17903
-
#9859 te jóég milyen kicsi mellette Tony, pedig aztán Stewart sem egy kis ember... -
Totya000 #9858 "Best of Tony Stewart fejszerkezetek":
"Ebben sem kóla van."
"Ki rakott pirosaranyat a hamburgerembe?"
"Most megtanítalak fekve mérgelődni!"
"Ez jó büdösre sikeredett."
"Dörömböl a barnamaci."
"Így fogom Hogant megszorítani, csak fussak vele össze megint."
"Ne röhögtess, már így is vonalas az alsógatyám!"
"Mitumén."
"Ilyen feje volt Hogannek, mikor megfektettem."
"Utána meg ilyen és így is maradt."
-
Totya000 #9857 Hogan már egyszer Tony-t is befenyítette:
-
#9856 -
#9855 -
#9854 Pablo nem szúnyogol,gőzerővel készül!
És azért neki is lehet újat mutatni!Talladega nemsemmi pálya.
Ezt kikellene próbálnia az összes puhapöcsű F1-esnek aztán szidhatnák a NASCAR-t,vagy esetleg a saját szakágukat,hogy miért nincsenek ilyen jó versenyek:-)
Nagyon várom már ,hogy élesben bemutatkozzon:-) -
Totya000 #9853 Montoya padlógázt nyomott ’Degában. -
Totya000 #9852 Az ESPN összesített állása a 28. verseny után. (Chase for the Nextel Cap) :-D -
#9851 tévedés! kondi nem korfüggő! vagyis 22-24 év alatt nem ajánlatos!
ON -
#9850 köszi egy párat lementettem. -
Totya000 #9849 Itt vannak az index-es "Montoya"-találatok és van már pár kép is B.Lori jóvoltából ismét. -
#9848 hát sajnálom, olyanom nekem nincsen:) -
Totya000 #9847 A mostani tesztről várom a képeket:-) -
#9846 Chip Ganassi és Montoya még régebbröl, ha jól emlékszem akkor ez egy 2000es kép.
7évig birták egymás nélkül:D
-
Jeff24 #9845 Még csak 53éves:D -
#9844 áhhh, dehogy. csak régröl emlékeztem a nevére.
egyébként faszinak lehet egy kis beütése, ennyi évesen ilyen szinten kondizni sztem öngyilkosság, hát ha megnézed, Arnold eltörpül mellette:
gondolom akkor ezek szerint nem véletlen a Mr. America becenév... -
#9843 nem is olyan rossz eredmény, sztem lesz ez még jobb is.
hátha megszereznék Villeneuvet az lenne az igazi fogás, merthát ugye Ö mégiscsak nyert Indy 500at, IndyCar-t, és f1 vb-t is. hát én sok mindent elhiszek, de azt nem hogy ezeket "véletlenül" nyerte... -
Totya000 #9842 Ez a célja vele a NASCAR-nak. Egy nagy fegyver a nemzetközi piacon. Ismert név mindenhol. Eddig Ő a legnagyobb fegyver, de bevetették már a tele tankos kiskocsit, a Verdákat és Ricky Bobby-t is és jönnek még a nevek sorba.
A Busch Széria már kiterjesztette a naptárát 2007-től. Három road course versenyt tartanak majd három különböző országban: Mexikó, Kanada és USA.
Már van egy teszteredménye Montoya-nak:
DRIVER/HOMETOWN TIME SPEED
Mark Mitchell 51.000 187.768
Mario Gosselin/St. Marie Quebec 51.070 187.507
Cale Gale/Mobile AL 51.140 187.251
Doug Reid/Hueytown AL 51.190 187.068
Steve Wallace/Mooresville NC 51.220 186.958
Juan Pablo Montoya/Columbia 51.300 186.667
forrás: index NASCAR-topik, B.Lori
Várom a képeket. -
#9841 ez a Pablo figura jó reklám lessz nekünk én már látom -
#9840 Juan-Pablo Montoya megkezdheti a munkát új csapatánál, a NASCAR-ban szereplő Chip Ganassi Racingnél, ugyanis a Forma-1-es McLaren-Mercedes istállóval immáron hivatalosan és végérvényesen elváltak útjaik.
78 nappal azután, hogy a kolumbiai pilóta bejelentette, hogy elhagyja a McLaren alakulatát és egyúttal a Forma-1-et is, első alkalommal ülhet be egy NASCAR autóba. Montoya életében a hétfői teszttel egy új fejezet kezdődik.
