NASCAR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze, most pont nem öt tippeltem, a fene. pedig volt egy olyan érzésem hogy ma Ö nyer:S
mindegy viszont te Öt tetted, szóval gratulálok neked😊
mindegy viszont te Öt tetted, szóval gratulálok neked😊
The only speedometer is in your head.
igy van. Bristol se volt szép, kész. biztosan nem szándékos volt, Gordonnak van annyi rutinja, meg van annyira fair versenyzö, hogy nemcsinál ilyet...
Szépnek nem volt szép. De nem ez a lényeg. Nyertünk, Ez alényeg. A nézük is megdobálták a gépet. De leszarom mienk a 185 p. JEAHHHHH
Downhill!!
Gordonnal történt valami?
sajnos én nem látom a versenyt:S😞
sajnos én nem látom a versenyt:S😞
Ajajjjjjjjjjjj!!! Elnézést kérek minden Kenseth rajongótól. Visszadta Gordon Bristolt.
Downhill!!
Kenseth vezet Gordon második. Van még kb 40 kör.
A verseny lehetne izgibb is de igy sem roszz. Hajrá Gordon.
Senki nem nézi rajtam kívül?
A verseny lehetne izgibb is de igy sem roszz. Hajrá Gordon.
Senki nem nézi rajtam kívül?
Downhill!!
Gyülölködni nem fogok ezt megigérem. De utálom ez van. A fociba egyet értünk, az egy baromság. Egyébként én csípem az OW-t is
Downhill!!
Nem tudom most nézni élõben, majd pár nap késéssel látom csak. a foci meccset kihagytam. :-) Azt nézze, aki akarja.
Amint Montoya átjön a NASCAR-ba, onnan már nem OW-esnek számít és nekünk is így kellene kezelni. Az F-1 fórumokban szokás a gyûlölködés. Induljon tiszta lappal itt, az lenne a legjobb.
Amint Montoya átjön a NASCAR-ba, onnan már nem OW-esnek számít és nekünk is így kellene kezelni. Az F-1 fórumokban szokás a gyûlölködés. Induljon tiszta lappal itt, az lenne a legjobb.
Jeff Burton indult a poleból😊
és az elsö 20kört vezette, sajnos én nem látom, ezt az unalmas vb döntöt nézem😞
és az elsö 20kört vezette, sajnos én nem látom, ezt az unalmas vb döntöt nézem😞
Legyen úgy. Nézed a futamot? Ki volt a pole-ban? Történt eddig valami? Csak most kapcsolódtam be.
Downhill!!
Remélem, hogy jó versenyek lesznek!
Ezek szerint igazi, agresszív, faszagyerek, aki megfelelõ önbizalommal bír és jól el tudja adni magát. Jöhet a NASCAR-ba, majd itt kiderül, hogy mennyire arc. :-)
Azért mert szerintem elég kamikáze stilusban vezet. A Formula 1-es pálya futásban nagyon sok olyan balesetet csinált amely elkerülhetõ lett volna csak õ nem foglakozott ezzel. Itt elsõsorba Schumacher Montoya csatákra gondolok. Pl tavaly Brazil futam stb. Azon kívûl pedig iritálnak a nyilatkozatati egy nagyképû hülye, és õ mindent jól csinál mások ahülyék. Kb ezek a dolgok amiért utálom. Egyébként IRl,vagy ChampCar-os volt Nem tudom pontosan. 2001-be jött az F1-be Azthiszem a Williams BMW-hez. Utánna Pedig a MClarenhez.
Pl itt a következõ utálom indok: Amikor Williamsnél volt állondoan azt kellet halgatni hogy õ az elsõ számú pilota és hogy a Ralf rosszabb stb ehhez képest a Ralf állandoan elkalapálta. Na kb ennyi.
Pl itt a következõ utálom indok: Amikor Williamsnél volt állondoan azt kellet halgatni hogy õ az elsõ számú pilota és hogy a Ralf rosszabb stb ehhez képest a Ralf állandoan elkalapálta. Na kb ennyi.
Downhill!!
Miért utálod? Ha már NASCAR versenyzõ lesz, szeretmék megtudni pár dolgot a múltjából. Mesélj!
Fuuuu Bazeg már csak ez hiányzott.
Ezt nem hiszem el. Itt a cikk
Ezt nem hiszem el. Itt a cikk
Downhill!!
Egyes hírek szerint viszont a Buschban kezd Montoya, nem rögtön a Nextelben.
