NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
15
Jeff Gordon
a fene... végül hányadik lett??? grat Jimmie...

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Én sem akarom bántani,de ezt meg kellet volna nyernie, az egész verseny az övé volt mindig jókor volt jó helyen erre az utolsó körben elmegy a bolyból. Hova??? Ha ott marad Jhonson elött simán megvan. Na mindegy végülis a Bajnokság a fontos de ezt akkor is meg kellet volna nyerni!!!

Tényleg nem bántani akarom hiszen tudjátok hogy a kedvenc pilótám, de azért 1 kör alatt 1-15.diknek azért az nem semmi teljesítmény.<#szomoru1>

Downhill!!

MrSpock
Nehéz úgy ynerni a végén,hogy az élen vagy,Jimmie nagyonjól kihasználta,Gordonnak,és Vickersnek köszönheti.Jók voltak!
Én nembántom Jeffet,legyen ott a chasebe!A végén menjen ellenállhatatlanul.
Persze ez nagyon az õ versenye volt,de avégenemsikerült.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Nem HISSSSZEMMMM ellllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Az utolsó körben hogy lehet igy elb...........szni valamit.......

Le a kalappal Johnson elöttt.

A Gordonról most egy darabig nem beszélek mert olyat mondok magam is megbánom...

Downhill!!

MrSpock
Jimmie Johnson nyert!
Gordon elfáradt a végére,de esz,életlenjól taktikáztak a Hendrickesek!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Huh,nembirnak magukkal már,izgalmas lesz az utolsó 10 kör.
Szép kis keretbefoglalják a versenyt.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
20. Gordon most kicsit hátrébb van ,de remélem elõre jön.
Idáig õ vezette a legtöbb kört nem birnám ki ha végén 10.-dik lesz

Downhill!!

Jeff Gordon
hány kör van még??? :S

Jeff Gordon
yeah coool. akkor már 2versenyzõm ki is esett ESPNen... nem is merek rágondolni.
szegény Jr. de ha Gordon megnyeri akkor nagyon fogok örülni és nem érdekel az ESPN...
GOGO Gordon, veled vagyunk!!!

MrSpock
Sajna elszállt a motorja,pedig jó ki hajrá lett volna.
Jeff nagyonjó most,remélem a végén is bírja.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Sajnos Earnhardt jr-nek elszált a mocija, hát ez elég szar:<#rinya>

Downhill!!

TheDreamingTree
Köszönöm az infókat 😊 Akkor még szurkolhatok... 😊

gordon 24
Tegnap a futamot eltörölték, esõ miatt. Most van a Verseny.
Hátra van még 40 kör.Gordon elég jó Sadler és Earnhardt jr is jól megy.
Gordon elsõ ,Johnson, Sadler ,Ku Busch .
Earbhardt Jr 13

Downhill!!

Most tart a futam, J. Gordon jelenleg a második! <#eljen>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

TheDreamingTree
Újra itthon... De most mi van? Ma van a verseny? Tegnap mi volt?
Bocs, de törelmetlen vagyok végigolvasni az elmúlt négy napot 😊

gordon 24
Azt elhiszem, majdnem én is!! De szerencsére csak fénysérült lett a verda.

Downhill!!

MrSpock
Nemvolt piskóta,szerencséje volt,majdnem infarktust kaptam.
De most mindneki kinntvan kerékcserén,így nemlesz hátrányban.
Go Gordon!
Köztük fog eldõlni ,esetleg még Jimmie beleszólhat.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
D. Earnhardt Jr megpörgött. De szerencséje volt tul nagy kár nem érte talán igy még oda érhet, most egy kis hátrányba van.

Downhill!!

gordon 24
Hát nem sokáig bírták megvan az elsõ nagy puk::
5-en már nem fértek el egymás mellett.

Newmwan, Martin,Kahne,Truex jr, ky Busch, Marlin,Harvick, D Stremme,
Mind benne voltak, ugyhogy már ök nem valószinû hogy beleszólnak a végébe.

