17903
-
#5980 Én sajnos Jobban szeretem A Coka-t, de a Gordon az Pepsi-s sebaj majd átszokom.
A Britney azért télleg kó csaj!!
-
#5979 Pepsi reklám. Jeff és Britneyke is a pepsit reklámozzák. hmmm elég jó a pepsi... én is szeretem, főleg ha ilyen szép nők és ha kedvenc versenyzőm reklámozza... -
#5978 Ja komoly!!! De mit keres a Nascar, ja bocs NASCAR házatáján? -
#5977 téllleg... ez ő, valahonnan ismerős volt... Elég sok ilyen cicababa van így ném voltam benne bizta h ő az. Igazad, télleg szép nő. nekem tetszik
Többiek? -
#5976 Ez télllleg ő? -
#5975 tralalala...hit mi béjbi ván mór tájm.... :) Britney-re zeneileg sokmindent lehet mondani, de azért külsőre rendben van :) -
#5974 Húúúúúúúúhaaaaaaaaaa!!!!!!! na ilyenkor szeretnék aztán csak gordon lenni!!!! -
#5973 mondasz valamit... hát nem semmi cicababa a középső tudjátok a nevét?? mert nekem lövésem nincs... :S -
#5972 Én azért értem, miért vigyorgott úgy Jeff...
-
#5971 A 11-es David Starr nyerte a Martinsville-i futamot Április 1-én.(sajna csak ma láttam).Végeredmény
-
#5970 Kár hogy szétmentek. -
#5969 Gordon és Brooke -
#5968 egy közös kép, amikor még minden rendben volt... -
#5967 Ja értem mármint Gordonak!!, Leesett!!
-
#5966 Jennifer Brooke Sealy (26 November 1994 - 13 June 2003) volt a felesége 9évig, mellékesen nem egy ronda hölgy... sajnos nemtudni mitől lett vége, USAban biztos többet lehetett róla hallani... -
#5965 Hogy van ez? Ezt a történetetet nem ismerm. -
#5964 Ő is jó arc , Tavalyi bajnok!!!Csak tavaly még az 1-es autóban ült. (Dodge) -
#5963 hát ez egészen biztos, Jr-ra büszke lehet az apja...
De Gordonra is igazából sajnálom,h elvált Brooketól, és még gyerekük se lett:( Pedig szép lett volna egy Gordon apa-fia verseny a Nextelben... -
#5962 én nekem egy korábbi Winton/Nextel kupás a legszimpatikusabb, Ted Musgrave. Már a nagyok között is szimpatikus volt, úgyhogy itt neki szurkolok, és nem is megy rosszul... Go #9 -
#5961 Igen igy van Kerry Earnhardt a 13-as autóban ül.
Néha átlátogat Nextelbe is,(33) de ő sose lesz olyan versenyző már mint JR. -
#5960 egyébként a legidősebb Earnhardt gyerek is indul, de eléggé gyengén megy összetetben az első 20-ban sincs benne, 22. :( -
#5959 Hát a Mark Martin-nak, hát mégis csak Nexteles ember!!!
Egyébként a Steve Park is szimpatikus, de inkább a Martin. -
#5958 Valóban, idén még nem indult... sorry a téves infoért. -
#5957 Egyébként a 18.Bobby Hamilton indult az élről. (azt is tudom ki nyert, de ezt csak a verseny végén mondom meg ,hátha valaki nézi) -
#5956 A felső Todd Bodine, az alsó pedig Mark Martin. télleg te kinek szurkolsz ott? -
#5955 Ő szerintem már nem, legalábbis idén még úgy emlékszem nem indult!!
De Ő viszont megy igaz a Nextelbe nem neki drukolok,de azért jó arc:( az alsó)
-
#5954 az is jó.... ha jól tom, akkor Darrel Waltrip is versenyzik abban a szériában. -
#5953 Most kezdődik, a most kezdődik...... a Crafstman Truck siries az ABMoteurson!!!! -
#5952 Ha---Ha---Ha. -
#5951 dehogy, az Jeff Gordon -
Carti19 #5950 LoL, MoV-ban vezetek, Espnen utcsó vagyok! :DDDDD VAN IGAZSÁG! :D -
#5949 hooop:S második lennék...??? -
Totya000 #5948 :-) Már írom is:
Tehát, a Margin of Victory tippverseny összetett állása a 6. (és nem az 5. :-D)verseny után:
1.Carti19 : 63 pont
2.Jeff Gordon : 60 pont
3.Dougie & Laffite : 59-59 pont
5.ChevyG : 55 pont
6.Zetterberg/McCants : 53 pont
7.robotnyk : 49 pont
8.Totya : 47 pont
9.Dietrich/Nicko, spedway & TheDreamingTree : 46-46-46 pont
12.p3t33 : 44 pont
13.Tihy : 41 pont
14.Dinsdale, Minstrel & TSanyi : 40-40-40 pont
17.dodgecharger : 39 pont
18.STF0131 : 32 pont
19.MrSpock : 27 pont
20.Redvin : 12 pont
21.gordon 24 : 2 pont -
#5947 Köszönöm a kimeritő válaszokat mindenkinek! :-) Hát igen, már megint a szabályok... -
#5946 Szerintem is komoly verseny volt. Én is láttam az egészet. (azért tudom mi volt) -
Totya000 #5945 Ez igy stimmel. a 2004-es tavaszi talladegan esett meg a dolog, ami nem mellékesen egy nagyon jó verseny volt. Jeff nyert, Earnhardt 2. lett.
A bedobott tárgyak elől az "ártatlan" versenyzők behúzódtak a fal mögé vagy lementek a pitbe. Érdekes volt. :-)
Junior viszont nyert a 2004-es őszi EA Sports 500-on és Gordon csak a 19. lett akkor. Számla kiegyenlítve, mindenki happy. -
#5944 ...és teljesen jogosan hozták! hiszen ha egyszer már tisztán megelőzte, akkor ő mit tehet arról, hogy pl xy a 27. helyen nekicsapja magát a falnak... szal érthető volt a düh, csak hát ilyenkor ezt néhány fanatikus nehezen emészti meg... egyébként abban is biztos vagyok, hogy Gordon nem így szeretett volna nyerni, de a szabályokat nem ő hozta/hozza, ezt a nézők is megérthették volna... a Ferrari esete azért kicsit más volt, de ott megint nem őket kellett volna dobálni, hanem a távolmaradókat - sztem -
#5943 Igen, mert még akkor sárga alatt vége lehetett a versenynek.A Sárga elötti körben a Gordon vezetett, de utána Earnhardt Jr megelőzte, majd beintették a sárgát. A szabály értelmében a sárga elötti kör számít ,igy Gordon vissza előzhette Jr.-t.Majd sárga alatt vége lett a Talladega-i futamnak. Igy Gordon nyert. De ez nem túlságossan tetszett, a nézőknek. Ezért dobálták meg.
Többek között ezért hozták azt a szabályt hogy sárga alatt nem lehet vége a versenynek.(Green Wihte Checkered)
Igy röviden!! -
#5942 Megdobálták,azthiszem Daytona-ban volt,mert a nem a közönségkedvenc Dale Jr.nyert.Ezt nehezen emésztették meg a rajongók.Ott más nagyon nemnyerhet,ritkán szokták ünnepelni.Főleg ugye a 2 legnépszerűbb versenyző,és nehezen viselik néha a dolgokat. -
#5941 off: Üdv itt! azt hiszem még nem találkoztunk. Péter vok, mint Totya és mint Gordon24. benned kit tisztelhetek?