17903
  • fb2
    ok, itt a hirek: montoya indul 2. helyrol
  • fb2
    Most kaptam egy Text message't a haveromtol Taladegabol. Allitolag Montoya for versenyezni, es az idomeron 2. lett........ En meloban vagyok, nem tudom megnezni, de Totya ha tudnal utanna nezni az jo lenne. Erre kivancsi vagyok.
  • joshyba
    Igen, igen arra gondolok!
  • ChevyG #10056
    sza akko megoldott (de ha kell szolj és küldöm)
  • Dougie
  • ChevyG #10054
    most nem érek rá, de majd elküldöm imélbe este!

arra gondolsz amikor Stewart borult a Busch szérában, igaz?
  • joshyba
    Hol találok olyan képeket, ahol az autó "alja" is látszik?
    A fórumon voltak már "borulós" képek, de nem emlékszem rá, hogy hol...pedig annyiszor visszalapoztam.
  • Totya000
    Jam and Spoon? - erre mit szólna egy redneck? :-)
  • Jeff24
    Ez gondolom befér ide:)

• Carti19
    Nahh ha tudnék videót vágni,akkor remek kis videót lehetne összevágni erre a zenére NASCARos videókból!

giorgio_moroder_vs_jam_and_spoon_-_the_chase

Cím sem véletlen ;)
  • Totya000
    Matt Kenseth a 250. Cup rajtjára készül vasárnap
  • ChevyG #10048
    és télleg!
  • Jeff24
    Ez szerintem egy INTERNATIONAL EAGLE 9900ix
  • Tihy
    tavaly december, az úgynevezett "Champions Week" keretén belül New York-ban
  • ChevyG work
    ez réééégi:P
    asszem 911es
  • ChevyG work
    emlékeztet a HOME DEPOT szinére legalább, de tuti elbuknak a kerékcseréken:D
  • Totya000
  • Totya000
    Jimmy Spencer:
  • Totya000
    Tony Stewart (Smoke) Talladega-i alapfelszerelése:
  • Totya000
    Larry McReynolds szerint a NASCAR versenyzők ezért nem akarnak "tovább" lépni: (válasz arra is, hogy miért nem visszalépés a NASCAR az F1-hez képest)

"Egy oka biztosan van annak, hogy a NASCAR versenyzők miért nem hagyják ott a NASCAR-t és mennek az F1-be vagy a Champ Car Szériába. Először is, az összes versenyző, aki megfordult itt, rendkívül élvezte a NASCAR naptárát és a versengést. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az F1 versenyzők nem élvezik a saját órarendjüket és versenyeiket, de ha ott nem vagy a legjobb két-három csapat tagja, meg sem említenek. Ráadásul, ott nincs sok verseny sem, ami az egyik oka annak, hogy Juan Pablo Montoya 2007-től aláírt a Chip Ganassi #42-es Cup autójába. Azt mondta, hogy az F1-es beosztása ugyanolyan szoros volt, mint a NASCAR-os, de az a tesztekről szólt és nem a versenyekről. Ezt gondolta magában: "A fenébe is, azt a sok időt az autómban versenyzéssel akarom tölteni." A tesztek és a versenyek aránya lehet az egyik oka annak, amiért a versenyzők nem hagyják el a stock car-t az open-wheel kedvéért." (Fox)
  • B Lori
    Kiváncsi leszek hogy be meri-e vetni Roush a Cup-ba,esély van rá mert Kluever eléggé szenved de lehet hogy Vili-nek se menne jobban és a kanadai verseny miatt a Busch lenne az ideális,és ott jobban felkészulhetne,ugyanakkor kicsit ciki lenne(a kivulálóknak)hogy egy F1 világbajnok csak a második számú NASCAR szériába indul......na de majd meglátjuk mi lesz :)
  • Totya000
    Akkor jó lesz a verseny, mert Tony lehet, hogy ezzel jön:
  • Jeff Gordon
    Villeneuve is a NASCAR-ba tart

Jacques Villeneuve a Német Nagydíjon szerepelt utoljára Forma-1-es versenyen. Az 1997-es szezon világbajnoka a BMW Sauber színeiben versenyzett utolsó száguldó cirkuszbeli évében, ám a jövőben valószínűleg a NASCAR-ban fog rajthoz állni.

Miután a szezon közepén Juan-Pablo Montoya kiszállt a Forma-1-ből, és az egyik legnépszerűbb tengerentúli szériába, a NASCAR-ba szerződött, egy újabb F1-es klasszis is Amerikát vette célba.

Olasz lapértesülések szerint ugyanis a kanadai világbajnok, Jacques Villeneuve a 2007-es szezont már az amerikai Nextel-Kupában, a Roush-Ford csapat színeiben kezdi meg. A pilóta már Forma-1-es pályafutásának váratlan befejezése után is jelezte, hogy mindenképpen versenyezni akar, és akkor a NASCAR-t is lehetséges célállomásnak tekintette.

"Manapság a Forma-1-ből a NASCAR-ba szerződni már nem jelent visszalépést"- nyilatkozta Villeneuve néhány napja. "Az tévhit, hogy az ember csak elpazarolja a pályafutását ebben a sorozatban."

A jelek szerint tehát nem elképzelhetetlen, hogy jövőre két olyan korábbi Forma-1-es klasszis versenyezzen egymás ellen Amerikában, aki az idén még a Forma-1-ben tette meg ugyanezt.