Downhill!!

MrSpock
Megvolt az elsõ Big .:-(Martinnak nincs szerencséje itt Degában.
Sajnos Kasey Kahne is kész.

Go Jeff Go!!!!

gordon 24
Kezdõdik, és süt a napocska Degá-ban.<#nevetes1>

Go Gordon!

Downhill!!

gordon 24
Utánna néztem a 40-es McMurray szereplésnek.

Rosszul irtam nem az elsõ versenyt hanem a másodikat nyerte meg vele összesen 6 versenyen indult 2002-ben

Talladega: 26.dik
Lowe's 1.elsõ
Atlanta: 7.dik
North Carolina 15.dik
Phoenix: 40.dik Kiesett
Miami: 22.dik

Martinsville-ben Mike Bliss vitte az autót és 14.dik lett vele.

Tehát akkor valami sérülés miatt az utolsó 7 versenyt hagyta ki Sterling Marlin.

Downhill!!

Marlin a 29. versenyen Kansasban balesetet szenvedett és megsérült a nyaka. A #40-est (valahol meg is van a videó) kénytelen volt átadni McMurraynek, aki a második versenyen Charlotte-ban nyert. MArlin abban az évben sokáig esélyes volt a bajnoki címre, így ez egy duplán sajnálatos eset volt.

Azóta volt 116 versenye, amibõl szerzett 18 top5-öt, 48 top10-et és 2 pole-t.
A Cup pontversenyeinek 41%-án top10-be végez. Idén még szokja a #26-ot.
Az eddigi két chase-bõl éppen csak kiszorult.

ChevyG
szerintem nem csak Kylenak van jo kocsija...
gordon 24
Ok! Akkor nem jól tudtam.

Downhill!!

ChevyG
ugy értem a sorozatban fiatal
ChevyG
sérült volt. abban az évben asszem 6 versenyen nem volt ott.
ChevyG
konkrétan megnyerte...
gordon 24
De ült, az elsõ nextel-es versenyén és nyert is vele. Marlin-nak aszthiszem meghalt valakije ,de lehet hülyeséget irok és azértz helyetesítette.

Downhill!!

Vagy arra a 2002-es pár versenyre gondolsz?

McMurray nem ült a Coors Light-os Dodge-ban, szerintem. Biffle és Sadler már nem fiatal, egyikük 36, a másikuk 31 éves. Igazából én még mindig azt érzem, hogy rajta van a legnagyobb nyomás a 20 év körüliek közül és ezt meg kell tanulni kezelni...és meg is fogja tanulni.

Szeretnék még hasonló véleményeket olvasni, hiszen errõl szól a fórum. A Kyle Busch cikkel is ez volt a célom. Írjatok a NASCAR-ról! Sokat.

robotnyk
jó de felesleges ilyen lajstromot készíteni, mindenki nyomás alatt vezet, mindenkitõl várnak valamit. és van aki néha kiborul, nem csak Kyle Busch. ha csak az elmúlt egy évet nézem, Robby Gordon sisakot dobált, Stewart Kensethet tette odébb Kenseth Gordont, Gordon lökdösõdött, Martin tavaly õsszel Degában borult ki az RP miatt, Kahne éppen Kylera húzta rá az autót... satöbbi, satöbbi

egyszerûen arról van szó, hogy sokaknak nem szimpatikus Kyle, talán mert túl jó autót kapott túl jó fiatalon, vagy túl jó a korához képest, nem tudom, de nem érzem az átlagnál idegbetegebbnek, vagy nagyképûbbnek.
gordon 24
Én sem bírom mint embert, de jó autóban ül jól vezet, és valószínüleg õ is lesz bajnok. Szerintem nem is kell sokat várni.
Abba amit irsz van igazság, de azért tudod jól hogy a csapat fönökök és a szponzorok nem Név alapján döntenek.. Nem hozza a versenyzõ az eredményt megy.
Sajnos ez elég szarul hangzik de igy van.

Downhill!!

