NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki olyan jo az eggyik tipelésbe, akkor a másikba mért nem? (és forditva)
hasonlitsátok össze az sg-set az espn-essel, nem sok hasonlóságot találok<#nemtudom>#nemtudom>
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
én mindenképp a Totya ötletére szavazok
Ha három éve indult utoljára a Cup-ban, akkor az azévi.
Ha elsõ Cup versenye, akkor a Busch Szériás táblázaton elfoglalt helye az irányadó.
Ezeket én mindig beírnám majd úgyis.
Én úgy gondoltam, hogy minden versenyhétvége elõtt belinkelném ide az aktuális állást a nascar.com-ról, valahogy így:
A Cup állása a 17, verseny után.
Majd közölném veletek :-D, hogy tippeljetek 5-5 névre a köv. versenyre és minden top5-ös versenyzõre annyi pontot kaptok majd, ahányadik éppen az aktuális táblázaton.
Pl.:
tipp 1.
Johnson, Kyle Busch, Stewart, Biffle, Newman
tipp 2.
Martin, Sorenson, Kenseth, Stewart, Harvick
Helyes top 5
Stewart, Johnson, Sorenson, Ku. Busch, Junior
1. tippelõ kapna pontot Stewart és Johnson után, méghozzá 5+1 = 6
2. tippelõ kapna pontot Stewart és Sorenson után, méghozzá 5+24 = 29
Sorenson eltalálása jóval többet érne, mint Johnsoné, viszont valószínûleg ennyivel nehezebb is betippelni õt a top5-be.
azt pl. kifejezetten jó ötletnek tartom hogy mondjuk Johnson top 5-je ne ugyanannyit érjem mint Reed Sorenson-é adott esetben
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
de majd Totya elmagyarázhatná a sajátját egy példán keresztül, mert az nem 100%-osan világos nekem...
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Klikk! Itt a lap alján megtekinthetõ egy példa.
Vélemények?
tudom rég tippeltem, de feltámadok poraimból, mint Jeff hehe 😊
http://topgearhungary.blogspot.com/
mi csak a háttérben tippelgetünk itt, nekünk semmi dolgunk
1. túl egyszerû
2. a gyõztes eltalálása nem ér elég sokat
továbra is top10re tippelnénk, a gyöztesért 3at, a többiért 1-1et ha bekerült a top 10be, igy kevesebb múlik a szerencsén
és elég 1xü is
van itt ötlet kérem...
Így szorosabb lenne,és tényleg azért a gyõztest is érdemes eltalálni,lehet pici elõnyre szert tenni.
Go Jeff Go!!!!
Mondjuk lehet hogy a top 5 jobb, de sorrendben tehát 1,2,3,4,5-dik és ezért adni pontot, tehát ugy mint most csak top 5-re.
Downhill!!
marginnak meg tényleg nincs értelme, mert aki nem elsõk között tippel, annak könnyebb dolga van.
az újítások híve vagyok...
1.ChevyG : 9 pont (gyõztes + 4 top10) grat.!!
2.gordon 24 : 8 pont
3.Dietrich/Nicko & MrSpock : 7-7 pont
5.Tihy : 6 pont
6.Carti19, Dougie & STF0131 : 5-5-5 pont
9.robotyk : 4 pont
10.spedway, TheDreamingTree, Totya & TSanyi : 3-3-3-3 pont
14.Zetterberg/McCants : 2 pont
15.Dinsdale, dodgecharger, Jeff Gordon, Laffite, Minstrel, p3t33 & Redvin : nem tippeltek (ugye, ti tényleg nem tippeltetek? Vagy csak benéztem valamit?)
Ennél is nagyobb változás a top10 tippjátékban lesz, terveim szerint. Ugyanis a pontozása nem elég NASCAR-os és a véletlenen is sok múlik. ezt a tényezõt nem is lehet kizárni, de tompítani talán lehetséges.
Az eddigi legértelmesebb gondolatom szerint a jövõ évtõl top5 játék lesz az alábbi pontozással és szabállyal:
Mindenki tippel 5-5 versenyzõt sorrend nélkül. Ha a megtippelt név szerepel a végeredmény top5-jei között, akkor annyi pontot kap rá, ahányadik helyen szerepelt a bajnokságban az adott versenyzõ a verseny elõtt. Egyszerû, gondolkozósabb, odds-osabb, NASCAR-osabb. Így több pontot ér egy gyengébb versenyzõ találata a top5-ben, mint egy aktuálisan jó formában lévõjé, viszont nehezebb eltalálni. Egy szavazatot már kaptam erre a tervre és remélem, hogy másoknak is tetszik!
Ez nem azt jelenti, hogy önkényesen kijelöltem most a szabályokat, hanem azt, hogy én ilyen rendszer szerint szeretnék indítani következõ évben egy tippjátékot és ha lesz pár ember, aki játszik, akkor hajrá! A mostanit pedig átadnám másnak javítani, ha szeretné inkább ezt tovább folytatni. :-)
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
Már a cime is tetszik, de még egy hónap a bemutató:
http://www.comingsoon.net/films.php?id=8823
http://topgearhungary.blogspot.com/