Forrás: f1hirek

Személyes megjegyzés: Egyetértek Villeneuvével, szerintem nem visszalépés, hanem elölrelépés a NASCAR az f1hez képest. kiváncsi leszek, hogy mi lesz, de valószinüleg hamarosan döntés lesz, mert Jacquesnek is kell tesztelni az új autójával.
  • ChevyG work
    nem ismerem öket:(

de a Revelltöl 1 K100 és 1 W900as Kenworth-öt összeakarok építeni
  • Jeff Gordon
    nalátod ez igaz. Ez milyen kamion lehet? sztem egy Freightleiner vagy talán egy Peterbilt?:S
  • ChevyG work
    lassu, lassu, persze hogy lassu, de akkor már nem kell előznie:D
  • Jeff Gordon
    :DDD

ajjjaj, akkor mindenkit lesöpör az útról. viszont lassú lesz:DD
  • ChevyG work
    Van 1 rossz hírem a Gordon Fanoknak:
    -Matt kamionnal fog indulni
  • ChevyG work

["játszótérnek" örül]
  • MrSpock
    Milyen szép kis aszfaltot kapott Talladega!
    Lehet majd fogyasztja a gumikat rendesen!
    Őriási verseny lesz az biztos!Nagyon várom már a hétvégét!
  • B Lori
    Mivel Roush volt az aki nagyon eroltette a kanadai versenyt ezért várható volt hogy Vili nála kot ki mert neki érdeke hogy sikeres legyen ez a projekt és meg is tudja fizetni,most is van neki egy kanadai pártfogoltja Peter Shepherd aki a CTS-be már indult.Ñemhiszem hogy egy Villeneuve-nek ne tudnának szponzort találni észak amerikába de ha mégse Roush azt is megengedheti hogy a cél érdekébe "unsponsored" legyen,a Red Bull nem valószinu mert nekik saját csapatuk lesz.
    Ganassi szorult helyzetbe volt ezért megy Montoya mindjárt a Cup-ba de Roush ki tud húzni 1 évet ha másképp nem Martin és az ujoncok váltogatnák egymást és Vili-t is bevethetné 7 versenyre,Mark segítségével az autó top 35-os is tudna maradni mert jovore nagy lesz a konkurencia és egy bizonytalan ujoncal a 6-os konnyen kivul találhatja magát.
  • Totya000
    Videók :

Gentlemen, Start Your Engines!
    2005 UAW-Ford 500
    2004 EA Sports 500
    2002 Aaron's 499
    Dale Earnhardt utolsó győzelme, 2000.
    1996 Winston 500
    1993 Talladega
    Egy Lucky Dog
    Junior fans
  • Jeff24
    Nembaj így még jobb érzés lesz ha nyer:D
  • Totya000
    Gordon most az Earnhardtok játszóterére készül :

Ráadásul most Junior is Chase-es.
  • Jeff24
    Jó az Aláírásod:)
  • Jeff Gordon
    ámen. igy legyen. öszintén mondom ez lenne a legjobb megoldás. akkor a Roush Racingnek is drukkolnék, illetve Villeneuvenek. Martin helyét szerintem egy méltó versenyzö venné át, egyékbént én is azon az állásponton vagyok, hogyha megegyeznek, akkor szerintem is a Cupban indul jövöre akár a #6os Fordban.
  • Totya000
    Villeneuve számára az egyik legnehezebb a szponzor-kérdés lehet majd. Logikus lépésnek tűnhet a Red Bull, mivel a versenyző ismert név Amerikában és Európában is. Villeneuve a pályán felszabadult és keresi a veszélyt, amely mind-mind egyezik a Red Bull-filozófiával. Véletlenül az újonnan alakult Team Red Bull-nak van még egy szabad helye Vickers mellett...

Ugyanakkor a távozó Martin megüresedett helyére a #6-ban még nincs döntés, mert Jack Roush bizonytalan benne, hogy Kluever felkészült-e már a Cup-ra.

Nem lennék meglepve azon sem, ha Villeneuve teljes szezonban indulna a Cup-ban jövőre, hiszen minél előbb jó lenne bevetni és Montoya ellen mehetne a ROTY-ért, amely még jobban megemelné a nézőszámot. 1-2 hónapon belül megegyeznek, tesztelnek az offszezon-ban, mint állat és a februári Daytona 500-on már Villeneuve feszíthet a #6-ban.

B.Lori?
  • Jeff Gordon
    az szép lenne.
  • Totya000
    Amennyiben Villeneuve teljes szezonra kap lehetőséget a Busch-ban, akkor nagy valószínűséggel 7 Cup-on is elindítják majd és 2008-ban mehet a ROTY-címért.

Még az is megeshet, hogy 2007-ben Montoya, míg 2008-ban Villeneuve lesz az "Év újonca".
  • Jeff Gordon
    nos:
    ha Villeneuve megegyezik Jackel és valóban egy teljes évet lenyom a Busch szériában az azért sokat számithat, hogyha majd átlép a Nextelbe, hisz már ismeri a pályákat, nagyjából az autót is. és a Buschban is vannak kemény Nexteles ellenfelek, szóval sztem jó iskola "nagy" Nextel szériához vezetö úton. azonkivül Montynak annyi fórja azért van Jacquesel szemben, hogy már van szerzödése, és már meg is kezdte a felkészülést, így nem lesz neki teljesen ismeretlen az autó. Monty már jövöre a mélyvizben kezd, és bár nem úgy ismerem öt, hogy leszerepeljen egy szériában azért okvetlenül kell számolni ezzel a lehetöséggel is. mindenesetre kiváncsi leszek én is erre a két fickóra, és ha jön Jacques akkor már megvan a második kedvenc pilótám:)