ChevyG
teoria/tény?
robotnyk
és? <#gonosz1>

nem kell teóriákat gyártani, nem szereted oszt' kész
ChevyG
hát, ha nem bírja a "nyomást" akkor lehet hogy rossz pályát választott. szerintem a NASCAR-on belül nem csak a kicsi Buschon

van "nyomás". ott van pl DaleJr. tõle marhasokan várnak már 1 kupát. soroljam hogy mért? Gordonnak se megy jol. Robby Gordon

saját kocsijában küzd az "életbenmaradásért" (örül, ha el tud indulni mind a 36 versenyen) Riggs nem indulhatott a DAYTONA 500on! Myfieldnek extraszarul megy. Newman az idõmérök királya, de

lefogadom, hogy 5 pole-t elcserélne egy gyõzelemért. B. Labonte egy 2. osztályu csapatba került! azt hiszem bevalhatjuk, hogy

ez számára a vég kezdete... Kvapil-t súlytja a 32.es kocsi "átka". McMurray gyakorlatilag nem asokat mutatott fel amióta

kiszált a Coors Light-os Dodge-bol. Martin az utolsó évbe küszködik, hogy ne legyen meg neki az összetett ötödik második

helyezés. Johnson is nagy tehetség, ha valamikor, hát most érzi azt, hogy elkaphatja a fonalat ami a kupához vezet.

Harvick MILYEN kocsiba ül???!!! Waltrip kiesett egy esélyes csapatbol. De a fiatalabb tehetségek is ott vannak még mint

Edwards, Biffle, Sadler a rookie-król nem is beszélve... Yeley se egy kis multu kocsiba ül. szoval a sort még sorolhatnám, de

a lényeg az, hogy leszarom a nyomást ami Kyle Busch vállán van. nem csak neki kell bizonyitani ebben a szériában.
Jeff Gordon
és végülis jól csinálja... nem?

Igen. Nagy rajta a nyomás: van egy bajnok bátyja, egy kétszeres bajnoktól örökölte az autót és egy többszörös bajnok csapathoz igazolt, ahol az egyik csapattársa a jelenlegi egyik legnagyobb NASCAR sztár. Ezzel kell megbírkóznia 21 évesen.

ChevyG
mondtamm, hogy ezzel a Buschal gondokvannak<#nevetes1><#nezze>
Szívesen és nincs szükség a "sorry!"-ra. Segítünk egymásnak a témában.

ChevyG-nek szeretettel:

NASCAR hétfõn újra próbálkozhat

Talladega, Alabama - Kyle Busch-nak még egy napot kell várni, hogy ismét megcsillogtathassa a tehetségét a restrictor-plate versenyzésben.

Esõ miatt a vasárnapi NASCAR Nextel Cup versenyt elhalasztották, nem sokkal azelõtt, hogy el kellett volna kezdõdnie Talladega Superspeedwayen. Az Aaron's 499-et áttették ma délre és az FX fogja közvetíteni. Az elõrejelzések többnyire napos égboltot jósolnak magasabb, mint 77%-os eséllyel.

A mai verseny az elsõ RP a Daytona 500 óta, ahol kérdések merültek fel Busch agresszív vezetésével kapcsolatban a Budweiser Shootout-on, majd az utána következõ 500-on. Ez is bizonyította, hogy a tehetséges, de egyelõre szerencsétlen pilóta milyen heves szezonkezdeten van túl.

Volt összetûzése Tony Stewarttal, Casey Mears-szel és mások is kritizálták, mialatt top10-et ért el Kaliforniban, Las Vegas-ban, Bristolban és Martinsville-ben. Az ponttáblázaton a kilencedik.

Az a hétvégéje jól kezdõdött Busch-nak, hiszen a szombati versenyen harmadik lett Talladegában. A daytonai fellegek még mindig beárnyékolják Kyle hírnevét és mindaddig igy is marad, amíg különösebb incidens nélkül túl nem lesz ezen az RP versenyen.

