
    Helyes tipp : 1,928 volt.
    Aki a legnagyobbat mondta be, az nyert. :-)

1.Totya : 19 pont (1,186)
    2.p3t33 : 18 pont (1,494)
    3.dodgecharger : 17 pont (1,525)
    4.Carti19 : 16 pont (1,617)
    5.Dougie : 15 pont (1,652)
    6.Jeff Gordon & Zetterberg/McCants : 14-14 pont (1,674)
    8.ChevyG : 12 pont (1,706)
    9.TheDreamingTree : 11 pont (1,713)
    10.Laffite : 10 pont (1,748)
    11.Dinsdale : 9 pont (1,801)
    12.MrSpock : 8 pont (1,803)
    13.robotnyk : 7 pont (1,809)
    14.Dietrich/Nicko : 6 pont (1,810)
    15.TSanyi : 5 pont (1,817)
    16.spedway : 4 pont (1,827)
    17.Tihy : 3 pont (1,828)
    18.STF0131 : 2 pont (1,829)
    19.Minstrel : 1 pont (1,848)
  • ChevyG work
    mijaz, hogy IDÉN Chevy fan vagy?!
    Egy Gordon fannak CSAK és MINDIG a Chevynek kell szúrkolni.
  • ChevyG work
    mijez? AMT?
  • ChevyG work
    huuu, 1x nagyon felb@szott dc-n egy srác!: a "vicces videok" közt ott volt Dale tragikus balesete. nem kicsit ugattam le...
  • Jeff Gordon
    ez is igazán jól néz ki! én Gordonosat akarok majd venni vhol... Jó munkát!
  • gordon 24
    Na megyek dolgozni majd este jövök.