17903
  • gordon 24
    Én sajnos Jobban szeretem A Coka-t, de a Gordon az Pepsi-s sebaj majd átszokom.

A Britney azért télleg kó csaj!!

• Jeff Gordon
    Pepsi reklám. Jeff és Britneyke is a pepsit reklámozzák. hmmm elég jó a pepsi... én is szeretem, főleg ha ilyen szép nők és ha kedvenc versenyzőm reklámozza...
  • gordon 24
    Ja komoly!!! De mit keres a Nascar, ja bocs NASCAR házatáján?
  • Jeff Gordon
    téllleg... ez ő, valahonnan ismerős volt... Elég sok ilyen cicababa van így ném voltam benne bizta h ő az. Igazad, télleg szép nő. nekem tetszik
    Többiek?
  • gordon 24
    Ez télllleg ő?
  • TheDreamingTree
    tralalala...hit mi béjbi ván mór tájm.... :) Britney-re zeneileg sokmindent lehet mondani, de azért külsőre rendben van :)
  • gordon 24
    Húúúúúúúúhaaaaaaaaaa!!!!!!! na ilyenkor szeretnék aztán csak gordon lenni!!!!
  • Jeff Gordon
    mondasz valamit... hát nem semmi cicababa a középső tudjátok a nevét?? mert nekem lövésem nincs... :S
  • TheDreamingTree
    Én azért értem, miért vigyorgott úgy Jeff...
  • gordon 24
    A 11-es David Starr nyerte a Martinsville-i futamot Április 1-én.(sajna csak ma láttam).Végeredmény

• gordon 24
    Kár hogy szétmentek.
  • Jeff Gordon
    Gordon és Brooke
  • Jeff Gordon
    egy közös kép, amikor még minden rendben volt...
  • gordon 24
    Ja értem mármint Gordonak!!, Leesett!!

• Jeff Gordon
    Jennifer Brooke Sealy (26 November 1994 - 13 June 2003) volt a felesége 9évig, mellékesen nem egy ronda hölgy... sajnos nemtudni mitől lett vége, USAban biztos többet lehetett róla hallani...
  • gordon 24
    Hogy van ez? Ezt a történetetet nem ismerm.
  • gordon 24
    Ő is jó arc , Tavalyi bajnok!!!Csak tavaly még az 1-es autóban ült. (Dodge)
  • Jeff Gordon
    hát ez egészen biztos, Jr-ra büszke lehet az apja...
    De Gordonra is igazából sajnálom,h elvált Brooketól, és még gyerekük se lett:( Pedig szép lett volna egy Gordon apa-fia verseny a Nextelben...
  • Jeff Gordon
    én nekem egy korábbi Winton/Nextel kupás a legszimpatikusabb, Ted Musgrave. Már a nagyok között is szimpatikus volt, úgyhogy itt neki szurkolok, és nem is megy rosszul... Go #9
  • gordon 24
    Igen igy van Kerry Earnhardt a 13-as autóban ül.
    Néha átlátogat Nextelbe is,(33) de ő sose lesz olyan versenyző már mint JR.
  • Jeff Gordon
    egyébként a legidősebb Earnhardt gyerek is indul, de eléggé gyengén megy összetetben az első 20-ban sincs benne, 22. :(
  • gordon 24
    Hát a Mark Martin-nak, hát mégis csak Nexteles ember!!!

Egyébként a Steve Park is szimpatikus, de inkább a Martin.
  • Jeff Gordon
    Valóban, idén még nem indult... sorry a téves infoért.
  • gordon 24
    Egyébként a 18.Bobby Hamilton indult az élről. (azt is tudom ki nyert, de ezt csak a verseny végén mondom meg ,hátha valaki nézi)
  • Jeff Gordon
    A felső Todd Bodine, az alsó pedig Mark Martin. télleg te kinek szurkolsz ott?
  • gordon 24
    Ő szerintem már nem, legalábbis idén még úgy emlékszem nem indult!!