Tony Stewart (elvileg)

"Érzem, hogy azzal tudnám a dolgokat rendbe hozni, ha bizonyítasz a következõ hétvégén vagy a következõ RP versenyen, mint például a mai," - nyilatkozta Busch, aki a 13. helyrõl indulhat neki az Aaron's 499-nek.

A hírnevén akkor esett csorba, amikor Stewart panaszkodott rá Daytonában, sõt a kettõjük problémája egészen Las Vegas-ig kitartott.

"Az egyetlen agresszív megmozdulás 10 körrel a verseny vége elõtt történt," - mondta Busch a Daytona 500-zal kapcsolatban. "A negyedik helyért mentünk és én megpróbáltam blokkolni Stewartot, de Õ ekkor még mellettem volt. A tükör egy kicsit csal és nem lehet hajszál pontosan meghatározni a dolgokat. A bal oldali tükröm...igen, van olyanom és igen, próbálom megtanulni, hogy mikor vannak éppen mellettem, de néha elhibázod. Szóval, megpróbáltam blokkolni, de még mellettem volt."

"Megpróbálunk ezen a versenyen jobban figyelni erre és remélhetõleg, 5 körrel a vége elõtt mi vezetünk majd, ezért nem lesz hasonló problémánk."

Busch és Stewart az incidens után próbálták megbeszélni a dolgokat, de a kapcsolatuk hûvös maradt. Busch reméli, hogy Stewarttal nem jutnak el addig, mint Martin Truex Jr.-ral, akivel összeveszett egy tavalyi eset után, amikor a Busch Szériás címért küzdöttek.

"Charlotte-ban történt mindez, ahol a pit road-on lökdösõdtünk, majd a kettes kanyarban alámentem hátulról és Õ már nem volt képes irányítani az autóját," - Busch a Truex-esetrõl. "A verseny után nagyon haragudtunk egymásra. A következõ hétvégén viszont megbeszéltük és mindketten jót nevettünk rajta és azóta is a legjobb a kettõnk viszonya."

Busch-nak a Mears-szel való kapcsolatán is lenne mit javítania, aki nyilvánvalóan dühös volt rá a múlt heti phoenixi versenyen. Busch meglökte Mears autóját a piros zászló alatt, amelyet egy korábbi baleset miatt lengettek be.

Busch, aki kedden (május 2-án) lesz 21 éves, találkozott Rick Hendrick-kel a Mears-eset után.

"Próbáltuk megérteni, hogy pontosan mi játszófdott le akkor a fejemben - a további fejlõdésért és hogy segítsen nekem abban, hogy a jövõben másképpen kezelhessem a hasonló helyzeteket," - Busch.

gordon 24
Remélem, Most már Igyállnak a dolgok!

Downhill!!

robotnyk
inkább jól állnak, szinte tuti hogy jó idõ lesz
weather.com
gordon 24
Nem állnak jól a dolgok!!:Szar ügy

Downhill!!

Jeff Gordon
húúh. télleg. köszi a segítséget... ezt elnéztem. sorry!

Jöhetnek a tippek ma este 6-ig, természetesen.

#6435-ös hozzászólás :-)

Dale Earnhardt, Harry Gant, Janet Guthrie, Jack Roush, Humpy Wheeler kerültek most be a Hall of Fame-be.

"Jack Roush is congratulated by Mark Martin as Roush is inducted into the Motorsports Hall of Fame at Talladega"

Vagyis "Jack Roush fogadja Mark Martin gratulációját, amiért beválasztották (Roush-t) a talladegai Motorsports Hall of Fame-be."

Jeff Gordon

ennek a képnek ez a címe: "Jack Roush is congratulated by Mark Martin as Roush is inducted into the Motorsports Hall of Fame at Talladega"
ezek szerint Mark Martint is beválasztották a Hall of Fame pilóták közé...

robotnyk
ottani idõ szerint 12kor (ET), tehát itt 6 körül fog kezdõdni. weather.com alapján most tuti lesz az idõjárás.