17903
  • B Lori
    Estleg egy weboldal címet kaphatnánk,én szoktam nézegetni ezeket de az USA-ba rengeteg online bajnokság van.
  • B Lori
    Próbálhatjuk ignorálni de a politika mindenhol ott van és lesz is.
  • B Lori
    ....én még egy kis olajat is égetek
  • Tihy
    amennyire lehet megpróbálunk élethűek lenni, van Chase meg minden, a teljes szezont lefutjuk 50%-os versenytávval, szigorúan kormánnyal, az automatikus kuplungon kívül más segítség nem is használható
  • ChevyG work
    "ettől valamivel hosszabb és értelmesebb hozzászólásokat produkáljunk"
  • fb2
    Ok, es tehat itt ugyanugy betartjatok a szabalyokat mint az igazi versenyen?

Billentyus, vagy pedig kormanyos?

Csak azert kerdezem mert a baratom a tulajdonosa az Amerika legnepszerubb online NASCAR game nek. Es nagyot nezett mikor mondtam neki hogy milyen nepszeru a NASCAR magyarban. Az o server jen NASCAR csapat szerelok es mas tagok is jatszanak. A szezon vegen pedit Kupakat is kiadnak, sot penz jutalmat is.
  • Tihy
    van magyar liga is az NR2003-mal, űzzük innen néhányan, de nem elegen :)
    Hungarian Nascar Racers
    SG-s fóruma
  • Dietrich
    Ok.
    csak azért kérdeztem mert melóztam és teljesen elfelejtettem a tippelést elötte így nem tudtam, hogy még időben vagy elkésve tettem. De akkor időben ezekszerint :)
  • fb2
    Totya, tetszett ez az article. Igaz en azt mondom hogy Politika es Sport nem mixelheto, vagy legalabb en nem akarok bele-keveredni, de azt mondhatom hogy a democratak sok szavazast fognak megszerezni a jovo valasztasokban, mert a Republicanusok teljesen leromboltak ezt a rendszert itt...

Mas: Nalatok (magyarban) nepszeru a NASCAR online gaming? Ha igen, akkor milyen szinvonalon?

Kosz
  • B Lori

• Totya000
    A változások kihathatnak a NASCAR-fanok Republikánus szavazataira is?
  • robotnyk
    toyota, moving backwards
  • gordon 24
    Oké rendben
  • Totya000
    Nem az zavar, hogy reménykedtek XY jó szereplésében, hanem az, hogy egy olyan mondat, ami tartalmazza a "reméljük"-et és annak különböző ragozott formáit, nem mondanak semmilyen új, hasznos információt. Ha mindenki beírná, hogy "remélem nyer Sadler", "remélem jobb lesz jövő héten Junior", "remélem Kenseth ott lesz", akkor teljesen megállna az információáramlás. :-)

Hangsúlyozom: csak zavar, de semmi gond sincs vele. Pusztán csak szeretnék több információt is a "reméljük" köré.

... és a legfontosabb mégegyszer: :-)
  • Dougie
    vagy ettől valamivel hosszabb és értelmesebb hozzászólásokat produkáljunk? :)
  • Dougie
    mi?
  • ChevyG #8883
    jovanna, lemaradt
  • gordon 24
    Most mi van nem lehet reménykedni? olyan izé vagy..... Ezt hogy lehet másképp mondani??
  • Totya000
    Reméljük!
  • MrSpock
    Gratula a győztest eltaláltad és Jeff Gordon 5. lett:-)És Jeff Burton 9.:-)
    Remélem azért next year jobb lesz Gordon szemszögéből:-)
  • MrSpock
    Ohh,tényleg,olvastam is.Szóval akkor látjuk,és bízom,hogy jólfog szerepelni az új csapatában.Érdekes lesz Vickerset látni 83.számmal.
  • Dougie
    lehet hogy California Speedway-t akart írni...
  • Dougie
    LOL
  • Totya000
    Ez mi? Már a jövő évit is letippeled? :-)
  • Totya000
    Már volt róla szó néhányszor, hogy: (2006.08.20.)

"Jeremy Mayfield has signed a 3-year contract with options with Bill Davis Racing."

valamint...(2006.08.24.)

"jövőre a Toyota így fog kinézni jelen állás szerint:

#00 - Ward Burton - Michael Waltrip Racing - Burger King/Domino's Pizza
    #22 - Dave Blaney - Bill Davis - Caterpillar
    #23 - Jeremy Mayfield - Bill Davis - Waste Management
    #55 - Michael Waltrip - Michael Waltrip Racing - NAPA
    ?#44, #88, #77, #28 - Dale Jarrett - Michael Waltrip Racing - UPS
    #83 - Brian Vickers - Red Bull Racing - Red Bull Energy Drink
    ?# - ?Bill Elliott - Red Bull Racing - Red Bull Energy Drink

Nem teljes szezonos:

(a 16 COT versenyt szeretné teljesíteni)
    ?#30 - Todd Bodine - Germaine Racing - ?"

továbbá... (2005.08.25.)

"Mayfield 2009-ig írt alá a második Bill Davis csapatnál, a #36 OTC 360 Toyota Camry-ba.

TRD motorral megy majd (Toyota Racing Development?), amely a Toyota amerikai versenyprogramját egyengeti. Az összes Toyota-nak ők viszik a motort jövőre, természetesen.