De Ő viszont megy igaz a Nextelbe nem neki drukolok,de azért jó arc:( az alsó)

• Jeff Gordon
    az is jó.... ha jól tom, akkor Darrel Waltrip is versenyzik abban a szériában.
  • gordon 24
    Most kezdődik, a most kezdődik...... a Crafstman Truck siries az ABMoteurson!!!!
  • gordon 24
    Ha---Ha---Ha.
  • ChevyG work
    dehogy, az Jeff Gordon
  • Carti19
    LoL, MoV-ban vezetek, Espnen utcsó vagyok! :DDDDD VAN IGAZSÁG! :D
  • Jeff Gordon
    hooop:S második lennék...???
  • Totya000
    :-) Már írom is:
    Tehát, a Margin of Victory tippverseny összetett állása a 6. (és nem az 5. :-D)verseny után:

1.Carti19 : 63 pont
    2.Jeff Gordon : 60 pont
    3.Dougie & Laffite : 59-59 pont
    5.ChevyG : 55 pont
    6.Zetterberg/McCants : 53 pont
    7.robotnyk : 49 pont
    8.Totya : 47 pont
    9.Dietrich/Nicko, spedway & TheDreamingTree : 46-46-46 pont
    12.p3t33 : 44 pont
    13.Tihy : 41 pont
    14.Dinsdale, Minstrel & TSanyi : 40-40-40 pont
    17.dodgecharger : 39 pont
    18.STF0131 : 32 pont
    19.MrSpock : 27 pont
    20.Redvin : 12 pont
    21.gordon 24 : 2 pont
  • TheDreamingTree
    Köszönöm a kimeritő válaszokat mindenkinek! :-) Hát igen, már megint a szabályok...
  • gordon 24
    Szerintem is komoly verseny volt. Én is láttam az egészet. (azért tudom mi volt)
  • Totya000
    Ez igy stimmel. a 2004-es tavaszi talladegan esett meg a dolog, ami nem mellékesen egy nagyon jó verseny volt. Jeff nyert, Earnhardt 2. lett.
    A bedobott tárgyak elől az "ártatlan" versenyzők behúzódtak a fal mögé vagy lementek a pitbe. Érdekes volt. :-)
    Junior viszont nyert a 2004-es őszi EA Sports 500-on és Gordon csak a 19. lett akkor. Számla kiegyenlítve, mindenki happy.
  • Laffite
    ...és teljesen jogosan hozták! hiszen ha egyszer már tisztán megelőzte, akkor ő mit tehet arról, hogy pl xy a 27. helyen nekicsapja magát a falnak... szal érthető volt a düh, csak hát ilyenkor ezt néhány fanatikus nehezen emészti meg... egyébként abban is biztos vagyok, hogy Gordon nem így szeretett volna nyerni, de a szabályokat nem ő hozta/hozza, ezt a nézők is megérthették volna... a Ferrari esete azért kicsit más volt, de ott megint nem őket kellett volna dobálni, hanem a távolmaradókat - sztem
  • gordon 24
    Igen, mert még akkor sárga alatt vége lehetett a versenynek.A Sárga elötti körben a Gordon vezetett, de utána Earnhardt Jr megelőzte, majd beintették a sárgát. A szabály értelmében a sárga elötti kör számít ,igy Gordon vissza előzhette Jr.-t.Majd sárga alatt vége lett a Talladega-i futamnak. Igy Gordon nyert. De ez nem túlságossan tetszett, a nézőknek. Ezért dobálták meg.

Többek között ezért hozták azt a szabályt hogy sárga alatt nem lehet vége a versenynek.(Green Wihte Checkered)

Igy röviden!!
  • MrSpock
    Megdobálták,azthiszem Daytona-ban volt,mert a nem a közönségkedvenc Dale Jr.nyert.Ezt nehezen emésztették meg a rajongók.Ott más nagyon nemnyerhet,ritkán szokták ünnepelni.Főleg ugye a 2 legnépszerűbb versenyző,és nehezen viselik néha a dolgokat.
  • Jeff Gordon
    off: Üdv itt! azt hiszem még nem találkoztunk. Péter vok, mint Totya és mint Gordon24. benned kit tisztelhetek?