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Ez a pálya különösen kedves a magyaroknak. :-) Ez is a Chicagoland Speedway-en történt. A magyar Stock Car versenyzés csúcspontja (eddig). :-D
Makai Gyuri 2005. ARCA baleset.
Makai Gyuri 2005. ARCA baleset.
na, még1 versenyzö akit végre utálhatok<#mf1>#mf1>
pfff pont a 42est???!!! az az egyik leg szebb auto a mezõnybe!
pfff pont a 42est???!!! az az egyik leg szebb auto a mezõnybe!
Jeff Gordonnak az elsõ 95 Cup versenyén ugyanez a statisztika:
9 gyõzelem,
31 top 5,
48 top 10.
... viszont az F-0-ba a top10 a mezõny elsõ felét jelenti, kb. :-)
9 gyõzelem,
31 top 5,
48 top 10.
... viszont az F-0-ba a top10 a mezõny elsõ felét jelenti, kb. :-)
Ezt már tudnod kellett volna :-D
Önreklám indul: Tony Stewart wiki-je.
Önreklám indul: Tony Stewart wiki-je.
Igen ez a dolog még mágoldásra vár a NASCAR részérõl. Úgy kellene szabályozni a Buschwacker-ek indulását, hogy közben a nézõk ne pártoljanak el a Busch Szériától, mert sokaknak a nagy nevek számítanak.
a számokon belül:
Montoya statisztika az f1ben:
Totals 95: Verseny
7: Gyözelem
48: Top5
58: Top10
persze f1ben jó kocsival nem nagy kunszt Top10be kerülni....
Montoya statisztika az f1ben:
Totals 95: Verseny
7: Gyözelem
48: Top5
58: Top10
persze f1ben jó kocsival nem nagy kunszt Top10be kerülni....
"A McLaren Mercedes kolumbiai versenyzõje, Juan Pablo Montoya hivatalosan is megerõsítette, hogy az év végén elhagyja a Forma-1 száguldó cirkuszát, és a 2007-es idényt az amerikai NASCAR szériában kezdi majd meg a Ganassi istállónál."
További info késöbb... de már látom hogy Petya (Gordon24) nagyon fog ennek örülni😊
ha jól tudom akkor a #42est fogja vezetni, szóval itt az külföldi versenyzö... akit "annyira" vártunk!
További info késöbb... de már látom hogy Petya (Gordon24) nagyon fog ennek örülni😊
ha jól tudom akkor a #42est fogja vezetni, szóval itt az külföldi versenyzö... akit "annyira" vártunk!
ja és a Busch versenyen az elsõ 20-ból meg lehet nézni hány Nextel-es lett, ez azért már enyhe túlzás...
dehát õk tudják...
dehát õk tudják...
USG Sheetrock 400 | Chicagoland Speedway
1. Jimmie Johnson
2. Kevin Harvick
3. Bobby Labonte
4. Casey Mears
5. Denny Hamlin
6. Jeff Gordon
7. Mark Martin
8. Dale Jr.
9. Matt Kenseth
10.Kurt Busch
MoV.: 0,642
1. Jimmie Johnson
2. Kevin Harvick
3. Bobby Labonte
4. Casey Mears
5. Denny Hamlin
6. Jeff Gordon
7. Mark Martin
8. Dale Jr.
9. Matt Kenseth
10.Kurt Busch
MoV.: 0,642
hát ez nagyon állat
nem is tudtam, hogy Edwards és Hamlin is Jr.
és hogy páran nem is az elsõ keresztnevüket használják
nem is tudtam, hogy Edwards és Hamlin is Jr.
és hogy páran nem is az elsõ keresztnevüket használják
Tippek
1. Stewart
2. Johnson
3. Kahne
4. Mears
5. Kyle B.
6. Jeff Gordon
7. Martin
8. Biffle
9. Hamlin
10. Vickers
MOV: 0,897
1. Stewart
2. Johnson
3. Kahne
4. Mears
5. Kyle B.
6. Jeff Gordon
7. Martin
8. Biffle
9. Hamlin
10. Vickers
MOV: 0,897
USG Sheetrock 400
1. J.Johnson
2. T.Stewart
3. J.Gordon
4. Ku.Busch
5. K.Kahne
6. J.Burton
7. G.Biffle
8. M.Martin
9. D.Earnhardt Jr.
10.D.Hamlin
mov 1.214
1. J.Johnson
2. T.Stewart
3. J.Gordon
4. Ku.Busch
5. K.Kahne
6. J.Burton
7. G.Biffle
8. M.Martin
9. D.Earnhardt Jr.
10.D.Hamlin
mov 1.214
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."