#23-as rajtszám egyelőre elnapolva."
  • Zetterberg
    Sharpie 500

top10:
    1. M.Kenseth
    2. K.Harvick
    3. K.Kahne
    4. Jimmie Johnson
    5. Jeff Gordon
    6. Kurt Busch
    7. T.Stewart
    8. G. Biffle
    9. J.Burton
    10. D.Hamlin

MoV: 0.254 sec.
  • MrSpock
    Azért Mayfieldet sajnálom,remélem látjuk még itt versenyezni.Voltak nagy pillanatai,és dukálna neki egy jó autó,és egy normális csapat.
  • gordon 24
    És egyébként remélem is...... DDDDDD
  • gordon 24
    Marha egyszerű benéztem mint állat.. Aztem még Chase elött lesz dega. Sorry....
  • gordon 24
    hHát nem tudjuk a háterett. Az biztos hogy sajnálom Jeremy-t. Jó versenyyző. kérdés hogy jövöre ki fog rá emlékezni és egyátalán ülni fog-e még ilyen autóban. Nagy kár lenne érte szerintem. Jó igaz nem csipem anyira de kár hogy ez van
  • Totya000
    "Ha degába nem lesz Big One talán Jeff és Earnhardt is Chase-es."

Ezt hogy érted?

Ja, és reméljük! :-D
  • Totya000
    ... és tavaly előtt is. A csúcson 1998-ban volt, amikor 12 top5-öt szedett össze 33 versenyen és év végén a 7. lett.

"Jeremy Mayfield accused Evernham of spending too much time with his affair with Crocker and not enough time with the team."

"Jeremy Mayfield azzal vádolja Evernhamet, hogy túl sok időt tölt Crockerrel és nem foglalkozik eleget a csapattal."
  • gordon 24
    Jo volt ez a verseny.. Kicsit para volt a vége Riggs nagyon közel volt és Hamlin is, de hála istenek senki nem lökte meg Jeffet. Ha degába nem lesz Big One talán Jeff és Earnhardt is Chase-es. Ugyhogy reméljük a legjobbakat..
  • TheDreamingTree
    Na, ez a nap is eljött. Szerintem most először találtam el a győztest. :)

Szerintem innen már Junior nem fog kiesni, gondolom, szóltak neki, hogy csak nyugodtan, megfontoltan versenyezzen, hogy biztos benn maradjon a 10-ben.
    Ott aztán meg úgyis átirják a pontokat, és mehet a buli novemberig!
  • ChevyG work
    a tavalyi 19. helyezés után kell Neki, mint 1 falat kenyér!

most néztem elég csúnyán kírugták Jeremy-t, ahhoz képest, hogy top 10es lett tavaly!
  • Totya000
    A legszebb lenne egy Martin bajnoki cím. Utolsó teljes szezonja (valószínűleg) a Cup-ban. Nem volt még bajnok, de az utolsó 17 évben 15-ször volt top10-es év végén. Ebből négyszer második. Az előző két évben a negyedik helyeken végzett. Átlagos eredményei:
    2004.: 13,8
    2005.: 13,2
    2006.: 13,5

Hozza a megszokott átlagokat és a NASCAR-ban nem a győzelmek száma, hanem a megbízható átlag a nyerő.
  • MrSpock
    Nyugi Jr.ott lesz,és hatalmas versenyek lesznek!
    Főleg Talladegaban:-)Ott lesz hajtás rendesen!Az biztos,hogy szoros lesz a chase,vagyis a kupáért a harc.Főleg,hogy nemfog hiányozni (remélem)Jeff,és Dale Jr.sem.Ha megnézzük a leendő top 10-et,ha Kahne is benntlesz,mind olyan versenyző aki hajt!Nemmegy a szomszédba egy kis csetepatéért,szóval izgalmas lesz az tuti!
  • ChevyG #8862
    a lényeg, h Junior ott legyen!
  • MrSpock
    Szerintem Hamlin bejut!
    És remélem Kahne is!Martin helyén szívesen látnám.
    Nincs bajom az öreggel,de az idén nagyon fásultan versenyez.Se győzelem(Burton-semnyert ez igaz,de neki van legalább 4 pole-ja)se szikrája sincs az elmúlt években látott nagyszerú vezetésének.Valahogy ebben az évben nemannyira éhes,vagy nemtudom,sosincs partiban az első helyért.Kahne sokal jobban küzd,ma is azthittem hogy seholnemlesz.A végén azért csak 10közelbe került.
    Érdekes most figyeltem,hogy Gordon ellen mindenki hajt.Ha őt látják magukelőtt,vagy mögöttük,egyből feltámadnak.
    Többször feltartották(persze miértnemelőzte meg)vagy ha melléért valakinek nemnagyonfogta vissza ha lekörözött volt akkor is.
    Martin is szépen tartotta,aztán mikor elment,Kensethéket meg simán elengedte.Érdekes.Gondolom ez olyan mint a fociban a nagycsapatot mindenki megakarja verni.Bár lehet rosszul láttam,egy kicsit talán elfogult is vagyok.
    Mondjuk tényleg a végén Riggs is eléggé agresszivenment rá,mintha sokat számított volna neki az a pár pont.Ha Jeffakkor megpördül..úgyjárt volna mint tavasszal Kenseth,tutira nekimegy.Azért eznem szép dolog lássuk be.Na denemlett semmi gond.
    Ha Matt tartja remek formáját,akkor nagy esélye van a bajnoki címre,bár az agresszív stilusa miatt lehet kiteszik majd páran.Főleg ha Tonyval kerül összetűzésbe.
  • Dougie
    képes lesz, (Hamlint), nehogy már egy rookie bejusson... (majd jövőre)
    de Biffle-t is szívesen látnám a 10 között, csak már nagyon le van maradva (ez az év neki se nagyon jött össze), tavaly 5 Roush-os volt ott, idén lehet hogy csak 2 vagy 1?