Új munkaadójának, a Chip Ganassi Racingnek névadó csapatfőnöke vasárnap jelentette be hivatalosan is a tréninget. Korábban azért nem kerülhette sor erre, mert a dél-amerikai versenyzőt év végéig érvényes szerződés kötötte a McLarenhez. A múlt hét végén viszont a felek mindenki számára elfogadható egyezségre jutottak, így Montoya Talladegában kipróbálhatja új négykerekűjét.
"Sikerült mindent elintéznünk, úgyhogy semmi akadálya nincs annak, hogy Juan-Pablo Talladegában autóba üljön"- nyilatkozta Chip Ganassi, Montoya régi-új csapatfőnöke. "Már nagyon izgatott volt az elmúlt napokban. Még idén annyi versenylehetőséget szeretnénk neki biztosítani más szériákban, amennyit csak lehet. Mindent megteszünk, hogy minél jobban felkészítsük a NASCAR kihívásaira."
Az amerikai igen mozgalmas tesztprogramot tervez Montoya számára: "Nem tudom, hogy ennek idén mennyi eredménye lesz, de hogy jövőre néhány verseny után jelentkezni fog a pozitív hatása, az egészen biztos."
"Jövőre Daytonában lesz az első verseny, és addig Juan-Pablónak még sokmindent meg kell szoknia. Új az autó, a pályák, a lebonyolítási rendszer, egyszóval szinte minden. Kár, hogy csak most tudjuk elkezdeni a közös munkát"- utalt arra a 48 éves csapatfőnök, hogy a McLaren sokáig nem engedte el a pilótát, hátrányba sodorva ezzel a Chip Ganassi Racinget. Az amerikai azonban biztos benne, hogy így is sok örömben lesz részük a következő években.
-
B Lori #9839 Vagyis a KEEP-nél nincs pipa mig a listába az ADD-nál kell pipa -
B Lori #9838 Nemhiszem,akkor a pipákkal lesz a gond,amikor rákattintottál egyre hogy edit utána nem pipáltad ki? mert azt az eggyet szabadon kell hagyni és a listából választasz amit kipipálsz de onnan is csak eggyet,akkor 100% mennie kell és kicsréli a selct driver-el,próbáld meg most! -
Derooy #9837 Szombaton este volt ez. Az nem lehet, hogy épp akkor túl volt terhelve a rendszer vagy ilyenek? -
B Lori #9836 És ez mikor tortént hogy nem ment? mert a verseny után is egy darabig locked azaz zárva van,most már mukodnie kellene. -
Jeff24 #9835 Jaja te látom vágod:) -
#9834 Terry Hulk Hogan (avagy ahogy kevesen ismerik, polgári nevén: Terrence Gene Bollea) és Jeff Gordon. hát USAban sok haverja lehet Gordonnak:) -
Derooy #9833 Gondoltam már mindenre de semmi nem volt megoldás. Épp, hogy kezdenék belejönni erre ez van. -
Jeff24 #9832 Ja ilyet nekem is csinált mikor először próbálkoztam:) -
Totya000 #9831 nem a pipákkal volt probléma? Lehet, hogy túl sok vagy túl kevés pipa volt (nem 5) a kiválasztott és a kiválasztandó versenyzők mellett. -
#9830 Valószínű,hogy meghaladtad a 100-as limitet.
Amikor én is összállítottam nekem is irta,ha túlléptem. -
Jeff24 #9829 Az nem lehetséges,hogy a kiválasztott versenyzők összértéke meghaladta a limitet? -
Derooy #9828 Üdv mindenkinek!
Hát én is egyike vagyok az újoncoknak espn en de nekem most valami nem jött össze.
Bárhogy is próbálkoztam valami error-t mindíg kiírt vagy azt hogy 5 embert adjak meg pontosan mindíg. Furcsa mert az első két versenynél minden rendben volt. Ha valaki találkozott már hasonló hibákkal kérem jelezze.
-
Jeff24 #9827 -
#9826 na, egy hely + espnen -
#9825 pontosan:
családjával:
-
#9824 Szépet ment az biztos. Nagyot csatáztak Kenseth-el és nem volt lökdösődés nagyon sportszerü és gyönyörü mecs volt szóval grat neki... -
Jeff24 #9823 Az biztos de azér a Wonder Boy fanok se csüggedjenek!:) -
burton99 #9822 na ennek örömére megyek aludni... tuti, hogy szépet álmodom... :)) -
B Lori #9821 Biztonsági autózással -
burton99 #9820 amióta nascarfan vagyok, én azóta lényegében "csak" neki drukkolok, de mióta nem nyert, azóta én is csendben vagyok, DE MA bearanyozta az estémet... :))